Тъкмо сега се навечерях и видях, че доста бързо сте отговорили и наистина много ви БЛАГОДАРЯ !
Но имам още малко подробности да допълня към темата. Стана така, че на 1 март реших само на нея да й подаря мартеница, но на него ден я нямаше. Та на другия ден реших пак да я взема и да я подаря. За моя радост тя бе дошла и реших последния час да я изненадам и да си призная, че имам някакви чуства към нея. Дойде моментът, отидох при нея и й казах да си протегне ръката. Тя ме погледна странно, но все пак я протегна и в тоя момент извадих мартеница и почнах да я слагам на ръката й. В този момент я усетих как се опитваше да прикрие радоста и усмивката си, но пак си личеше . В този момент тъкмо се опитах да й кажа и тя ме изпревари с думите: "Изчакай малко, сега ще ти дам твоята" и в този момент просто замръзнах. Дойде до мене и някакси весела ми каза да си протегна ръката. Протегнах я аз и в този момент се опитах да говоря, но братче тъй дадох на късо... през това време пак ме гледеша странно и ми вика да не е станало нещо и аз по инерция казах: "Дай мартеницата аз ще си я сложа". Грабнах я и излязох от стаята и се запътих към тоалетната. По пътя си разтворих ръката и зърнах мартеницата, а тя беше от тея тъничките с червено сърчице и спрях за момент и ми стана много кофти, че постъпих така идиотски...
И така вече се мъча втори ден как и да й се извиня за това и за това рекох да направя тема тука макар й на две части, защото имам някакъв шанс да получа адвекатен отговор. Аз мисля понеделник при първа възможност да се извиня или на 8 март да купя някакъв подарък и да почвам с извиненията . Аз лично се извинявам и на вас, че създадох така двулична тема. Но се надявам да ми дадете някакъв съвет с това, как да се извиня на момичето, защото в него ден усетих, че наистина ме харесва... a и да...аз съм... идиот...