- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Карат ли ви се за лошите оценки и често ли ги получавате? :D
Таа,въпроса ми е дали ви се карат ако получите някоя по ниска оценка![]()
![]()
Не, никога не са го правили.С изключение на един път - беше преди 8 години, когато бях в 4ти клас.Получих първата си четворка по Родинознание(сега май не се казва така) и мама много се ядоса.Покрещя ми малко и това беше.![]()
А когато имах двойка - тати казваше "няма нищо, ще я оправиш нали?" и ме гледа с онзи си поглед ..с който аз искам или не - поправям.
Нито са ме били, нито са ми крещяли с дни - само колкото да ми покажат, че не трябва да имам ниски оценки.Това е.За което съм благодарня, защото и до сега не си позволявам ниски оценки - възпитана съм да се трудя и да искам винаги по-високата оценка(понякога се получава само с искане, хах.)
Big or small, lies are lies!
Не,просто искат ако получа такава да си я оправя.Имам страхотни родители.
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Смъмрят ме,но вече не го приемам толкова навътре,колкото преди 5-6 години,тогава направо го възприемах,че се отказват от мен...![]()
Зависи от оценките. По-принцип го обсъждаме, като обещавам че ще я поправя и е ОК![]()
![]()
Това ми е най-малкият проблем, като изкарам ниска оценка ме е срам и яд на себе си и не мога да си намеря място известно време. Ако повдигнат въпроса обикновено отсичам, просто защото не мога спокойно да го обсъждам, докато не се реванширам на себе си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми не. А и яз съм със много добри оценки. Тязи година ги поразвалих ама нали ще ги поправя и всичко е ОК.
Не съм изкарвала по-ниско от 5 и не са ми се карали до сега..
ПС - 8ми клас съм, предполагам за това нямам толкова слаби оценки..
Имала съм и 2-ки но до сега не са ми се карали
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Ами, да, някой път.. примерно, ако е по по - важните предмети..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от Fiction7577
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Напоследък доста го карам на 4ки и подобни. Наще често ме смъмрят, ама на мен ми влиза през едното и излиза през другото ухо.