- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Releplay
Профил
Име:Дейвид Маккийли
Възраст:200годинки
Раса:вампир
Оръжия:катана;два сребърни кинжала;обикновен пистолет с барабан и сребърни куршуми
Описание:Средно дълга коса, тъмно руса, средно телосложение, светли очи.
История:На двадесет Дейв и още двама негови приятели отиват на почивка някъде в Мисури и повече никога не се връщат.Двамата му приятели са изядени от вампири, но той оцелява и заживява като жесток кръвопиец.
Снимка: http://sisithebest.blog.bg/photos/57...the-damned.jpg
Шривпорт, Луизиана, САЩ
Беше късно вечерта, навън бе пусто и нямаше почти никого.Един черен пикак профуча по улицата и за малко не го блъсна.Дейвид извика няколко ругтни по адрес на шофьора и след като се поуспокои той влезе в едно заведение непосредствено близо до тротоара.Потърси маса и скоро видя Мия ( http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...9HPICfcs8UHrJg ) да седи на една.Седна до нея и поздрави, но доста сдържано.
-Здравей, как е?Защо си тук?-попита тя и отпи от кафето в чашата си.
-По работа.Имам нужда от твоята помощ.-той се приближи повече към нея и лицата им се намираха на сантиметри едно от друго.
-Трябва да убия ето този.-и той бутна към нея един плик.Щом го отвори, тя видя един стар вампир който познаваше.Не и бе приятел, както се водеше Дейвид, но не й бе и непознат.
-Оръжия ли ти трябват?-попита тя и при тях се появи една сервитьорка, която очакваше да запише поръчката на Дейв.Той само разгледа тялото й и не поръча нищо.Тя се махна и те продължиха да говорят.
-Пазаш ли ми бебчетата?
-Разбира се, защо дори питаш?!-Мия държеше семейна банка за незаконни "товари" и имаше доста клиенти.Дейвид бе един от многото.Мия написа на една салфетка адрес и му го даде.
-Чакай ме тук.Утре по това време.Ще уредим нещата.
Дейв кимна и стана.Огледа се наоколо и забеляза привлекателната сервитьорка от одеве.Последва я назад и двамата влязоха в тоалетната.Той бързо я притисна до стената и прошепна в ухото й-Лека нощ, красавице!-и белите му зъби се забиха в плътта й.След това той прикти дупките от зъбите си с други рани и остави трупа й да лежи на пода.Дейвид излезе през задната врата и се запъти към един евтин хотел, ч който имаше наета стая, скоро щеше да съмне.
Shorty I love you
And you love me too
We were meant to be
Cause shorty
You love me
And I love you too
And I promise I'll be true to you