- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- косми помогнете ми
Ще ви сърби като не можете да се бръснете ! Много е гадно, момиче със косми на гъ*а ! Да наистина е трудно с бръсначка да си "ровиш" в гъ*а затова хората са изобретили кола маската ! 8-)
а как да се наведа за да си ги махна по дупето
С какво?
ХахахахПървоначално написано от babity
![]()
И да според мен трябва да се махат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Пък как си е твой избор![]()
Със самобръсначка не ти препоръчвам.Кола маската е най-доброто решение ,но пак въпрос на избор.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Не си дефектен просто, когато вече започнеш да се бръснеш редовно кожата свиква. Мен отначало много ме сърбеше обаче след още 2-3 бръснения всичко отмина.Първоначално написано от kartacha
Никога не ме е сърбяло.![]()
как може да се бръснете ве, особенно мишници и интимни части-хората са измислили много по съвременни начини-например една кола маска и 2 месеца не мислиш за косми-говоряза мишници и интимни части-като се бръсенш кожата ти става груба и наболапък ако си браснеш гъзЪ сигурно после ще сядаш на иглички
аз на гъза няям още косми, но ако приятелката ми има косми по гъЗЪ ще ми е някък старнно
тва не е нормално
MLAKNIWE!Първоначално написано от mlakniwe2
Ааа, няма да мълчи. Искам да ми обясни к'ва е тая кола маска 'дето държи по 2 месеца, 'щото досега не съм чувала за нея.![]()
Първоначално написано от babity
обикновенна за 80ст jankar студена-поне аз като си напрая съм гладък 2 месеца и след това започват да се появяват косъмчета, но дори не си личат щото са тънки и светлипросто бавно ми растът космите кво да прая-пък и от нашия клас имаме дето въобще нямат косми още, а са на 18, така, че при всеки е различно
![]()
Лесно ти е на тебе, като ти растат бавно, а ние останалите какво да правим? Най-лесното решение на този проблем е моя метод на бръснене. Използвам го и долу - палим един вестник, така свит на фунийка и леко по леко ги махам, а после миризмата на опърлено може да се премахне лесно. Метода ми е добър, щото ги гори до корена.
ПП: Ако имате въпроси пишете Лс
ПП2: Метода е супер евтин.
Най-добре е с кола-маска.. По-ефектен и издържлив начин е..
Със самобръсначка надали ще успееш сама..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Моля те, кажи ми че се ебаваш..Първоначално написано от Pirate
![]()
Мииии...Аз имам само на триъгълника и аз се чудя с кво да ги обръсна ама честно да ти кажа трудно е да си обръснеш задника.Помоли някоя твоя приятелка или майка тиДа точно така майка ти помоли тя те е раждала,тя те е кърмила и много те е виждала гола.
Няма какво да се срамуваш от нея.Та някой знае ли нещо на триъгълника дето няма да боли защото много мразя да ме боли пък тоя триъгълник незнам как ще го оправя.
![]()
Колата маска наистина май е най-ефективна
![]()
сваляш гащите , дупиш се на една запалка и след кратък напън ти гарантирам че няма да остане здрав косъм![]()
Много вярно! Гледай гащите да свалиш, че иначе като се напънеш на пламъчето после остава дупка.Първоначално написано от Huffy
Да помоли майка си да й бръсне г*за ?! Жестоко![]()
Първоначално написано от superstar01