.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Побърквам се от тези мисли...

Ще започна с това, че до скоро не съм имала истинска връзка (под истинска имам предвид да излизам постоянно с някой, той да прави мили и сладки жестове за мен, да ми показва, че държи на мен и да ме прави щастлива). Е, оплаквах се дълго, че само аз си нямам никой ииии дойде и моят момент. Запознах се с едно момче преди няколко месеца, всичко стана толкова бързо, веднага тръгнахме, бързо се запознах с неговите родители и той с моите. Постоянно бях при него и техните, те много ме харесват, дори ходим насам натам заедно. Той идва на вечеря често в нас. Всичко е супер. Прави супер романтични жестове, каквито винаги съм искала и за каквито винаги съм мечтала. Не ме насилваше за секс, сама реших, че той го заслужава. Беше много внимателен, той все пак ми е първи и много се притесняваше за мен и правеше всичко по възможно най-добрия начин. А преди мен е имал не малък брой момичета... Бил си е женкар, не се е задържал много време с никоя, освен една, с която е бил година и половина... Та непрекъснато ми повтаря, че винаги е мечтал за момиче като мен и че ме обича. Казва ми, че съм красива дори когато изглеждам зле. Пред приятелите му ме целува по челото и им казва колко ме обича. Грижи се за мен. Виждам, че държи на мен, въпреки че е горд, отстъпва много заради мен... Оценявам го, нооо...винаги има едно но. От две години съм приятелка с първата и единствена любов на най-добрата ми приятелка, най-добра вече не, но преди две години да. Те скъсаха и аз винаги съм изпитвала много силни чувства към него, но си останахме просто приятели, въпреки че и той твърдеше, че изпитва чувства към мен, но не искал да ме нарани. Та приятелката ми нищо не знае и до днес, с него сме се виждали тайно преди. Та след една наша среща, малко преди да се запозная с гаджето ми, реших че искам да прекъсна отношенията си с него и да спра да се наранявам. Направих го. Не издържах и го потърсих след две седмици, казах му каквото имам да му казвам и пак го блокирах от всякъде. След три седмици пак го потърсих иии сега направо се побърквам. Имам чувството, че още имам нещо към него, надявам се да е защото просто никога не съм изживяла нещо с него, а съм го искала две години все пак. Наистина ме е грижа за сегашния ми приятел и не искам да се разделяме и когато се сдърпаме винаги ми се насълзяват очите, но не знам какво е това чувство към другото момче. Винаги се връщам към него... И ето пак, обула съм чорапите и тениската на гаджето ми, нося верижката със сърчицето, което той ми подари и пак мисля какво би било с другия и т.н. Искам да го забравя, но не знам как... Не знам какво да правя... Измъчвам се... Едва ли има с какво да ми помогнете, просто исках да споделя.
    Искам да допълня и че не съм от тези, които не знаят какво искат. Напротив, знам. Получих това, което винаги съм искала, а именно момчето до мен. Но тези мисли за другия, с който не сме имали нищо от закачки, тайни погледи и страстни прегръдки... тези мисли ме побъркват... Страх ме е да не проваля всичко с гаджето ми... Благодаря на всички, които прочетоха "романа" ми и някое друго съветче ще ми дойде добре...

Получила с това, което си искала, но се е оказал по-различно от представата ти. А онзи, си мисля, че ти е интересен, просто защото е забранен плод.

Еми мила голяма каша май е станала .. .. От голямо значение е дали сегашния ти приятел е ревнив. Ако не е по-добре му сподели за всичко и му кажи, че искаш да ти помогне да изкараш тези мисли от главата си. Ако те обича толко много нищо няма да го спре да стано дори още по-добър!!!! .. Ако е ревнив не мъ казвай нищо. За твое добро и за доброто на вашата връзка! .. Остави се на течението .. Не го търси другия дори и да искаш .. Трябва да имаш воля .. /аз също се опитва в момента да не търся този, който обичам и да, знам, че е трудно, но както вече казах - ВОЛЯ/ .. С времето всичко ще се нареди .. Споко

Град
    София
    Нямала си го,нямаш го и за това го искаш.
    Виждаш колко трудно се получава,това,което искаш,за това не си разваляй връзката с гаджето.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Нямала си го,нямаш го и за това го искаш.
    Виждаш колко трудно се получава,това,което искаш,за това не си разваляй връзката с гаджето.
    Много правилно.....
    да слуша

