.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    ае се Е*бем ма! :д
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    вампирке, къде сииии ?
    тук се спами ! моля те, кажи мм да спрат !

Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    ае се Е*бем ма! :д
    С кой бе?
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
    Цитирай Първоначално написано от DiDy1
    А колкото до името има момчета , които се пишат както аз се пиша ... а и казах , че някои е заел ника ДиДо . А пък и мен DiDy си ме кефи така че не ми пука кой кво си мисли за мен
    Kато не ти пука защо пишеш във форум ? За да ти дават хората съвети, ама ти ей така да ги подминаваш и да не ти пука кой какво мисли. Вземи помисли малко бе, момченце, т'ва дето ти е закрепено на врата се нарича "глава" и в нея има нещо наречено "мозък". Започни да го използваш.

офф няя кво да спорим ся ... кат не ти харесва темата или името ми просто не пиши и толкова ... Толкос ли е трудно ... А после аз не съм си исползвал мозъка
    Eeeeeeeee, ти знаеш к'во значи мозък бе ! Ейц, браво ! =D> Пиша ти, 'щот си тъп и се опитвам да ти кажа, че темата ти няма никакъв смисъл. Get it dude ?
    ем то да си тъп не е лесно ама ... аи няя споря с няква 10 годишна
    ~~ Music = LIFE !! :]]

А колкото до името има момчета , които се пишат както аз се пиша ... а и казах , че някои е заел ника ДиДо . А пък и мен DiDy си ме кефи така че не ми пука кой кво си мисли за мен
    Kато не ти пука защо пишеш във форум ? За да ти дават хората съвети, ама ти ей така да ги подминаваш и да не ти пука кой какво мисли. Вземи помисли малко бе, момченце, т'ва дето ти е закрепено на врата се нарича "глава" и в нея има нещо наречено "мозък". Започни да го използваш.

офф няя кво да спорим ся ... кат не ти харесва темата или името ми просто не пиши и толкова ... Толкос ли е трудно ... А после аз не съм си исползвал мозъка
    Eeeeeeeee, ти знаеш к'во значи мозък бе ! Ейц, браво ! =D> Пиша ти, 'щот си тъп и се опитвам да ти кажа, че темата ти няма никакъв смисъл. Get it dude ?
    ем то да си тъп не е лесно ама ... аи няя споря с няква 10 годишна
    О, боже..
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си