- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли братя/сестри
Брат имам и то от скоро (1 месец). Разликата ни е 15 години и той ми е полубрат, но е голям сладур и си го обичам.![]()
Имам брат 2 години по-малък от мен..
Да, имам сестра, с 4 години по-малка от мен.
Отношенията - студени едни такива, ние не живеем заедно дори, но поне пък почти не се караме.
Първоначално написано от Monnie
Имам сестра, която е с 5 години по- голямаот менн. Караме се ама се обичамме..![]()
![]()
![]()
Имам брат на 23, сестра на 20 и още една сестра на 5 месеца : ) Разбираме се много добре![]()
Брат. Разликата ни е 6 години (той е на 20). Като по-малки се карахме често. Сега се случва рядко и то само,ако не съм в настроение.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Имам брат 6 години по-малък от мен. Разбира се, че се караме от време на време, но иначе много се обичаме.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Имам сестра 16 годинни по-голяма от мен... мразим се.
ваУ рокс
Grell
Да, имам един досаден брат.. Разликата ни е 7 години и половина и постояно ме бие, но понякога е много добър.. Зависи от настроението му, но колкото и да се караме, пак си се обичаме...
Брат, 4 години по-малък от мен (почти на 12 е).
Отношенията ни напоследък се състоят в това: "Дай ми телефона." , "Ставай/Сядай на компютъра.". През останалото време се караме и бием.![]()
Пак си го обичам дявола, ама почнахме много да страним един от друг. Сигурно, защото вече почва да се прави на 'мъж'![]()
*сън*
Да, имам братС 12 години е по-малък от мен и е страшно сладък, сега е в такава възраст, в коятоо плямпа всичко, но понякога е много лигав и като му се карам, се смее и приема на шега това, което съм му казала, не че много разбира де
Ама иначее ми идва да го схрускам, изям .. в добрия смисъл
![]()
![]()
![]()
![]()
!! -h-
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
O.o .. Аз пък си мислех, че колкото е по-голяма разликата, толкова по-добре и че я възприемаш сестра ти като приятел, но явно не е такаПървоначално написано от BladeDancer
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Имам сестра, която е с 3 години по-малка от мен. Разбира се има моменти в които се караме, но иначе се обичаме![]()
имам брат на 20
разбираме се ,черпаваме сеабее приятелски отношения
Ами имам двама братя - по-големи от мен....и понякога се караме, понякога не !![]()
Ми аз съм с 5 години по-голяма от брат си.![]()
Може и по-добри да са ни взаимоотношенията..![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Имам брат с 4 години по-малък от мен ... нон-стоп му викам за нещо,ма налии съм в пубертет
Ще стигне и той пубера,ще чуеш тогава дали няма да ти връща!Първоначално написано от Kricii
нямам нито брат нито сестра
но си имам едно страхотно куче което чуствам като брат
Нямам нито брат нито сестра но сина на този човек е син на баща ми...познайте кой е....![]()
![]()
![]()