.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    I ♥ machoka Супер фен

Счупен нокът?

Хораа помагайте Преди малко видях,че ми се е счупил жестоко нотътят.. точно ей така изглежда : http://prikachi.com/images/292/3061292N.jpg според вас какво мога да го направя? сигурно ще ме заболи ако опитам да го срежа...ако мацам със заздравители дали ще се оправи?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Ами и моя беше по същия начин . Супер гадно се беше счупил и го чаках 1 месец докато се оправи и стане хубав . Отрежи го докъдето можеш и му слагай заздравител,безцветен лак и т.н.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имам същия проблем. Старая се да не го закачам в дрехите, да не дера с него чорапогащника / / и най-често боравя със заздравител, докато израсте. Едва тогава го режа, а успоредно с него скъсявам и останалите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на mynichka
    аз си слагах лепенка като ми се счупи така и го изчаквах малко да порасне и после го режех, защото ако го изрежеш сега наистина боли
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

съмнявам се да се оправи и моите нокти все се чупят толкова навътре изрежи си нокътя ако ти е дълъг и после изрежи само парченцето там докъдето ти е счупен, защото наистина ще те заболи ако опиташ да го махнеш целия и после само изпили получилото се връхче да не се закача и той после ще израсте и ще се изравни дано си ми разбрала обяснението
    Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
    Like I'm the only one that you'll ever love
    Like I'm the only one who knows your heart
    Only girl in the world..

Повече от фен Аватара на Greshka
    Най добре изрежи нокътя докъдето се е счупил, после слагай заздравител или нещо са ускоряване растежа на ноктите. Дори и да отнеме повече време после ще израсте отново здрав и хубав.Според мен е мъчение да го оставиш така и постоянно да се закачва някъде.

I ♥ machoka Супер фен
    Мерси много на всички,ще изчакам да порасте..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Доста маникюристки използват леплив плат ако някоя клиентка е със счупен нокът Мисля,че струваше около 5-6 лв.,а има и един комплект от фибростъкло и лепило,който е около 10-11лв. и върши същата работа
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Можеш да вземеш торбичка от чай и да я срежеш. Като я срежеш си взимаш едно парченце и го слагаш върху счупения нокът, за я изрежеш по нокътя. После си слагаш безцветен лак върху нокътя и лепиш парченцето от чаената торбичка. Отгоре пак слагаш безцветен лак, и после можеш да си го лакираш с други цветове, според другите нокти. (Разбира се не изглежда перфектно, но поне не трябва да го режеш)

Гледах го т'ва в нета и го пробвах и така да ти кажа чесно, става си, не е зле.

Надявам се да помогне, пък ако не, просто внимавай да не го закачаш на разни места и почакай да позарастне малко.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    почисти си лака и капни малко каноколит върху нокъта за да не се сцепи още повече
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Град
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    почисти си лака и капни малко каноколит върху нокъта за да не се сцепи още повече
    Това е възможно най-голямата простутия,която някой можеше да напише Тииии случайно да си чувала,че тия лепила НЕ са за нокти и прее*ават самия нокът?!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако наистина се е счупил тооолкова на вътре, не го режи !!! Спокойно, при всички случай ще израсте.

А защо не отидеш до някоя маникюристка, ще ти го залепи, знам че става с някакви стъкълца, така поне няма да ти се налага да изравняваш другите с него

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    сложи малко заздравител или безцветен лак и го изчакай да израсте :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    in your heart
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Това е възможно най-голямата простутия,която някой можеше да напише Тииии случайно да си чувала,че тия лепила НЕ са за нокти и прее*ават самия нокът?!
    че някои да е казал да си излееш цялото лепило върху ноктите и ръцете става въпрос за една капка върху сцепеното

пре*бава ноката, глупости от 1001 нощ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    annamari, нали се сещаш, че при счупен нокът лепилото попада върху нокътното ложе?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Последният път като ходих при маникюристката ми ми беше счупен нокъта точно така и ми го залепи с лепило, дори и в момента ми е така и нямам проблем...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    in your heart
    много ясно че не вреди, се пак го слагаш на нокътя и покриваш счупеното не го разливаш по теб или под ноктите ти

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И кво става после, да не би нокътя да зараства заедно с лепилото
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    много ясно че не вреди, се пак го слагаш на нокътя и покриваш счупеното не го разливаш по теб или под ноктите ти
    Тиии случайно да правиш разлика между лепило за нокти (което по принцип се използва при поставяне на фибростъкло) и обикновено лепило като Канаколит,Капчица,Ц200 ако щеш ... ?!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Тиии случайно да правиш разлика между лепило за нокти (което по принцип се използва при поставяне на фибростъкло) и обикновено лепило като Канаколит,Капчица,Ц200 ако щеш ... ?!
    Май не.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си