- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми
Искам да ви запозная с моя проблем и да ви помоля за съвет. Значи баща ми от много време работи в чужбина връща се през 4-5 месеца за няколко дена,а понякога и няколко месеци, зависи. Всичко започна когато майка ми се регистрира във фейсбук. След време усетих, че си пише много често с един колега и съответно почнах да се съмнявам и свалих програма която да записва какво си пишат. И така видях, че са прекалено близки. Тя тия дни не е сядала много, но това което видях ме обърка тотално. Не знам дали майка ми изневерява на баща ми, но наистина с този "приятел" са много близки. Обичайно си говорят за работа и за семейните задължения на майка ми, но майка го нарича "мило" понякога, а той му прави комплименти и.. разбрах, че си говорят по телефона. Сега нямам никаква идея какво да правя. Семейството ми попринцип е консервативно. И съм почти сигурен, че баща ми никога не би изневерил на майка ми, тя самата го казва, че за татко сме най-важното и т.н Имало е нощи когато не съм спал да мисля за това какво точно може да има между майка ми и въпросния му колега. Почти съм сигурен, че не са правили секс, но все пак нормално ли е това което прави тя. Майка ми е на 35 а колегата му на 20-25 някъде. От съобщенията и виждам, че майка ми се едно го ревнува от др момичета или така се прави. Винаги когато и чета чата се обърквам супер много, после си казвам, че тя е същата защото майка ми доста често показва обичта си към нас, но после пак почвам да се съмнявам и полудявам общо взето. Кажете какво да правя да поговоря ли с нея, да и направя намек ли кво ...![]()
![]()
Може би проблемът е там, че баща ти не се прибира често. И това ги раздалечава. Предполага се, че търси, това което ѝ липсва (в случая повече внимание). Също, до колкото знам, към 35-40 години, жените изпадат в някакъв период. Започват да се питат какво са постигнали и такива подобни глупости, вероятно защото осъзнават че половината им живот е минал.
Дано не се задълбочат нещата между майка ти и другия.![]()
а: лека нощ мило;
Б: днеска си мислих за теб цял ден, дано не си се изморила
а:сам ли си
б:да
а:а умната тогава
б: можеш да ми правиш проверки
- това са съобщенията които съм запомнил и са ми направили впечатления.. не съм попадал на "обичам те" или нещо такова и затова се опитвам да се залъгвам, че е нормално нокакво мислите вие? какво бихте направили?
Ако поговоря няма ли да стане по-лошо щото тогава ще разбере, че я подозирам и ще почне да крие. Наистина съм много объркам. Чакам за други коментари.
Ако поговориш с нея, се насаждаш сам на пачи яйца и си казваш директно, че си я следил.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Според мен не трябва да се бъркаш, вярно, че те засяга, но тя е голям човек и се предполага, че знае какво прави.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Според мен това е флирт. Нищо повече. Може би иска да отбие време , от скука и т.н.
А да те попитам - коя е тази програма , която записва какво си е писано във фейсбук?![]()
Майка ти е възрастна: сама взима решения и си понася последствията. Родителите ти се намират на голямо разстояние и това влияе и на двамата. Майка ти е млада и иска и има нужда от внимание, което баща ти не мове да й даде. Започнала е да си пише с този човек, за да се почувства желана. Не мисля, че има нещо между тях. Ти ще си решиш какво да правиш: дали да говориш с нея или не. Хората тук ще ти дадът някакъв съвет, но ти познаваш майка си най-добре. Само бъди спокоен. Според мен нищо няма да стане между майка ти и този човек.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Дано си сбъркала в правописа,иначе става страшно.Иначе майка ти е пълнолетна и може да прави това,каквото тя реши.Не се меси,обаче продължавай да гледаш как се развиват нещата.Първоначално написано от MooDy
мисля, че трябва да поговориш с нея и да и кажеш какво те тревожи. ако това не ти се струва добра идея просто продължавай да я следиш. дано нещата не се зъдълбочът!!!!ще стискам палци!!!
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Майка ти е голям човек.
Сама си взима решения.
Баща ти го няма 10месеца..
Нормално е да и липсва мъжка ласка.
Но все пак е по-добре баща ти да НЕ научава от друго място,a от теб.
Открил си разликата между нещата, които трябва да научаваме и тези, които не трябва.Първоначално написано от MooDy
да слуша
Защо не се опиташ по някакъв начин да й покажеш колко е значима, колко я обичате с баща ти и т.н ? Наближава 8 март, ако баща ти няма възможност да й подари нещо измисли ти някакъв подарък и кажи, че е от двама ви. Грижи се за нея и й помагай... обръщай й повече внимание... научи я да споделя с теб, споделяй и ти с нея. Вие сте семейство, не мисля, че трябва да се намесват чужди хора.
Ако трябва я занимавай с нещо, предложи й да се разходите някъде или да идете на кино... каквото се сетиш (само и само за да стои по-малко на компютъра и да не мисли за този колега...)
Ако говориш директно с нея за тва, ще й стане гадно, може да няма нищо между тях...
днес случайно разбрах, че всъщност те на работата имат доста време да са заедно и ония мъж му носел храна, защото доколкото разбирам майка ми все му се оплаква, че имала работа постоянно е била заета и така .. др, видях, че му се обадил в 12 часа през ноща .. кво са гфоворили не е ясно .. виждам, че нещата се задълбочават и толкова мн се обърках искам да говоря с нея но не знам как да подхвана темата и тя как ще реагира .. просто знам, че трябва да направя нещо щото не мога да ги гледам така .. а и да говоря кво да и кажа да остави работа или ще кажа на баща ми? това ли .. иначе ако тя си го е наумила пак ще продължи връзката с него по простата причина, че аз не виждам кво прави на работата а и как да и кажа, че съм я следял ... ох моля ви се дайте някакъв съвет, че![]()
![]()
Ако бях на твоето място щях да говоря с нея и да се опитам да и обясня, че е глупаво да проваля брака си заради някакво увлечение. Също така щях да и кажа, че много я обичам и не искам да си разваляме отношенията![]()
К'во лошо прави жената? Ако някой има вина, това е бащата. Не може да си оставя жената за толкова дълго време и да очаква тя да си седи сама вкъщи и да мисли за него.... Всеки си има нужди... Това, че обичаш някого или имаш семейство, не ги заличава.... А на малкия пикльо кой му даде право да следи майка си....че и да я критикува....
Алооо, от къде на къде ще шпионираш майка ти ?
Ако считаше , че е нужно да знаеш - щеше да ти сподели .
Като видиш нещо такова - траеш си и толкова . Не е твоя работа .
Щом още имат брак вашите, значи нещата са под контрол .
Сигурно и баща ти забърсва мацета като ходи на курс до някъде си .
Остави ги на мира, големи хора са.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
а на теб кой дава ти дава право да ме критикуваш.. и естествено че баща ми не е виновен на теб ти е лесно да кажеш да си стои при майка ти.. мислиш, че той иска това ли .. явно семейството ти нямат финансови проблеми и не знаеш кво е с 500 лв да изхранваш цяло семейство, да плащаш за жилище...