- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте предложили ?
Как бихте предложили на своята приятелка за момчетата и как бихте искали да ви предложат за момичетата![]()
![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
уат дъ фък ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ко каза ко ???![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Какво ще се предлага?
Годеж? Да си станем гаджета?
Второто го правят само малките деца предполагам.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
е все още съм малък за годеж , ама да как бихте предложили на някои да се ожени за вас и към момичетата как бихте искали да ви предложат брак![]()
![]()
![]()
Бахти тъпата тема![]()
![]()
![]()
Емии...не знам мисля,че ми е доста рано да мисля за годеж,за бракове и такива работи![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
"Глей ся.. аве днес си ходя и ко да видя, некъф пръстен лъщи ми в очите, викам чакай ся да го зема, пък се сетих за теб.. пък кат та гледам имъш хуубуу лице, стааш за съпруга, моиш да читеш значи моиш да са научиш да готвиш от някойъ книга.. ай да та зимам и да ходим да праим малки чивечитъ?"
Усещаш ли романтиката и месеците приготовления за тая реч, bro?![]()
Може и да е тъп, но поне затапи авторката.Първоначално написано от PrclssRosh
![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
хах затъпил "авторката" ...Първоначално написано от Biiiitch
Пърто се научи да четеш кой е правил темата после казваи автор ли е или авторка![]()
а колкот до "затапването" не моете ли просто да отогорите кат хората ...
А ти не можеш ли да се научиш да пишеш правилно като хората?Първоначално написано от DiDy1
Темата ти е детска и глупава.. никой няма да седне да ти пише точно какво си представя.. тези работи са страшно индивидуални и лични..
Пише "DiDy1" не ми се вярваше да е момче.Първоначално написано от DiDy1
![]()
Еее да, то Дидо е доста женско име, наистина...
По темата: Измисли нещо оригинално и неочаквано. Много филми гледам, ама един от всичките мъжа предложи на жената с онези китайски [не съм сигурна за това] корабийки с късметчета вътре и вместо късметче имаше годежен пръстен. Та изтърката сцена, да... Измисли си нещо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Didy се чете "Диди" на английски.. и повечето момичета от форума пишат никовете си на английски.. включително втората част от твоя ник.. или да го четем "Малката Ладо" ?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Относно отговора ти - а какво правим ако мацката изяде пръстена преди да разбере, че е в курабийката? Чакаме да я изака ли?![]()
Пише DiDy1, как го прочете Дидо ? Eclipsercho си ти го каза точно.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Първоначално написано от DiDy1
бихме могли, но 1 не искаме и 2 щяхме ако темате не беше толкова тъпичка //
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Както желаеш ми чети ника... Но прави разлика между съществителни нарицателни и съществителни собствени имена. Неуместен беше примерът с моя ник. Малко повече наблюдателност винаги е от полза:
Иначе тези китайски корабийки принзципно не са за ядене.Първоначално написано от DiDy1
Чупиш ги и отвътре изваждаш късметчето.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
хах сякаш аз съм виновен , че имато "DiDo" е заето ... иначе щях да се пиша както написах горе , но някои го е взел преди мен![]()
Колкото за последния ми коментар , извинявам са , че съм написал нщо грешно , и че после не съм го поправил ... Сякъш съм някакъв Бог и не мога да напрая някоя грешка без да искам![]()
![]()
А колкото до името има момчета , които се пишат както аз се пиша ... а и казах , че някои е заел ника ДиДо . А пък и мен DiDy си ме кефи така че не ми пука кой кво си мисли за мен![]()
Kато не ти пука защо пишеш във форум ? За да ти дават хората съвети, ама ти ей така да ги подминаваш и да не ти пука кой какво мисли. Вземи помисли малко бе, момченце, т'ва дето ти е закрепено на врата се нарича "глава" и в нея има нещо наречено "мозък". Започни да го използваш.Първоначално написано от DiDy1
Първоначално написано от Biiiitch
офф няя кво да спорим ся ... кат не ти харесва темата или името ми просто не пиши и толкова ... Толкос ли е трудно ... А после аз не съм си исползвал мозъка![]()
Eeeeeeeee, ти знаеш к'во значи мозък бе ! Ейц, браво ! =D> Пиша ти, 'щот си тъп и се опитвам да ти кажа, че темата ти няма никакъв смисъл. Get it dude ?Първоначално написано от DiDy1