- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесва ли ли са ви по малки
може и да има такава тема но да ви попитам вас харесвали ли са ви ло малки или обратното защтото аз сега съм 11 клас а ме харесва един от 9 ти макар че изг много голям за годините си но все пак 2 години лазлика я кажете имали ли сте подобни ситуации
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Хахах предишната тема се пита за 20 години разлика ,тебе те притесняват 2![]()
Ми ако го харесваш ,кво ти пречи ?
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
То си зависи от хората, но все пак 2 години не са чак такъв проблем![]()
--------------------------------------------------------
Ми честно казано по-малки с 1-2 години не е толкова голям проблем. Харесвали са ме, но нищо не се е получавало. И на мен един по-малък с 1 година ми допадаше, но само до там. Не сме имали нищо повече ... Но иначе ако се харесваме, защо не?
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
аз ходих с момче, коетт е с 1 година по-малко от мен.. и да ти кажа то си зависи от човека.. щото 'моя' например се оказа едно ЛАПЕ, което не знае какво му давам.. и всъщност не знаеше какво е любов като цяло..
Първоначално написано от BladeDancer
Аз съм на мнението, че годините не трябва да се гледат, ако се чувстваш добре в компанията на даден човек.
Имаше едно момче преди време, което е с две години по-малко от мен. На мен не ми пречеше, защото нито изглеждаше на годините си, нито се държаше като по-малък. Беше едно приятно лятно увлечение, което не продължи, но за това има други причини.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Момчетата с 2г. по-малки от мен са твърде малки за това което аз искам
(Разбиране , отговорност ) . Не мога да живея с по-младо момче, на него ще му е трудно да работи и да учи , а не мога и не искам да се грижа за него.
Ако бях видяла темата след 5г. - нещата биха били други.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, и съм била с момчета, които са по-малки от мен. За мен възрастта няма значение, важното е да има разбирателство и блаблаабла.
кво съвпадение...
Мене па какички ме харесват![]()
Естествено, че няма проблем, мила. Щом ти харесва момчето, щом той те харесва - обичайте се!Аз никога не съм разбирала и одобрявала онова архаично разбиране, че мъжа винаги трябва да е по-голям от жената. Дори и ако си 1-2 години по-голяма от него, това вече се гледа с донякъде недобри очи. Глупаво е.
Първоначално написано от fen7asy
Постъпи грешно... с правилното момиче.
харесвали са ме, но просто аз не търся същото като тях! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Лошо е защотооооо? Ти си неква бавна...Първоначално написано от martina1501
Не ми се е случвало,но аз съм имала увличане -не се получи нищо,но много си зависи от самия човек
Мда, бях с 1 глава над него и имах чувството, че ако го пипна, ще се срине.Но тогава бяхме малки, сигурно на 12-13. Добре, че замина, защото нямаше да издържа постоянно да ми подарява цветя и да ми говори странно
Иначе беше сладък, но не като 'мъж'
![]()
Бил съм и с малки и с по-големи от мен,тва няма голямо значение,щом си допадате защо не?
>>DjBelev<<