- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Без какво не можете като излизате?
Зависи къде излизам. Ако е на кафе, нещо от сорта, вземем си телефон, лична карта, портмоне ( всъщност там е личната карта, парите и още някакви простотии ), ключове, четка и май е това![]()
Big or small, lies are lies !
Както обичам да казвам пушач без цигари има, но без запалка...Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Цигарите ги намалявам напоследък, но винаги в мен държа да има запалка, защото никога не знаеш за какво може да ти трябва ;дд
ПП Мерсии
първо искам да се заяда малко с авторката, никога ли не излизаш без кола? Ако трябва да идеш до кварталното кафе което е на 5 минути пеша, пак ли с кола ходиш?? Ако немаш пари за бензин и бензин нямаш тогава не излизаш ли?
Ся ми става ясно защо жените ходят с толкова големи чанти майна, те носят повече неща отколкото аз имам в стаята...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз си имам правило :
Документи , ключове и телефон . Винаги преди да излезна се преджобвам за да видя там ли са ...
А и в последно време дъвки .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
бе,хубаво си е да имаш някой лев в джоба,така че-пари на първо място
и после телефон
дъвки може
ключове за нас и без това нямам,така че това е общо взето![]()
същото, но без цигарите :PПървоначално написано от eminemfenka
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
1. Телефон
2. Пари
3. Гланц
4. Дъвки
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Калъфчето за телефона, в което са ми и парите и личната карта и някои други документи + телефона
Ключове
...... Без това не мога, когато излизам. Иначе най-често в допълнение са слушалките, а ако взема и чанта вътре има:
хапчета за корем
чадър
лятото Autan задължително
несесера, обаче не с козметика, ами с инструменти за чертане [всъщност не знам точно защо го нося]
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
пари
телефон
гланц
хапчета за корем
Периодична система