.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Пари

Пари

Та проблема е - имам спешна нужда от пари, не много но все пак няма значение за какво. Изпадала съм на няколко пъти в криза и се дразна вече, много е гадно когато свикнеш всеки ден да си имаш парички даваш за какво ти падне и в един момент оставаш без точно когато най-много ти трябват Споделете по какъв начин вие сте изкарвали.. аз преди продавах цигари без бандерол и понякога трева, но не ми се иска да продължавам. Кажете какви далаверки сте правили вие. На тези които отговорят на въпроса ми сериозно - благодаря.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Пари

Цитирай Първоначално написано от life92
    Та проблема е - имам спешна нужда от пари, не много но все пак няма значение за какво. Изпадала съм на няколко пъти в криза и се дразна вече, много е гадно когато свикнеш всеки ден да си имаш парички даваш за какво ти падне и в един момент оставаш без точно когато най-много ти трябват Споделете по какъв начин вие сте изкарвали.. аз преди продавах цигари без бандерол и понякога трева, но не ми се иска да продължавам. Кажете какви далаверки сте правили вие. На тези които отговорят на въпроса ми сериозно - благодаря.
    За да имаш пари първо трябва да се научиш как да ги харчиш!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Ха, аз мислех, че за работа ще питаш... еех жалко, имах едно предложение с добро заплащане, ама явно ще продължавам да търся
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    На колко си години бе,дилър? Ако си достатъчно голям да продаваш трева,то си и достатъчно голям и да почнеш да работиш като ти трябват пари. Аз как си изкарвам пари няма значение,всеки ако каже какви далавери прави къде ще му излезне края?

Град
    София
    Еми като си свикнал всеки ден да даваш пари за каквото ти падне така е...Трябва малко да си правиш сметката.Тва с дилърството няя стане,щото после,ако куките те пипнат отиваш на топло и после хептем няма да имаш пукнат лев...

Научи се да си вадиш парите с честен труд, а не с некви далаверки.
    Audio ergo sum

Easy come, easy go...

после пак сълзи, аз не бих ти помогнал, защото си "далавераджия", който търси съвети в тийнпроблем...

дано те затворят и да те изкривят в някое районно, ама да ти пръснат дзурлата от шамари и палки!!!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Изпадала си в кризи само щото си нямала парички за даване насам и натам ? О, уоу и далаверки с трева и цигари без бандерол на 18, уоу. Що не се хванеш да поработиш, а ?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Еми като си свикнал всеки ден да даваш пари за каквото ти падне така е...Трябва малко да си правиш сметката.Тва с дилърството няя стане,щото после,ако куките те пипнат отиваш на топло и после хептем няма да имаш пукнат лев...
    Да, ама тогава няма да ти трябват.

зЕми се осъзнай един бой може и да ти помогне.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си