- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко детска работа...
Еми, не знам как да започна. Само да помоля коментари от рода - " Детска градина , не ми пука , махай се" Или някой за да се направи на мъж в тоя тийн форум да се опитва да ме затапва... Моля без такива изцепки.
Таа... значи 7-ми клас съм. Искам да попитам нормално ли е да имам гадже , в смисъл да се държим за ръка например? Да я целуна на улицата пред всички? Защото явно само аз мисля , че не е нормално в тоя свят. От 6-ти клас почват да ми се натискат на улицата и ми изглеждат смешни. Аз ли съм старомоден или те са смешни?
Супер притеснителен съм си по принцип. Имах гадже около 6 месеца. Скъса с мен , защото искала да я целувам, да я прегръщам, да я държа за ръката насред улицата. Правя ги тея неща, но само като сме насаме. Ама тя... накрая ми каза - 5 Месеца ЧАКАМ , КОЛКО ОЩЕ? Аз и казвах "почакай да се отпусна, да се махне срама." Уви, срама и притесненито не се махнаха и тя не издържа.Таа... Мнения моля ?
![]()
Не знам дали темата е фалшива или не ама... ПИЧ, ТИ ТАШАК ЛИ СИ ПРА'ИШ? То бива да си срамежлив, ама 5 месеца да не целунеш приятелката си... Завиждам и на търпението.
според мен си старомоден![]()
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Относно първия коментар. Целувах я, но само докато бяхме НАСАМЕ !!!!... ОМГ ти луд ли си 5 месеца е хахаахах :Д Тя искаше на ПОКАЗ.. на улицата ! Пред всички.. просто като го чуя и се притеснявам. Темата не е Факееее.... Не знам дали съм старомоден или съм прекалено срамежлив. Моля още мнения. Благодаря на отговорилите.![]()
Сигурнно има голямо влияние това че си срамежлив, ама какво му е срамното да се целувате или да се държите за ръка, смисъл по твойто държание ти и твойто момиче изглеждате като просто приятели. Давай го по- смело, никой нищо освен теб не може да направи...![]()
![]()
Ами евала на момичето, че те е чакала 5 месеца...Аз бих го приел като лична обида, ако приятелката ми не иска да ме целуне пред други хора....![]()
Няма от какво да те е страх...Какво си мислиш, че хората ще ти се смеят ли? xDD Стегни се малко и давай смело![]()
--------------------------------------------------------
Не само срама оказва влияние. Когато съобщих на майка ми, че имам приятелка ми се подхили.Може би това още повече е отрязало смелоста у мен. И после ми се ебаваше "Как върви с твойта приятелка" И ми се смее.. Тя също е старомодна... Пък и имам по-голям брат. Ако ме види случайно ще ми се ебава после.. може и да каже на майка.. а тогава идва страшното.. Ще ми се смее , не ами ще вика "Всички идват да ми казват как малкия ми син се целувал насред улицата" Не знам си к'во , не знам си що.
Има разлика между нещата:
Да трябва да я държиш за ръка например, но не е хубаво на тая възраст да я целуваш под път и над път.
Тя е доста сериозна и не го прие като лична обида. Просто след мен за 3-4 месеца смени 3-ма. И не е свикнала да й отказват пред хора. А аз съм по притеснителен. Караше ме да излизам с тяхна компания.. Познавах ги по имена... просто... винаги бях в напрежение, в притеснение и преди горе долу 8-9 месеца, като свърши всичко ми олекна. Но сега.. просто искам приятелка, но дали ще ме разбере?
Първоначално написано от mayaaa
Един да мисли като мен. Или една. :Д
Олеле брат :X :X :X Яко се филмирашПървоначално написано от EtU
И майка ти и брат ти са се целували насред улицата....
Базикат те, защото си още хлапе и "връзките" на тази възраст са някак си невинни, опознавате нещата за първи път ала бала....
![]()
--------------------------------------------------------
Ми не слушай нито какво ти говори и ти се смее майка ти, нито брат ти. И повярвайй ми явно приятелката ти те е харесвала много, за да преживе срама ти и да те е търпяла...и пак няма нищо срамно![]()
![]()
![]()
Връзките си почват още от 3-ти клас и не са чак толова "незапознати" на тая възраст (6-8клас)Първоначално написано от BlueFace
Донякъде си прав за това с целувките под път и над път, но пък от друга страна за момичето явно е изглеждало така, сякаш ти не я харесваш, или се срамуваш от нея и затова не искаш да я хващаш за ръка или да я целуваш на публични места/парк/училище.
