.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен Аватара на babity
    Преди съм правила адски много неща за човека до мен. С времето се опознах по - добре и осъзнах, че не познавам човек около мен, който да заслужава усилията ми. На този етап единственото, което бих направила е да позволя на някого да има. Моментно, докато и на мен ми харесва. После си казвам какво не ми харесва и ако не получа това, от което имам нужда... вратата. Има и други.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Преди съм правила адски много неща за човека до мен. С времето се опознах по - добре и осъзнах, че не познавам човек около мен, който да заслужава усилията ми. На този етап единственото, което бих направила е да позволя на някого да има. Моментно, докато и на мен ми харесва. После си казвам какво не ми харесва и ако не получа това, от което имам нужда... вратата. Има и други.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

И що за любов ще е да му кажа да си върви или казано с ваши думи ЩЕ БЪДЕ ПО-ЩАСТЛИВ БЕЗ МЕН ! Е това всъщност звучи като : НЕ те обичам иди си намери някоя , която ще те обича ! СУПЕР глупаво звучи ! Бих направила наистина ВСИЧКО , за да задържа човека до себе си !

Повече от фен Аватара на Taam
    Значи... Много елементарни ги мислите нещата, мисля пък аз.
    Бих направила ужасно много неща, които ,примерно, 70-80 % от жените не биха направили. Бих търпяла почти всички съществуващи простотии на един мъж, дори да ме нараняват сериозно и да пренебрегвам себе си за сметка на другия в почи всяка ситуация (като ,разбира се, не е нужно той да разбира) и т.н.
    Обаче в момента, в който виждаш, че човекът до теб е много далеч от щастието, което е изпитвал в началото, според мен, е най-добре да се замислиш сериозно накъде отива работата. Някак нечестно е. И често той не го осъзнава, но то има влияние цялостно върху връзката и причинителя дори.
    Само по себе си тогава "Обичам те" е обстоятелство. То не е причина да си или да не си с някого. Защото любовта реално ръководи всяко твое дейстие, обаче криворазбраната "любов н авсяка цена" за мен е пълен егоизъм.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

^
    Ще ме извиняваш, ама тия 70-80% от жените, които не биха направили ония простотии по-горе са нормални, за разлика от тия които биха изтърпяли простотиите. Това не е обич, а самоунижение. И мъжът който ще те обича, не би те наранявал сериозно, не и умишлено. А ако му се оплачеш ще престане и т.н.

И какво ако не "Обичам те" кара хората да са заедно? Интереса ли?

Когато другия не е щастлив с теб както в началото правиш нещо по въпроса да върнете хармонията, ако е възможно. Ако не е, биете отбой и двамата и тва'й. Не става дума за пришпорване ако човекът не те обича вече ти да го юркаш, защото ти си влюбената страна и т.н.

По темата... не знам вече. Изгубих себе си, не знам как се обича. Не знам как да си мил с някого Понякога искам да изпитам това да направя всичко за някого, но никаква жертвоготовност не се измъква от мен. Чувството е много гадно, но както и да е. Вярвам, че ще ми мине и ще намеря човек, в когото да се влюбя .. ако трябва дори до глупост
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Така, едитване на кирилица:

не бих направил всичко, но бих направил доста неща, които са ми по силите и във възможностите.
    а ако си във връзка и обичаш другия, както и той обича теб, не е нужно да споменавам, че въпросът 'ще си по-щастлив с друг/друга' е напълно излишен, малоумен и идиотски.

ако обичате и вас обичат:
    1) вие ще сте този, който човека до вас иска и обича и с който е щастлив (абсолютно щастие няма естествено, но изцяло погледнато), логично е, както и vice versa
    2) ще станете това, което е най-добро в кофти ситуация, вместо да мрънкате за друг субект, на който да прехвърлите топката (ама тя/той ще е по-добра/добър)

все пак ако някой е решил да бъде с друг, явно има защо и са подходящи и желани нещата. всичко друго са филми, излишни усложнения и оправдания.

мхм

ами ако той би го направил.. и аз бих...!!
    mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!

Според мен много зависи от човека и от ситуацията..

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Разбирасе, стига да знам, че този за който бих направила това, изпитва същите чувства.. !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бих се борила с всички сили за Нашето щастие. А той ако ме обича, ще бъде щастлив с мен.

Не бих се борила да "задържам" някого до себе си. Никого не държа насила и нямам намерение. Ако той вече не желае да е с мен / не изпитва чувства - прав му път. Колкото и да го обичам няма да се унижа дотолкова, че да се бутам там, където съм нежелана.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Бих направила всичко по силите си!
    *сън*

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Ако той иска да бъде с мен, значи ще бъде. Ако не иска, няма да бъде.
    Не бих се молила на никой, не бих се пазарила как ще му е по-добре и т.н. След като го обичам, ще оставя решението в неговите ръце, защото според мен човек сам може да прецени как ще му е по-добре, къде и с кой.
    Най-точното мнение за мен !!
    И аз мисля така а и опита ми тва показва. Защото колкото и да обичаш и да се бориш, ако от другата страна няма нищо, всичко е безсмислено, губиш себе си, цялата енергия е била вложена в нещо, което излиза едно голямо НИЩО.
    От друга страна не съм аз човека, който да определя кой, как и кога е по-щастлив, защото всеки преценява сам за себе си. А тези думи "Без мен ще ти е по-добре, ще си по-щастлив" и от сорта, идват от филмите и са пълна глупост според мен...

ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВЯ !!!
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ^

И какво ако не "Обичам те" кара хората да са заедно? Интереса ли?
    А какво друго освен интереса?
    Аз така го виждам,ако обичаш някой ще направиш всичко за него,за неговото щастие.Не зависимо той с какво ти връща и как се отнася,това е да обичаш - да поставиш чуждото щастие пред своето.

А "Без мен ще ти е по-добре, ще си по-щастлив" и от сорта, идват от филмите и са пълна глупост според мен..." на който му е дошло до главата само той може да го разбере.
    Без да влизам в подробности ,ще кажа че на мен ми се случи нещо подобно ,бях пред труден избор и избрах да не съм с нея.
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    А "Без мен ще ти е по-добре, ще си по-щастлив" и от сорта, идват от филмите и са пълна глупост според мен..." на който му е дошло до главата само той може да го разбере.
    Без да влизам в подробности ,ще кажа че на мен ми се случи нещо подобно ,бях пред труден избор и избрах да не съм с нея.Минаха 5 години,още я сънувам от време на време.Само че на нея никога няма да й го кажа.
    И защо реши, че не ми е било "на главата" ? Коя съм аз, че да определям на кой как му е по-добре и как е по-щастлив ? Или пък кой е той, че да го определя това за мен, след като аз си знам най-добре кога, как и с кой съм по-щастлива. Ако един човек те обича истински, никога няма да ти го каже това. На мен са ми го казвали и е ужасно болезнено.
    Не можеш да знаеш какво точно му е отвътре на другия, че да определяш и за него. И ако го обичаш ще се СЪОБРАЗИШ И с неговото мнение.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Зависи какво е 'всичко'.
    Can It All Be So Simple ?

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Никой не може да определя щастието на другите ,изобщо тая дума толкова много се използва из тоя форум имам чувството че се използва с обратно значение.
    Обаче ако знаеш че няма да донесеш нищо освен проблеми на даден човек мисля че си длъжен да му ги спестиш.Така де, ако го обичаш.И ако аз преценя че момичето с мен няма да види нищо хубаво,а ще има само проблеми и скандали е по-добре да си навра мойте чувства някъде и да я оставя да си намери нещо по-добро.И да ти кажа все ми е тая тя какво ще мисли за това!
    Addicted to Addictions

Ако ти прецениш, ще й споделиш и от там вече тя си преценява кое е по-добре за нея.

Повече от фен Аватара на valll
    много егоистично е да бъдеш с един човек, защото много го обичаш и би направил всичко за него. ами ако при него не е така. когато обичаш, се стараеш да осигуриш и щастието на любимия, ако това не може да се случи и въпреки любовта, която му даваш виждаш, че той/тя не е щастлив/а с теб е наистина по-добре да се оттеглиш.

Зависи от ситуацията... Ако на някой не му е добре с друг, защо да бъде с него ? Този, на който не му е добре сам ще се оттегли..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Вярвам, че бих потърсила решение на всеки проблем и бих се опитала с всички сили да реша това, което ни разделя, така че да бъдем заедно.
    Но смятам, че ако човекът ме обича, няма да позволи да бъда нещастна, както и аз няма да позволя да бъде нещастен. Ако зависи от него, например ако му предлагат работа или страхотна възможност в чужбина, но той знае, че аз не мога да дойда с него, защото трябва да зарежа всичко, за което съм работила в живота си до този момент, то ще го оставя да реши, да избере по-малкото зло. Ако реши да замине, то ще знам, че аз не съм най-важното нещо за него и няма да замина с него.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на IQA
    Град
    WONDERLAND *
    еми да ще направя всичко..ще се боря да край !
    му boy

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Да обичаш е да се бориш. Скоро го разбрах и ще го помня винаги.

Фен Аватара на pLaMmMmM
    Град
    In My Innermost dreams
    Любовта е за двама.Ако само единият обича, а другият не, няма никакъв смисъл да се бориш за този човек.Не трябва да бъдем егоисти.Понякога просто трябва да оставим всичко да стане от само себе си.Ако трябва да стане ще стане, ако ли не, няма.Да бих се разделила с човека до мен, ако съм сигурна, че без мен наистина ще му е по-добре...

Бих направила всичко, но ако намирам отговор на това в неговите дейдствия. Иначе няма смисъл. просто защото наистина, любовта е за двама,които се обичат и се подкрепят, а не за един самозаблуден влюбен и още един, който си разиграва коня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си