.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Орална

Орална

Наскоро в едно списание четох за момиче ,което испитва болка при орална любов и реших да пусна темичка. ( и на мен ми се случи ) Момичетата , случвало ли ви се е ? А вие момчета каква ви е техниката (правите ли го нежно и т.н и т.н ? И от какво може да се получат тези болки , много си вкарва езика , много е груб ..... ? Да и да допълна девствена съм

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ако е груб е нормално да те боли понякога. При много жени ако се възбудят клитора става болезнен на допир,и ако е груб с език/пръст ще те боли.Кажи му да е по-нежен или да не се концентрира само там.

Зависи много от партньора. Бившия ми приятел не се справяше добре и мен ме болеше и колкото и да сме се опитвали да се улучим определено ми беше неприятно предпочитах да не ми го прави. Приятелят ми сега го прави върховно. По-нежно трябва да е и да те следи точно на кои части и с кои движения най-мн те побърква, да те"разучи" и няма да изпитваш повече болка.

*Стар ник - sladkata_bebz

Ми ако тръгне да ти дъвче клитора като дъвка нормално да пискаш Иначе техниката ми е да се заигравам с клитора и устните, от време на време вкарам малко езичето и като усетя силна възбуда почвам да смуча Движения с език трябва да са все едно гъделичкаш... може би с малко повече сила, иначе нищо не става и даже изтръпва езика. Няма оплакали се

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Ми ако тръгне да ти дъвче клитора като дъвка нормално да пискаш Иначе техниката ми е да се заигравам с клитора и устните, от време на време вкарам малко езичето и като усетя силна възбуда почвам да смуча Движения с език трябва да са все едно гъделичкаш... може би с малко повече сила, иначе нищо не става и даже изтръпва езика. Няма оплакали се
    Подкрепям.
    Welcome to the Jungle...

Град
    София
    He.

Banned
    Не е нормално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си