.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Ще ви сърби като не можете да се бръснете ! Много е гадно, момиче със косми на гъ*а ! Да наистина е трудно с бръсначка да си "ровиш" в гъ*а затова хората са изобретили кола маската ! 8-)

Повече от фен
    а как да се наведа за да си ги махна по дупето

anonymous708973
    Guest
    С какво?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от babity
    За сърбенето наистина сърби като никнат. И то т'ва не е само за в дупето, ами и на другите места сърби. И е супер гадно. Мойта приятелка като вземе да чупи стойки, веднага я познавам, че се е бръснала по спешност.
    Хахахах
    И да според мен трябва да се махат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Пък как си е твой избор

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Аз махам всичко,въпрос на личен избор е.Кола маска.
    Да.
    Но може и с сомообръсначка.
    Иначе и за ги махам.
    Със самобръсначка не ти препоръчвам.Кола маската е най-доброто решение ,но пак въпрос на избор.

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Аз си бръсна подмишниците, "мъжкия полов орган", топките... Никак не ме сърби... Може да съм дефектен...
    Не си дефектен просто, когато вече започнеш да се бръснеш редовно кожата свиква. Мен отначало много ме сърбеше обаче след още 2-3 бръснения всичко отмина.

anonymous768631
    Guest
    Никога не ме е сърбяло.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    как може да се бръснете ве, особенно мишници и интимни части-хората са измислили много по съвременни начини-например една кола маска и 2 месеца не мислиш за косми-говоряза мишници и интимни части-като се бръсенш кожата ти става груба и набола пък ако си браснеш гъзЪ сигурно после ще сядаш на иглички аз на гъза няям още косми, но ако приятелката ми има косми по гъЗЪ ще ми е някък старнно тва не е нормално

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    как може да се бръснете ве, особенно мишници и интимни части-хората са измислили много по съвременни начини-например една кола маска и 2 месеца не мислиш за косми-говоряза мишници и интимни части-като се бръсенш кожата ти става груба и набола пък ако си браснеш гъзЪ сигурно после ще сядаш на иглички аз на гъза няям още косми, но ако приятелката ми има косми по гъЗЪ ще ми е някък старнно тва не е нормално
    MLAKNIWE!

Мега фен Аватара на babity
    Ааа, няма да мълчи. Искам да ми обясни к'ва е тая кола маска 'дето държи по 2 месеца, 'щото досега не съм чувала за нея.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Ааа, няма да мълчи. Искам да ми обясни к'ва е тая кола маска 'дето държи по 2 месеца, 'щото досега не съм чувала за нея.

обикновенна за 80ст jankar студена-поне аз като си напрая съм гладък 2 месеца и след това започват да се появяват косъмчета, но дори не си личат щото са тънки и светли просто бавно ми растът космите кво да прая-пък и от нашия клас имаме дето въобще нямат косми още, а са на 18, така, че при всеки е различно

Лесно ти е на тебе, като ти растат бавно, а ние останалите какво да правим? Най-лесното решение на този проблем е моя метод на бръснене. Използвам го и долу - палим един вестник, така свит на фунийка и леко по леко ги махам, а после миризмата на опърлено може да се премахне лесно. Метода ми е добър, щото ги гори до корена.

ПП: Ако имате въпроси пишете Лс
    ПП2: Метода е супер евтин.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Най-добре е с кола-маска.. По-ефектен и издържлив начин е..
    Със самобръсначка надали ще успееш сама..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от Pirate
    Лесно ти е на тебе, като ти растат бавно, а ние останалите какво да правим? Най-лесното решение на този проблем е моя метод на бръснене. Използвам го и долу - палим един вестник, така свит на фунийка и леко по леко ги махам, а после миризмата на опърлено може да се премахне лесно. Метода ми е добър, щото ги гори до корена.

ПП: Ако имате въпроси пишете Лс
    ПП2: Метода е супер евтин.
    Моля те, кажи ми че се ебаваш..

аяжи

Мииии...Аз имам само на триъгълника и аз се чудя с кво да ги обръсна ама честно да ти кажа трудно е да си обръснеш задника.Помоли някоя твоя приятелка или майка ти Да точно така майка ти помоли тя те е раждала,тя те е кърмила и много те е виждала гола. Няма какво да се срамуваш от нея.Та някой знае ли нещо на триъгълника дето няма да боли защото много мразя да ме боли пък тоя триъгълник незнам как ще го оправя.

тжо

Колата маска наистина май е най-ефективна

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    сваляш гащите , дупиш се на една запалка и след кратък напън ти гарантирам че няма да остане здрав косъм

Цитирай Първоначално написано от Huffy
    сваляш гащите , дупиш се на една запалка и след кратък напън ти гарантирам че няма да остане здрав косъм
    Много вярно! Гледай гащите да свалиш, че иначе като се напънеш на пламъчето после остава дупка.

Re: аяжи

Да помоли майка си да й бръсне г*за ?! Жестоко

Цитирай Първоначално написано от superstar01
    Мииии...Аз имам само на триъгълника и аз се чудя с кво да ги обръсна ама честно да ти кажа трудно е да си обръснеш задника.Помоли някоя твоя приятелка или майка ти Да точно така майка ти помоли тя те е раждала,тя те е кърмила и много те е виждала гола. Няма какво да се срамуваш от нея.Та някой знае ли нещо на триъгълника дето няма да боли защото много мразя да ме боли пък тоя триъгълник незнам как ще го оправя.

Град
    Майна сити
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    С градински ножици
    Не ви влиза в интереса! c(:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си