След около месец имам рожден ден.Последните 2 години наще нямаха достатъчно пари,а миналата година бях и 7ми клас и изобщо нищо не се получи.Сега обаче ставам на кръглите 15 години,освен тва наще са ми обещали пари като за 3 рожденни дни,така че от сега го мисля...Та аз съм се спрял на 2 варианта.Единият е заведение,а другият да се наеме някакъв апартамент и там да празнувам...Естествено има и някои проблеми...Проблема със заведението е,че освен ако не е някоя пропаднала кръчма няма да ни дадат да пием(въпреки,че ще има и пълнолетни(в един ресторант ми отказаха алкохол,въпреки че бях с родителите ми (май вече навсякъде е така)))другият проблем е,че сигурно няма да ни дадат много да танцуваме и да се веселим,за да не пречим на другите присъстващи и ще стане като некво заседание само с ядене Проблема пък на апартамента е,че по София са някви бастословни суми,освен това не знам как ще си осигурим музиката...Моля,ако може някой да ми отговори на въпросите и,ако има някво друго предложение да сподели А също и да каже,ако знае някой кръчма дето се правят Р-Дта и дават да се пие(ако може да е около центъра,смисъл може не точно в центъра,но да не е в Горубляне или Надежда да речем)