Според мен си просто срамежлив, пък за възрастта .. Не знам, аз като бях 7ми клас гледах детски още ...![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
И аз имах едно гадже, с което на саме се гушкахме, целувахме, чукахме и т.н. , но не исках другите да знаят за него и той накрая се разсърди , ама послед дойде да ми се моли и бла бла. Ама моята причина беше, че имах приключващата стара дълга връзка , той пък беше детската градина ( новия ) и ме беше срам да изляза и гордо да покажа, че сме заедно.
Не беше от старомодност , беше от страх ( не трябваше да се разчува ) и срам![]()
Но теб явно не мога да те разбера.
Със сегашният ми приятел съм толкова щастлива, от вътре ми идва да го държа за ръка, да го гушкам, да го стискам, мачкам , тормозя, ръгам , щипя .. опа, темата беше друга .
Никой не го интересува ние какво правим, защо да се срамувам и да се правя на такава, каквато не съм.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вие пък веднага го определихте като старомоден.. не на всеки му допада идеята да се мляска на улицата пред всички...Проблема (ако изобщо има такъв) е в срамежливостта ти, но мисля, че ще е най-добре да си намериш момиче, което ще уважава свенливостта ти и ще е с теб въпреки това![]()
Благодаря ви за съветите. Пак казвам, тя знаеше, че я харесвам/обичам... просто накрая и писна да ме чака...Явно съм прекалено срамежлив или прекалено ми пука к'во мислят другите. ...
Не трябва да се интересуваш от мнението на хоратаЗабрави ги просто.Ако обичаш някой искаш да си покажеш чувствата пред всички
И разбира се нямам предвит да се мляскате по такъв начин, че хората като минават и да си казват един на друг тея трябва да си вземат стая .
![]()
Според мен тя се е ядосала, защото е била наранена, в смисъл то изглеждало сякаш те е срам, че си с нея. И наистина е изглеждало така, сякаш за пред хората не сте гаджета, защото не си показвал никаква близост... И аз да съм и на мен ще ми е кофти... Вярно е,че е тъпо пикльовци и пикли от 5-6 клас да ги гледаш по улиците как се натискат и мляскат, но 6 месечна връзка изисква близост... Замисли се малко, ако винаги постъпваш така ще е малко двулично, пред гаджето един, пред хората друг![]()
lOve iS in The aIr
И какво те бърка личният живот на хората? Всеки е свободен да прави каквото пожелае.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
ха, познавам същия индивид, само че не е 7ми клас, а е на 17 години, не мисля, че печели каквото и да било от ситуацията
Хахахах имах такъв приятел .. пред мойте приятелки ме гушкашее ахахах и пред неговите все едно сме непознати и ме подминаваше едва ако приятеля му каже, да ме гушне се сещаше .. хах затова сигурно на 1та седмица се свърши : ))
te amo, mi amor !![]()
Абе не знам, обаче и аз имам същия проблем с моя "любим" .. нито за ръка ме хаща, нито ме е запознал с някой от неговите приятели, нито нищо.. ии говорихме за това и само ми каза"еми за мен държенето на ръце не е толкова важно" - еми то хубаво не му е важно ама ние като ходим по улиците сме си като първи приятелчета
.. аа седнем ли някъде .. гледай какво става
![]()
Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш.
АпФ пич проблема е във теб ! Както казват някои хора фани се урацетва твоито вече е смешно !
Не четох 2те страници коментари,затова минавам направо на въпроса.Първоначално написано от EtU
Според мен си и двете:и леко старомоден,но и не мога да отрека,че 6-7 клас момичетата са направо смешни с този грим и дрехи.
Относно връзката ти,не мисля,че наистина си бил привързан към нея.5-6 месеца са предостатъчно време,за да си изясниш чувствата поне пред себе си.Затова,щом дотогава не си намерил смелост да ги покажеш пред нея...Бившата ти е била права,все пак иска да знае,че я "обичаш" (слагам последното в кавички,защото имам чувството,че думата обичам при деца 6-8-9 клас е пресилена.)