- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Божее,каква я сътворих :D
Не мога да повярвам каква простотия направих преди малко...
Реших да си пострижа бретона,че ми влизаше в очите вече..
Е,хубаво го постригах аз,ама заедно с него съм си постригала и
МИГЛИТЕ ..Да,правилно прочетохте МИГЛИТЕ..Пфф,знаех,че
съм саката,ама чак пък толкова не съм подозирала..![]()
И сега от вас търся утеха,някакво успокоение,че ще ми пораснат
отново..Някой друг да си е постригвал миглите,мм? Или съм единствената
саката на тоя свят ..Ще пораснат пак,нали ? Съжалявам,че пускам
цяла тема за това,ама просто имам нужда някой да ме успокои,че
ще полудея направоо ..![]()
Мога само да ти кажа,че за растеж на миглите става рециново масло или козметичен вазелин.
ще пораснат не се тревожипреди време една приятелка незнам откъде чула че било хубаво да ги подстригва и го направила
таа не се притеснявай ще пораснат
![]()
Браво бе![]()
..
Спокойно ще ти пораснат..
Използвай рициново масло и всичко ще е наред..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
...
Hostis Honori Invidia
Ще пораснат , спокойно. Мажи ги или с бадемово масло , или рациново масло.
Охх,мерси .. успокоихте меТо пак като не са всички мигли..въпреки че май така е по-зле,защото както имам дълги мигли изведнъж стават къси,после пак дълги
добре,че е бретона,да ги скрива
Сега остава да чакам
![]()
ами и аз знам така, но за сгъстяване :PПървоначално написано от nepowtorima
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Като малка майка ми ми е подстригала едната мигла, носела щастие или нещо подобно, пълни бабини деветини ама сега са ми нормални..Така че предполагам че скоро ще ти пораснат
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
йей.. взе ми думите от устата ;дПървоначално написано от iiordanova
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Хахааз като малка пък нарочно ги подстригвах, защото някъде бях чула, че ако ги подстригвам ще пораснат по-дълги
![]()
![]()
Сега пак си имам мигли и то с нормална дължина, не са някакви къси, така че спокойно ще ти пораснат![]()
![]()
Ааз ги постригах преди 5 години, с цел да пораснат повече, и от тогава не са мръднали седят си 4-5 см max см почти нямам мигли![]()
Колкото да е странно........ моите мигли си ги подстригвам нарочновсеки месец!
Прекалено са ми дълги...а и са ми мнннн тъмни в сравнение с косата ми ...и за това ги подстригвам по малко..
Еми ...всеки месец си ми растат..отново дълги
така че спокойно ще порастнат на същата дължина..каквито са ти били преди. Не очаквай да станат по дълги..или по къси.
4-5 см? For sure ?Първоначално написано от shupishup
![]()
На мен майка ми като съм била бебе ми ги е постригала веднъж, щото и тя така чула, че така ще пораснат по дълги. Сега са си нормални. Нито къси, нито дълги.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз всеки път като отида при фризиорката и като ми оправя бритона
задължително я предупреждавам да внимава за миглитеЗа
по-малко от месец ще са на нормалната си дължина не се тревожиии и
другия път внимавай да не отнесеш я нос я нещо друго![]()
Не се притеснявай.Аз направих същата глупостПреди 5 дни си ги отрязах така брутално,че една част от миглите на едното око баха по-дълги от дугата част
Ама сега гледам,че са взели да се поизравняват==>значи растат.Така че и натеб ще ти пораснат,споко.
![]()
Това рациново масло от аптеките ли се купува?Някой знае ли цена?За колко време горе доло ще порастнат,защото мойте са много къси![]()
4-5 см почти нямаш мигли?! Ти чуваш ли се .. Изобщо имаш ли нагледна представа колко е това? Нормално е да са ти около 1 сантиметър.. Сега знам, че няма да седнеш да си ги мериш, но просто никакъв шанс да са ти 4 сантиметра, та те ще ти бъркат в очите като мигашПървоначално написано от shupishup
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На една моя приятелка майка и като била млада си ги подстригала и до ден днешен и са й останали къси. Не знам дали при всеки е така. Както прочетох пък тук в темата на някои са им порастнали наново. Може и при теб да стане така. Ако пък не стане питай в аптеката за някакво масло или отиди на козметик!![]()