- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си топирам косата?
ъмм значи купуваш си от някъде гребен специално за тупиране или взимаш от някоя дружка,хващаш някакъв кичур който не е прекалено голям ии напръскваш кичура с лак за коса. след това просто с гребена започваш да решеш надолу нагоре.![]()
другия вариант е с преса да си направиш обем в корените. [с приставката за вафлички]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Става със сякакъв лак.Не ти трябват пяни, гелове и др глупости.Просто хващаш един по-голям кичур коса и го решиш в противоположната на косъма посока.
О божее .. да си на 17 години и да не знаеш как да се топираш ..![]()
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
Ще ти кажа аз как си го правя:
1) Хващам кичура и само горе в корена си го правя на вафлички
2) Пръскам с лак
3) Реша много бързо с гребен за топиране, но и с четка за коса става
След това с четката си го регулираш колко да ти е голям обема, ако ти е много голям решеш го наголу да спадне малко.
След като приключа с цялата коса напръсквам само отгоре с лак.
Също става и с едни приставки : http://www.bg-zone.net/%D0%BE%D0%B1%...-24790adv.html
Успех![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Омг,темата не се намира в училище и приятели.Иначе-като искам да узная някоя дума-тук ще влизам![]()
![]()
ПТ-сресваш с гребен нагоре кичур ,пръскаш лак и го "смъкваш" .И е препоръчително да го смъкваш напред ,а не назад-не знам дали схвана.Ии почни от долните пластове ,също така не си тупирай ЦЯЛАТА коса-плс,изправи я и предните кичури си ги остави.Стана много дълго-мерси
Даа, защото ние не можем да различим стила на писане на 17- и на 13-годишно момиче.
с гребен и лак![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Направи си вафлички в корените и пръсни лак.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Честит рожден ден![]()
П.Т: Писах вече, дано си ме разбрала от мойте обяснения ;д
Успех![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
сешоара според мен е по-добре,защото косата няма да се слепи и ще си остане хубава и лъскава,а с топиране става няква..гаднаако е направена както трябва няма да спадне обема
п.п всъщност не съм 100% сигурна че не е на мода,но като чуя за топирана коса се сещам за огромните смешни сийн прически и селските вафлички дето пък със сигурност не са на мода
http://www.vbox7.com/play:792f8fda Най-добре ако искаш равен и загладен обем си купи четка с естествен косъм има и гребени ,тези четри и гребени с ест.косъм правят обема невероятен първо си слагаш вафлички в корените и след това само в корените топираш с четка с ест косъм или гребенче ! Цъкни на google и ще ти излезнат къде може да потърсиш![]()
Aз kaтo нaпишa в гугъл тУпирaм ми излизa " тупираш, несв. Топирам. "
A koгaтo нaпишa тOпирaм - " топираш, несв. и св.; какво. Реша коса в посока към главата, за да стои бухнала. – топирам се. Разг. Топирам косата си.
прил. топиран, топирана, топирано, мн. топирани. Топиран кок. Ходи с топирана коса. "
E, прaвeтe си извoди kak e.![]()
Разбира сеЩе си направя изводи как е правилно според това, което пише в интернет
Нали го пишат пълни неграмотници? Като не знаеш, поне не се излагай, че ставаш с-м-е-ш-н-а.
Виж си в ПРАВОПИСНИЯ речник.
А междувременно виж каква глупост пише в твоя безгрешен източник на информация - Неприязън - Мъжки род?!![]()
предлагам темата за правопис да е отделна от тази
Съгласна съм. И се извинявам за спама. Попринцип си спестявам поправките по правопис, защото ако тръгна за всичко да поправям, трябва да стоя тук 24/7... обаче е едно от нещата, които ме изкарват от равновесие, са нелепи, неподкрепени тези от хора, които завършват мнението си с превъзхождащото "Правете си изводите как е." Как да не го забиеш в земята такова? То направо си го проси.
Ох ,и аз понякога много се дразня на някоя глупава грешка -спокойно.![]()
Би трябвало да ми бяхте казали че Hair Spray Fara за нищо не става...Косата ми нба нищо не приличаше и не стана обема...Защо само на мен не ми става обема..?? Само се изложих... Добре че една причтелка ми даде ластик да си вържа косата.. иначе щях да съм...Абе писна ми на мене все да ми се объркват нещата, точкно когато мислиш че ще стане..Пък мислех че е навъзможно да си направя обем и да ми стане.. то на мене винаги ще ми се случи нещо такова и да е изложа..
Спокойно, ще се научиш. Направи се пак и дай снимка.
еми,скъпа,аз гледах около 10 клипчета как става и пак не ми е перфектно с лак номер 5-ти какво очакваш от първия път-надали![]()