.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Абе от една страна хубаво, че мислиш така. Щото и на мен ми е ужасно смешно да видя нек'ви 12 13 годишни да ми се натискат по градинки, пейки и прочие. Ама от друга страна от к'во пък те е срам? Няма нищо срамно в това да изразявш чувствата си. Било то с целувка, държане за ръце и тем подобни. И на мен би ми било обидно ако приятелката ми не иска да ме целуне сред други хора. Това показва едва ли не, че се срамува от мен и не иска да се излага целувайки ме.

Но като цяло мнението ми е малко раздвоено поради факта, че сте едва 7ми клас... Не знам, сега ще ми каже някой "к'во като са седми клас". Еми доста голямо "к'во" си е даже, но няма да се впускам в обяснения. Всеки има право на лично мнение и да прави това което намира за добре Стига да не нарушава законите де...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    ХАхАХ ти ме утрепа
    5 месеца от както сте ходили да не си я целувал
    даже се чудя на момичето как е издържало толкова ...

съвет: порасни малко ..
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Няма нищо срамно бре.. съвсем нормално е .. 7-класниците кви работи правят вече,пък ти се притесняваш да целуваш момиче. Няма нищо лошо

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Според мен трябва по-малко да ти пука
    да слуша

Не трябва да те интересува кво мислят хората за теб, иначе вечно ще се притесняваш... и аз бях така.. бях много притеснителна и срамежлива, но после с времето започнах да се отпускам..
    А и няма нищо срамно от това да целунеш момиче.. народа вече в 5-ти клас се правят на велики.. аз ходя с тоя, аз ходя с оня, аз се наебах е с отсрещния и на 13/14 вече са изпечените курви и курвари.. така че няма нищо срамно и неприемливо.. спокойно

Цитирай Първоначално написано от EtU
    Благодаря ви за съветите. Пак казвам, тя знаеше, че я харесвам/обичам... просто накрая и писна да ме чака...Явно съм прекалено срамежлив или прекалено ми пука к'во мислят другите. ...
    Викаш, между двете думи няма разлика, а . Както и да е.
    Да, старомоден си. Стига с глупостите. Нормално е да видите 13,14- годишни да се натискат по улиците, нормално е да се държат за ръце. 13,14-годишни даже правят секс. Всичко вече е нормално.
    Пък и не бих се погнусила и не би ми се сторило смешно да видя 13 годишни да се целуват или натискат. Даже би изглеждало сладко.. Две щастливи деца. Какво се филмираш?
    Всичко е заради собствената ти нагласа. Набил си си в главата, че това е смешно и едва ли не ненормално. Аз ако бях на твоята приятелка, бих се почувствала много кофти. Все едно те е срам от мен и не ме ме харесваш. Бих се почувствала като ... натрапница. Отпусни се. Лигави повече твоите приятелки и показвай чувствата си и пред другите... Не казвам, разбира се, да се изяждате като сте на кафе, но какво толкова няколко целувки.... Май много се улях както и да е. Айде да се отпускаш по-бързо..

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Фен Аватара на Mojito0
    Град
    in your sub consciousness
    Младеж, хубаво разсъждаваш, ама наистина как тази девойка те е чакала 6 месеца.Аз имах едно гадже, с което бяхме почти 2 години заедно и отказваше да правим секс, направо... Мислех, че не ме желае, че не му харесвам и прочие.
    На вашата възраст точно държането за ръка, целувките, прегръдките, тези малки жестове(особено пред хора) са нещо много мило и показателно.Кой знае как се е чувствала милата...Отпусни се малко, сега е възрастта, когато хормоните бушуват и всичко е толкова прекрасно.Радвай се на моментите и няма никакво значение какво говорят приятелите, братята, родителите...Това е твоя живот и твоите емоции

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си