- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли братя/сестри
Имате ли братя и сестри - ако имате каква ви е разликата в въстрастта . И какви са ви отношенията с тях..![]()
Май имаше такава тема но не съм сигурна..
Да,имам сестра на 4 години,тази година ще прави пет.
Страшно е сладка ама понякога ми се качва на главата
и ми иде да...![]()
Да, имам брат, който е с 6год. по-голям.
Отношенията ни могат да бъдат приемливи, но не са от нормалните за брат и сестра - нито си споделяме, нито заедно излизаме, нито нищо.Иначе се съобразявме един с друг и си имаме нашите моменти.
А и когато се скараме - сме скарани с месеци, нищо, че сме в една стая(знам, ужасно е) ....Тъжно ми е понякога, но ..
![]()
Big or small, lies are lies!
Имам брат, който е на 10 години .. Леле, понякога ми се иска да го накълцам на парченца, но пък иначе е душичка .. Като го помоля нещо, го прави или го донася от другата стая.![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Първоначално написано от mayaaa
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
имам сестра, която мноооооогоооо обичам![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
имам една досадна сестра 6 години по-малка от мен ноо все пак си я обичам![]()
![]()
Имам брат 5 години по- голям.
Често излизаме заедно, имаме доста общи приятели- като цяло се разбираме добре. От време на време се караме жестоко, но бързо ни минава. Свикнала съм ужасно много с него![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да, даже 2ма. Един на 3 и един на 11. Всекидневно ми се качват на главата.![]()
Да, даже 2ма. Един на 3 и един на 11. Всекидневно ми се качват на главата.![]()
Да, сестричка.. тя на 2 год аз на почти 14. В страхотни отношения сме ;д
Имам брат.4 години по-малък е от мен.Изобщо не се разбираме самото му държание ме дразни адски много и се караме почти всеки денНадявам се малко като порастне да се промени...
Да имам брат, с 2 години е по-голям. Преди изобщо не се разбирахме, ама сега "и двамата сме големи" и се разбираме![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И аз имам сестра. Тя е с 3 години и половина по- малка от мен. Постоянно се караме, но и се обичаме. Никоя не би изклюкарила другата (почти никога)!
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Не, самичко съм.![]()
Не, нямам.
имам брат разликата ни е 2г. .. многооо гоо обичам въпреки караниците ни понякога : )
`only God can judge me!
Имам сестра на 11год.Понякога се караме,но иначе сме в добри отношения като цяло.Обичкам си я много!
![]()
Сестра, която много си обичам и ми липсва.
На 23 е, имаме 8 години разлика![]()