.

Виж резултатите на анкетата: Е, имате ли нужда?

Гласували
56. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

38 67,86%
  • Не

18 32,14%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Изпитвате ли нужда да се чувате всеки ден с половинките си?

Искам да чуя повече мнения по този въпрос. Какво става, когато се чувате всеки ден? Губи ли се тръпката? Липсват ли ви ако не сте се чули? И т.н. просто да чуя какво мислите.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сегашния ми ме научида не се чуваме всеки ден, което според мен си е нож с две остриета .. зависи от хората и колко са привързани един към друг!! ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Откакто си набарахме изгодни тарифни планове, ни се отщя да се чуваме. Това в кръга на шегата.
    Границата между това да ти липсва и това да го проверяваш на всеки 10 минути е тънка.
    Аз съм за незвъненето без повод. Може и три дни да не се чуем, може за ден да се чуем 5 пъти за по 15 минути. Зависи от обстоятелствата. Но да му искам отчет с кого е и къде е- не. Ако прецени, че ще ми бъде приятно с компанията, ще се обади да ме покани. Ако прецени- ще ми разкаже къде с кого как. Както аз изисквам от него да имам "въздух", така и аз се съобразявам да не нахлувам прекалено в личното му пространство.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    С последната ми пирятелка се чувахме доста често,най-вече аз я търсех...но това беше доста отдавна

И не съм съгласен че от прекаленото интересуване един от друг се губи тръпката,а напротив точно обратното.Изгубването на тръпката може да доведе до безразличие след време...точно както се случва в момента с някои хора в живота ми

Мега фен Аватара на babity
    По принцип съм ЗА постоянното безразборно звънене за нищо. Сладко е да ти покаже, че мисли за теб. Не говоря да си звъним за всяко дребно нещо, а ей така, просто като му останат 5 свободни минути от работа да се сети да звънне и да ми каже нещо (мило). Сегашният ми приятел обаче много мрази да говори когато не е наложително и след като се оказахме в различни градове т'ва просто ще му изяде главата. Просто губя интерес като не ме търси. За мен това е признак, че не се интересува от мен.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Преди да заживеем заедно не ми пречеше ако не се чуем един два дни. Макар че рядко се случваше защото той почти всяка сутрин ми звънеше да се разберем къде и кога да се видим. И не, от това не ми се "загуби тръпката", нито ми омръзна, нито ми стана досаден.

Откакто живеем заедно е малко по-друго. Този човек става неизменна част от ежедневието ти и липсата му се усеща доста по-силно. Въпреки това не си звъним без основателна причина, или "ей така, да се чуем". Като се приберем си казваме каквото има за казване очи в очи.
    Когато се случи да сме в рзлични градове може през целия ден да не се потърсим, но вечерта си звъним да чуем как е другия, дали му се е случило нещо интересно през деня и да си пожелаем лека нощ.

А за проверките през час от типа "Къде си, с кой, кога ще се прибереш" - твърдо против. Както на мен не би ми било приятно да ми се държи сметка по този начин, така и на него. Всеки има право на лично пространство.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Понеже моята връзка в момента е..Скайп връзка..задължително трябва да я видя...може и за 30 минути но трябва.
    Love! And may God bless you all !!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    ДА ! Много му е сладко гласчето.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    По принцип не.

На практика също не. Даже може да забравя за изключително дълъг период от време.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Само с 1 момиче ми се е случвало да изпитвам такова желание, но до сега не съм срещал друга като нея.

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не,не изпитвам такава нужда.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ние не се нуждаем един от друг.
    Ние искаме да сме един с друг.
    Не сме толкова привързани, все пак само 2 месеца сме заедно.
    Той обаче ме сложи в групата си с безплатни минутки, което леко ме попритесни, нооо нищо де. Всеки ден ми звъни, но аз му звъня по-рядко. Виждаме се през ден.

А бившият ми звънеше по 5 пъти на ден и понеже беше тъп, можеше само по телефона да се прави на велик... така че като ходехме по кафета, нямахме кво да си кажем.

Град
    HaSk0V0 CiTY
    Много ми липсва ако не я чуя.

Редовно си се чуваме. Дали ще си пишем, звъннем или направо видим. Приятно ми е да го чуя или видя дори за минутки.
    Но това за постоянното звънене - къде си, с кого си и т.н. Това си е чиста проява на недоверие. Едва ли не да следиш половинката си. Сигурно е адски досадно. Не бих изтърпяла такова поведение.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Да

Не изпитвам такава нужда. Неговото ежедневие е много по-натоварено и забързано от моето, за това нито той има време да ми се обажда непрекъснато, нито аз имам желание да го безпокоя.
    Виждаме се сравнително често, тъй че ето още една причина да не се нуждая от телефонни, скайп и каквито и да е други разговори, които не се провеждат очи в очи.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

anonymous708973
    Guest
    Честно казано, имало е дни, в които въобще не се сещам да завъртя един телефон и не е от много работа Ние се виждаме най-малко 6 пъти на седмица, затова и не изпитвам нужда от дълги разговори. Но понякога... ей така, като ми домъчнее за него, му пиша един кратък смс.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ние се чуваме абсолютно всеки ден, най-вече след работния ден и винаги имаме какво да си (раз)кажем. Често се и виждаме.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Ох ако мога постоянно ще си говоря по телефона с него , макар и да се виждаме често ми е страшно хубаво да си говорим..

Град
    София
    He.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Веднъж дневно ми е напълно достатъчно, макар че ми се случва по 3-4, особено ако съм извън София.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    не изпитвам нужда да му звъня през 10 мин. за да знам къде е ,с кого и какво прави..ако има нужда той ми звъни ,аз рядко му звъня (което не значи ,че не си мисля за него по цял ден )
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Мда определено всеки ден по няколко пъти
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Да, особено както сме ние - разделени и в месеца се виждаме за по една седмица... Ако не се чуем откачаме... Даже ваканциите, когато сме постоянно заедно, след като се разделим пак можем да си говорим с продължение на часове
    lOve iS in The aIr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си