.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Доста странна ситуация и моля за малко разяснение :)

Здравейте! От близо 2 години посещавам форума и досега не съм се регистрирал, но стана така че ми се наложи да се регна и да ви задам тука 1-2 въпроса. И така да почвам по същество. В началото на годината ми се наложи да се преместя в друго училище. През първите 2-3 седмици, когато опознавах класа, забелязах едно момиче, което ме привличаше някакси... абе направо се влюбих в нея. През изминалия срок нашите разговори бяха от типа "Здравей, как си и ко правиш." и през този период си премълчавах, че я харесвам. И сега стигаме до превратната точка, която се случи преди eдна седмица. Както си чакам в коридора пред стаята, тя се появи и се "заби" до мене. За какво си отворихме тема да говорим не спомням, но изведнъж по време на разговора просто смени темата и почва да ми разказва за нейния живот , нищо че имаше не малко хора отстрани. Първоначалната ми реакция беше "0о wtf", но все пак реших да я изслушам ( for the record - момичето наистина е имало тежко минало ). На мен не ми направи лошо впечетление, а и беше някакси доста искренна с мене. Това ми се случва, за първи път и бях леко объркан от това, но просто след тая случка нз... просто... обикнах я. От там нататък всичко се промени. Примерно, когато съм седнал на последните чинове ми вика: "За какво си седнал чак там ела седни до мене" т.н и когато водим разговор е с една-две идеи по отпуснат. Аве изобщо тъй станаха нещата, че не знам какво да мисля....
    Та стигам до въпроса - Тя харесва ли ме или просто иска по този начин да бъда неин приятел? Дали играе накяква игра, за да ме разиграва?

Моля за помощ и знам, че съм написал топика леко постно откъм детайли и ако трябва ще допълвам . Еми това е и се надявам да ми помогнете и не съм на 12 :P, а на 18. Чао и приятна вечер ^^

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Според мен те харесва. По твоите думи се разбирате добре и сте се опознали. Покани я на среща, излезте и я попитай..Ние не можем да ти дадем точен отговор, ти сам трябва да го разбереш.

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на mayaaa
    Да, харесва те! Покани я да излезете някаде!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не знам, може би има чувства, а може и да има симпатии и с времето да те обикне.. Аз когато правя така със съученици е просто приятелство, но това съм си аз.. Пробвай.. покани я на среща ако откаже още не е сигурна в чувствата си или ги няма, ако приеме .. Честито

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Със сигурност те харесва. Друго ми е интересно обаче. Тъй като работя като DJ не си първия, който използва думата "идейка". Би ли ми разяснил какво по-точно означава :Д
    да слуша

Град
    София
    Xaресвате.
    Действай.

Тъкмо сега се навечерях и видях, че доста бързо сте отговорили и наистина много ви БЛАГОДАРЯ !
    Но имам още малко подробности да допълня към темата. Стана така, че на 1 март реших само на нея да й подаря мартеница, но на него ден я нямаше. Та на другия ден реших пак да я взема и да я подаря. За моя радост тя бе дошла и реших последния час да я изненадам и да си призная, че имам някакви чуства към нея. Дойде моментът, отидох при нея и й казах да си протегне ръката. Тя ме погледна странно, но все пак я протегна и в тоя момент извадих мартеница и почнах да я слагам на ръката й. В този момент я усетих как се опитваше да прикрие радоста и усмивката си, но пак си личеше . В този момент тъкмо се опитах да й кажа и тя ме изпревари с думите: "Изчакай малко, сега ще ти дам твоята" и в този момент просто замръзнах. Дойде до мене и някакси весела ми каза да си протегна ръката. Протегнах я аз и в този момент се опитах да говоря, но братче тъй дадох на късо... през това време пак ме гледеша странно и ми вика да не е станало нещо и аз по инерция казах: "Дай мартеницата аз ще си я сложа". Грабнах я и излязох от стаята и се запътих към тоалетната. По пътя си разтворих ръката и зърнах мартеницата, а тя беше от тея тъничките с червено сърчице и спрях за момент и ми стана много кофти, че постъпих така идиотски...
    И така вече се мъча втори ден как и да й се извиня за това и за това рекох да направя тема тука макар й на две части, защото имам някакъв шанс да получа адвекатен отговор. Аз мисля понеделник при първа възможност да се извиня или на 8 март да купя някакъв подарък и да почвам с извиненията . Аз лично се извинявам и на вас, че създадох така двулична тема. Но се надявам да ми дадете някакъв съвет с това, как да се извиня на момичето, защото в него ден усетих, че наистина ме харесва... a и да...аз съм... идиот...

Град
    София
    Не мисля,че си я обидил с нещо..
    но все пак едно ''извинявай''ще свърши работа.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Покани я на кафе. Хем ще и се извиниш , хем ще и кажеш какво изпитваш към нея.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    На ръба си.

В зависимост от твоите действия или ще си новото и гадже или новата й най-добра приятелка..

Стегни се, хубаво е да си споделяте и да я слушаш, но ако искаш нещо повече действай докато е време. По-горе ти казаха.. покани я на кафе,пица или ако си в по-голям град театър, кино.. Бъди точен, не набивай от петата минута "харесвам те; обичам те; ти си моята богиня" .. премервай си думите, гледай да няма тишина, вкарвай някоя и друга шега.. Момичето е показало интерес, споделило е сериозни неща.. явно иска нещо от теб, какво ще е то зависи от това как ще се представиш от тук нататък.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    момичето явно проявява интерес ,тъй че действай и я покани за да разбереш! Успех!

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Може и да те харесва
    а може и да иска да сте само приятели

Колко сладко и интересно Ами според мен те харесва,поне по начина както описваш,че се държи.Покани я наистина на кафе и си поговорете и виж какво ще стане,ама за предпочитане не си гълтай езика в неподходящия момент.Няма от какво да се притесняваш просто действай,така поне не губиш и ще си изясниш нещата. Искам продължение после...

Град
    In Devil's Castle
    каква сладка двойка ....
    someone else...

Град
    Пловдив
    Със сигурност те харесва
    Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
    болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!

Досега говорих с нея по Facebook ( да знам и аз го мразя, но сега ми свърши доста голяма услуга ) и утре след училище ще ходим на барче и после на кино ( лятото съм работил и спестил пари, така че това няма с парите на нашите ). Стискайте палци и пожелайте успех, а аз ще гледам да не си глътна азбуката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си