- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- косми помогнете ми
имам косми на дупето трябва ли да ги махна като правя секс и с какво със самобръсначка ли моля ви кажете ми
Да.Първоначално написано от miminko
Но може и с сомообръсначка.
Иначе и за ги махам.
Ти да не си гаджето на момчето от другата тема за момичето с космите по ануса?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^^ хахахха това беше добро,колко е малък света,а?![]()
![]()
иначе към темата:махайс каквото решиш,но е по удобно ако не са там
![]()
~девойче съм~
С градински ножици![]()
--------------------------------------------------------
Кви са тия момичета с косми по задниците вебаах колко па косми да имаш
![]()
Нормално е, всички имаме. Т'ва, че си попадал на женски, 'дето се обезкосмяват, не значи, че всъщност там косми няма.Първоначално написано от radinio
По темата: махай всичко. Т'ва е мойта политика. Задължително с кола маска. Навсякъде.
чакай чакай,като казваш косми на дупето имаш предвид по самото дупе или там дето е свивката при краката от вътрешната страна,има разлика![]()
Говоря за точно онова място, в което повечето мъже мечтаете да влезете. Не става въпрос за буз(к)ите или някъде другаде наоколо.
Не е толкова зле. Всъщност там е едно от най - безболезнените места за обезкосмяване, в сравнение с венериния хълм, който няма как да не оправиш. Някои жени имат и по - силно окосмяване в зоната около кръста или отпред под пъпа, което също не е срамно. Да живее кола маската!![]()
Не ли малко трудно да се докопаш там да се обезкосмиш,трябва си бая техника![]()
Ами аз лично все още не се чувствам достатъчно пластична да си ровя със самобръсначка из гъза и затова ходя на козметичка. Приятелки споделят, че успяват да се обръснат там, но аз нямам достатъчно смелост за да пробвам.
Предста'а си да се обръснеш, как ще те сърби после. Повечето момчета, които се бръснат, ми викат, че сърби(нямам предвид гъза). Мен лично не ме сърби, ама аз съм изключение....
Мълчи бе, аз щях да си предложа услугите. :P
'Що педофил бе? Оно да не е някое малко?
Туй беше отправено към babity бе...
Ама и това Пами... И то ще мине под ножа. Чакам ги НСБОП, може да си направим оргия...
Я да идат те по-добре да прочетат форума "Любов"... Там има една, влюбена в един с 20 години по-голям...![]()
![]()
За сърбенето наистина сърби като никнат. И то т'ва не е само за в дупето, ами и на другите места сърби. И е супер гадно. Мойта приятелка като вземе да чупи стойки, веднага я познавам, че се е бръснала по спешност.![]()
Аз си бръсна подмишниците, кура, топките... Никак не ме сърби... Може да съм дефектен...
Махаи човек,аз се обезкосмявам на всякъде без ръцете щото вече си е педерастко!!!!
Аз се бръсна и там и отпред. Не ме сърби. И не се изисква чак толкова пластичност, ръцете ми стигат до там. Просто малко внимание трябва, за да не се порежеш. Мисля, че това са едни от космите по женското тяло, които задължително трябва да се махат. Въобще не ми изглежда женствено.