Най-гадното е, че този моя, така наречен "приятел" постоянно ме обърква все повече и повече...Говори ми едни неща и ми праща едни песни, след това ми казва, как никога не ми е правил намеци и никога не ме е подвеждал, че иска нещо с мен... После пък казва, че било за мое добро и т.н. След това му скимне нещо и пак ми говори некви простотии, това разбира се, става когато усети, че се отдръпвам... Казах му, че ако иска да сме приятели, трябва да спре с тъпите намеци за друго нещо, той казва ок, и след време пак същото... Когато спрях контакт с него се почнаха едни смс колко му пукало и как съм му липсвала, повтаря ми колко съм различна и т.н. Но пък не иска нищо с мен... Поне нищо сериозно. Знам, че не е за мен, въпреки, че много хора казват, че бихме били страхотна двойка. Знам, че в близкото бъдеще няма да имам нищо с него и не искам и да провалям сегашната ми връзка, защото държа на момчето и той на мен. Но се чудя как да се справя. Не мога да го блокна от всякъде, защото предните пъти буквално броях всеки ден, в който не съм му писала, докато накрая не издържах... Почнах да се убеждавам, че го искам, защото никога не съм го имала, но и това не помага, защото мисля, че е нещо повече... Ох...мисля, мисля и затъвам още повече...

Град
    София
    Ох...мисля, мисля и затъвам още повече...
    Така става обикновенно....
    За това мислиш ,измисляш го и ДЕЙСТВАШ.
    Преди се взела правилното решение,да игнорираш гаджето на приятелката ти от всякъде..направила си го,и след като си взела правилното решение,пак си се върнала назад по грешният път.
    То е ясно,че иска само секс от теб.
    Според мен първият ти път е спецялен момент,изобщо..първият път на всяко момиче е спецялен и трябва да е с подходящият човек,a именно гаджето ти.Зарежи го другият.И си дръж твойто момче здраво.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Мхм, така се получава, когато нещата останат неизживяни.)

Най-добре ще е да си намериш трети.

Еми предполагам всички момичета си мечтаят за момче като твоето , а ти да искаш да "пробваш" какво ще е с друг... май не знаеш какво искаш.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Получила с това, което си искала, но се е оказал по-различно от представата ти. А онзи, си мисля, че ти е интересен, просто защото е забранен плод.
    И аз така мисля, това е просто увлечение. Защото не си го имала.Както ти сама казваш.Дори да мислиш за него, не го търси повече, за да не стане така след време, че да изгубиш и негои и човека, който те обича също.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Искаш го .. защото неможеш да го имаш

Мъжете никога няма да забравят жената, която НЕ са могли да имат. А жените никога няма да забравят мъжа, когото са МОЖЕЛИ да имат.

За да не се повтарям с другите, че го искаш, защото го имаш, се замисли за това - ако не си била взела решението да спреш контакти с него преди да се запознаеш със сегашния си приятел и ако евентуално беше станало нещо между вас, сега нямаше да си с твоето момче-мечта. Ако беше с другия сега, може би пък щеше да си мечтаеш за момчето, което би направило всичко за тебе и т.н. Демек това, което имаш в момента.
    Затова недей мисли за другия. Опитай се да живееш в настоящето. Не се обръщай назад, защото така изпускаш това, което имаш в момента и малко или много по този начин не оценяваш достатъчно приятеля си.

Ами вижте сега, този, за когото си мисля толкова, да го наречем Д. винаги ми е казвал, че изпитва нещо към мен, но няма как да сме заедно...От различни градове сме, макар и доста близки, което според мен не е проблем, но той го изтъква като такъв... Той обаче сега завършва и евентуално ще дойде да учи в моя град и си мисля, че толкова държи да запазим отношения именно заради това... Не знам кво цели, като цяло е мн странна и прикрита личност, въпреки че го познавам доста добре за 2 години така и не успях да разбера какво иска... Иначе е добър приятел и ме разбира винаги, имаме адски много общи неща...Доколкото с гаджето ми имаме мн малко общи неща, различни сме доста... Досега не ни е създавало проблем, но знам ли... Та като цяло имах предвид, че дори да не бях решила преди да прекъсна взаимоотношения с Д., пак нямаше как да има нещо между нас в близката една година...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    Искаш го .. защото неможеш да го имаш
    Точно. Ако нямаше никакви пречки да бъдете заедно, нямаше да го искаш толкова.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си