- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако обичаш истински
Един въпрос към всички - Ако обичате истински, ще направите ли абсолютно всичко, за да сте с любимия човек, без значение какво? Или просто бихте се отказали с думите "Ще си по-щастлив/а без мен - Сигурен/ на съм" .. ?[/code]
"Такава съм - не съм идеална,
такава съм - емоционална,
такава съм - не се променям,
за друга никога не се заменям"
Ако човекът си струва,може би бих.
Но нали знаеш,че всеки човек си пада малко егоист.
И,ако му е по-лесно да се предаде,той ще го направи.
Това е най-тъпото нещо , което може да кажеш. "Ще си по-щастлив/а без мен" .
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Ако си заслужава - да, бих направила всичко. Но ако той не ме иска - какъв е смисъла?
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако той също ме обича и би направил всичко за мен и аз бих направила същото и много повече но ако е по щастлив с други гора разбира се че ще го оставя![]()
Определено не е така.Да вземем бившия ми за пример, обичаше ме ужасно ама ужасно много и аз него го обичах, но техните ме мразеха /защото са турци/, караха се с него бяха го изгонили 1 път.Тогава му казах по-добре е за теб.И си беше така.И пак се задържахме заедно и сега той работите нон-стоп от сутрин до вечер, нямаше НИКАКВО време за мен дори един смс да пише, и аз постоянно се измъчвах и плачех, защото каква връзка е това.И той също ми каза наистина е най-добре да приключим вместо да се измъчваме.И е така.Сега съм с друго момче, което има много повече време за мен и от първия ден /стана случайно/ се познавам с родителите му и той с мойте.Има огромна разлика.Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Ако ми каже да си метна Wii-то и PSP-то, директно out. Иначе всичко друго - да.
Бих казала "Ще си по-щастлив и без мен",правила съм го,де.. Защото наистина нямаше смисъл да се боря..
А в момента мога да направя всичко за момчето,което обичам..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да,бих направил всичко за човека който обичам истинскиПървоначално написано от vls
+1Първоначално написано от K_O_L_E_V
btw подписа ти ми харесва :P![]()
Понякога точно защото обичаш истински трябва да ги кажеш тези думи![]()
--------------------------------------------------------
Има само един човек,за който бих го направила.. И той е до мен .... Правила съм много жертви итнт.. и пак бих направила ако е нужно.. защото знам,че и той би го наравил за мен.. най-главно ..защото го обичам!
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Да, в момента го правя, давам всичко от себе си.. Но не знам вече колко се оценява, разбера ли, че няма смисъл, няма какво да направя.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ако знам, че ще е по-щастлив с мен, бих направила всичко, за да сме заедно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от tanch3t093
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Ако обичам истински да,разбира се,че ще направя всичко по силите си,но ако не виждам същото и в неговите очи - няма смисъл.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Всичко ми звучи прекалено много, извън човешките възможности - така че - не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако наистина обичам човека до мен...
Но,не съм готова за такива жертви.Поне не на този етап отново...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ако той иска да бъде с мен, значи ще бъде. Ако не иска, няма да бъде.
Не бих се молила на никой, не бих се пазарила как ще му е по-добре и т.н. След като го обичам, ще оставя решението в неговите ръце, защото според мен човек сам може да прецени как ще му е по-добре, къде и с кой.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Зависи какво се разбира по "всичко".. но на този етап НЯМА момче, което да си заслужава!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3