Цитирай Първоначално написано от MooDy
Искам да ви запозная с моя проблем и да ви помоля за съвет. Значи баща ми от много време работи в чужбина връща се през 4-5 месеца за няколко дена,а понякога и няколко месеци, зависи. Всичко започна когато майка ми се регистрира във фейсбук. След време усетих, че си пише много често с един колега и съответно почнах да се съмнявам и свалих програма която да записва какво си пишат. И така видях, че са прекалено близки. Тя тия дни не е сядала много, но това което видях ме обърка тотално. Не знам дали майка ми изневерява на баща ми, но наистина с този "приятел" са много близки. Обичайно си говорят за работа и за семейните задължения на майка ми, но майка го нарича "мило" понякога, а той му прави комплименти и.. разбрах, че си говорят по телефона. Сега нямам никаква идея какво да правя. Семейството ми попринцип е консервативно. И съм почти сигурен, че баща ми никога не би изневерил на майка ми, тя самата го казва, че за татко сме най-важното и т.н Имало е нощи когато не съм спал да мисля за това какво точно може да има между майка ми и въпросния му колега. Почти съм сигурен, че не са правили секс, но все пак нормално ли е това което прави тя. Майка ми е на 35 а колегата му на 20-25 някъде. От съобщенията и виждам, че майка ми се едно го ревнува от др момичета или така се прави. Винаги когато и чета чата се обърквам супер много, после си казвам, че тя е същата защото майка ми доста често показва обичта си към нас, но после пак почвам да се съмнявам и полудявам общо взето. Кажете какво да правя да поговоря ли с нея, да и направя намек ли кво ...
Открил си разликата между нещата, които трябва да научаваме и тези, които не трябва.