Та проблема е - имам спешна нужда от пари, не много но все пак няма значение за какво. Изпадала съм на няколко пъти в криза и се дразна вече, много е гадно когато свикнеш всеки ден да си имаш парички даваш за какво ти падне и в един момент оставаш без точно когато най-много ти трябватСподелете по какъв начин вие сте изкарвали.. аз преди продавах цигари без бандерол и понякога трева, но не ми се иска да продължавам. Кажете какви далаверки сте правили вие. На тези които отговорят на въпроса ми сериозно - благодаря.
За да имаш пари първо трябва да се научиш как да ги харчиш!Първоначално написано от life92
Ха, аз мислех, че за работа ще питаш... еех жалко, имах едно предложение с добро заплащане, ама явно ще продължавам да търся![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
На колко си години бе,дилър? Ако си достатъчно голям да продаваш трева,то си и достатъчно голям и да почнеш да работиш като ти трябват пари. Аз как си изкарвам пари няма значение,всеки ако каже какви далавери прави къде ще му излезне края?
Еми като си свикнал всеки ден да даваш пари за каквото ти падне така е...Трябва малко да си правиш сметката.Тва с дилърството няя стане,щото после,ако куките те пипнат отиваш на топло и после хептем няма да имаш пукнат лев...
Научи се да си вадиш парите с честен труд, а не с некви далаверки.
Audio ergo sum
Easy come, easy go...
после пак сълзи, аз не бих ти помогнал, защото си "далавераджия", който търси съвети в тийнпроблем...![]()
дано те затворят и да те изкривят в някое районно, ама да ти пръснат дзурлата от шамари и палки!!!
Изпадала си в кризи само щото си нямала парички за даване насам и натам ? О, уоу и далаверки с трева и цигари без бандерол на 18, уоу. Що не се хванеш да поработиш, а ?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Да, ама тогава няма да ти трябват.Първоначално написано от Greennight
зЕми се осъзнайедин бой може и да ти помогне.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain