Хораа! Моля ви дайте някакъв съвет или нещо... Значи има едно момче. Преди бяхме заедно, но след месец скъсахме. Малко след като се разделихме той тръгна с друго момиче. Но след кратко време тя го скъса. (Във времето в което те ходеха ние с него си запазихме приятелството и даже мога да кажа, че си станахме и по-близки отпреди... ) Когато скъсаха аз бях до него и го успокоявах. Около 2 седмици след като скъсаха той ми каза, че все още ме харесва и то много и че наистина си заслужава да бъде с мене, но просто в момента му било гадно. Казах му, че и аз го харесвам още и че няма никакъв проблем - ще му дам време и когато е готов да реши дали иска отново да бъдем заедно или не. И така вече около месец от както са скъсали... Наскоро, преди около седмица един общ приятел ми каза, че въпросното момче му споделило, че имал намерение да тръгне с момиче от Плевен когато си отиде там ( явно има село или нещо такова там някъде..). На следващия ден след като разбрах за това попитах момчето дали все още ме харесва и той каза ( цитирам) ''Да все още те хаересвам но не искам да избързвам защото не искам да стават изцепки'' ... и от тогава насам нищо не е станало... Наистина искам да станат нещата но просто не знам..дали му го кажа всичко това...дали да изчакам..не знам не искам и да го притискам защото знам какво му е..Помогнете моля!