- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство ?
Здравейте. Ами утре ще ходя на диско с едни приятели и днес ми казаха че ще дойдат и някакви други момичета с нас които аз не познавам. Та въпроса ми е как да подходя при запознанство. Не искам да си създадат лошо мнение за мен и сега се чудя как да подходя. Може би просто трябва да бъда себе си.. но искам и други мнения .. !)
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Ми танцувай с тях, после заговори някое момиче, което ти харесва и така ... Внимавай как говориш де, да не я стреснеш.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Ми.. запознавате се.. и се оставяш на течението : )) .. Нищо друго не е нужнооо ;х
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
кви дискотеки в неделя майна, не учиш ли? не работиш ли?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
може да става въпрос за детска дискотека(която не знам да има в неделя де, но все пак ..Първоначално написано от tuzaro
)
![]()
Иначе:за да не изглеждаш като първия селянин, запознаваш се най-учтиво и после всичко е според момента, спонтанно стават нещата.Няма заучени действия и реплики, по принцип.![]()
Big or small, lies are lies!
Кви децки дискотеки бе хора просто утре няа ходим 1 ден на даскало ще си вземмим белешки от личните ии няа да ни ебееепо яко в неделя че събота мн хора напрао е ФУЛЛ !!!
Сички се надъхаха ся и мацките ако дойдат ще стане перфектно.. ! :P
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Ахаааааааа стабилноооооооо.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
ДеТСкиПървоначално написано от profear
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
по добре иди на даскало, че с тоя правопис майна нема да стигнеш далеч.Първоначално написано от profear
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Само мога да ти кажа, че ако прекалено много го мислиш и го гласиш нищо няма да се получи.. експериментирай и каквото стане![]()
насвини се преди да отидете на тва диско.