.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Добре защо стана така ... ; хх

Здравейте : ) Искам да ви споделя нещо ... с едно момче от съседния клас се запозахме 2009 и от тогава някак си станахме много близки даже прекалено заспочнахме да се харесваме но един ден се скарахме и се дразнехме с други момчета и момичета но си личеше че все още се обичаме Един ден бяхме на р.д. на една приятелка той се забиваше пред очите ми с най-добрата ми приятелка и това ме съсипа след като свърши рождения ден си тръгнахме на спирката на автобуса седяхме и аз му казах че искам нещо да му кажа и го попитах - ако сега ти кажа че те обичам кво ще се промени ? той остана без думи а аз заплаках той за да ме отешии ме гушна и преди да си тръгне ме целуна ...
    Добре забива се с приятелката ми а пък ме целува мен защо го прави кво ще означава това .. ?

Супер фен
    Опциите са няколко

1) Иска да те накара да ревнуваш най- вероятно да провери дали го обичаш, може би да те подразни

2) Обича те, но не иска да покаже слабост, а напротив иска да покаже сила като 1 вид забива друго момиче. С други думи казано "може" без теб

3) Въобще не те обича, а сълзите ти са събудили в него "съжаление" и те е целунал колкото да не те довърши

4) Забива друга, за да има резерва...

Сега преосмисли кое ти се струва най- логично, защото ти си познаваш човека най- добре

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Опциите са няколко

1) Иска да те накара да ревнуваш най- вероятно да провери дали го обичаш, може би да те подразни

2) Обича те, но не иска да покаже слабост, а напротив иска да покаже сила като 1 вид забива друго момиче. С други думи казано "може" без теб

3) Въобще не те обича, а сълзите ти са събудили в него "съжаление" и те е целунал колкото да не те довърши

Сега преосмисли кое ти се струва най- логично, защото ти си познаваш човека най- добре
    Изкара дали го обичаш.... До това изречение просто спрях да чета. Ти и представа си нямаш какво е да обичаш някой. Колкото до темата.... Остави нещата да се случват!
    да слуша

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Детската градина.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Детската градина.
    +

ти с трай още,че го "обичаш",а после се сърди,че се забива с момичета пред теб

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ние не можем да ти кажем какво иска той,просто поговорете.

ф

И аз имам подобна исторйка само,че при мен е малко по различно той ходи с една даже незнам дали ходят но както и да е и закача мен каниме на кафета .. и куп други работи ,затова говорете очи в очи тъка ще е най добре

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Опциите са няколко

аз съм за третата опция
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    иска ви и двете на задна !

Аз едно не мога да разбера - как така без да сте били заедно без да сте изживяли тези "страхотни моменти" от връзката как така го "Обичаш" май наистина не знаеш значението на тези думи ... по-скоро си увлечена по него и се филмираш няма как да го обичаш просто си привлечена и се чувстваш тъпо защото се е забил със приятелката ти и толкова.

Re: Добре защо стана така ... ; хх

Цитирай Първоначално написано от kakadutu
    Здравейте : ) Искам да ви споделя нещо ... с едно момче от съседния клас се запозахме 2009 и от тогава някак си станахме много близки даже прекалено заспочнахме да се харесваме но един ден се скарахме и се дразнехме с други момчета и момичета но си личеше че все още се обичаме Един ден бяхме на р.д. на една приятелка той се забиваше пред очите ми с най-добрата ми приятелка и това ме съсипа след като свърши рождения ден си тръгнахме на спирката на автобуса седяхме и аз му казах че искам нещо да му кажа и го попитах - ако сега ти кажа че те обичам кво ще се промени ? той остана без думи а аз заплаках той за да ме отешии ме гушна и преди да си тръгне ме целуна ...
    Добре забива се с приятелката ми а пък ме целува мен защо го прави кво ще означава това .. ?
    Моного познато!!
    еми значи, мила, познаваш ги момчетата.. Забивал е твойта фр, защото все още те обича, а ти си го размекнала като си мъ задала въпроса ти и си заплакала и той е показал всъщност какъв е и какви да му чувствата към теб ...

По скоро те съжалява... не знам, обаче земете седнете и поговорете като големи хора (зависи на колко сте де).

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И аз мисля, че е третата опция... Момче е, вси1ко може да се очаква. Обаче ти трябва да говориш с него и да се разберете, ние не можем да ти кажем какво изпитва той.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Най-малкото от уважение към теб не ги се забил с най-добрата ти приятелка.Не знам въобще как се занимаваш с него.Обича те грънци.Заеби го и си продължи живота.

Любов ли бе да го опишеш?

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    София
    Иска и двете ви.
    Сама прецени дали си заслужава ..
    ВРЕМЕТО
    НЕРВИТЕ
    СЪЛЗИТЕ
    ЛЪЖИТЕ,които ще получиш
    ударите,които ще ти нанесе.
    За теб НЕ знам,но аз ,ако имам мъж,НЕ го деля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си