.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Заглъхнало ухо

От два дни ми е заглъхнало едното ухо.. първият ден ме болеше малко .. сега не ме боли, но ми е заглъхнало. Някой имал ли е същия проблем, да каже нещо как му е минало и т.н. Предварително благодаря

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гърло боли ли те? Хрема да имаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами преди 4 .. 5 дни бях на лекар заради гърлото. Много ме болеше не можех да говоря, сега не съм толкова зле, но още ме боли

Град
    пространството на Дисе
    Лекуваш ли гърлото?
    Капки за нос капеш ли?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Ами честно казано лекарства не пия, капки за нос също не ползвам въпреки, че подсмърчам постоянно

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от nataliiiiii
    капки за нос също не ползвам въпреки, че подсмърчам постоянно
    Тук ти е грешката. Започвай.

Благодаря ти много за отделеното време и за съвета Дали е възможно да е от нещо друго? Да се консултирам ли с лекар или няма смисъл ?

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    А да не би просто да ти е влезла вода в ухото докато си се къпала ?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Да,може да е от това.Пробвай да си изтръскаш главата и да почистиш с клечка за уши.Успех!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Да,може да е от това.Пробвай да си изтръскаш главата и да почистиш с клечка за уши.Успех!
    Като се заговорихме за тръскането начи как трябва да го направиш. Накланяш се примерно надясно и съответно левия крак го вдигаш да е във въздуха и леко подскачаш на един крак демек. Пробвай, може и вода да има. То ще усетиш дали е това като го пробваш.

Едит: Забравих да кажа, че според ухото се накланяш. Тоест, ако дясното ти е заглъхнало - надясно и обратното.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от nataliiiiii
    Благодаря ти много за отделеното време и за съвета Дали е възможно да е от нещо друго? Да се консултирам ли с лекар или няма смисъл ?
    Малко вероятно е. Прекалено голямо е съвпадението с настинката.
    Има смисъл да те види УНГ. Макар че капки за нос и вода за промивки можеш да си вземеш и без рецепта.

Ще те заболи ухо сигурно, аз до преди 2 дена спрях антибиотика в началото само запушен нос, температура, болки в гърлото и тъкмо ми мина и ме заболя ухо въпреки, че не съм излизал няколко дни преди да ме заболи ухото

Град
    София
    Да нямаш ''червен вятър.''?
    Нали имаше едно такова заболяване на ушите...
    А може и ,ако те е надухало студен вятър.

Поне при мен ушите са една от най-чувствителните зони,и винаги ги пазя.
    Както и белите ми дробове.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Да нямаш ''червен вятър.''?
    Имаш ли идея какво е червен вятър? Ако бе това действително, надали авторката щеше да мине само с хрема. Дори хремата щеше да й е най-малкия проблем.
    И по-полека с дигнозите, че може накой хипохондрик да го докарате до самоубийство!!!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    (хахаха като оня дето си мислеше че пъпа която има на врата е яйце на извънземно което се храни с мозъка му)относно въпроса ти иди при личчния си не е нужно да е УНГ да види в ухото ти да не се е запушило с ушна кал и когато си спал или си нимавал от една на друга надморска височина да се е променило налягането във вътреното ухо ида не се е оправило(което попринцип става чрез преглъщане,прозяаване и др),може и това да е тей че провери,една промивка и си със слух като на заек

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Бях болен скоро и от постоянното духане на носа ми заглъхна ухото...мина ми след няколко дена.Може да си земеш има едно спрейче за за уши вместо клечки което е,помага
    >>DjBelev<<

Град
    София
    Иди на УНГ, защото лятото след като се прибрах от почивка 2-3 дни по-късно започнах да усещам лека болка в ухото и така и не ходих и вече когато стана много голяма болката отидох и се оказа, че ухото ми се е напълнило с вода, която е най-вероятно замърсена и ми се е получило възпаление след което се наложи да пия антибиотици и да ходя на изчистващи процедури затова от личен опит ти казвам ходи докато е по-рано...

Град
    пространството на Дисе
    ^На море ли беше? В басейн да си се топил/а?

Лекар. Аз така не обръщах внимание и се сдобих с хронично възпаление + постоянно заглъхнали уши от.. вече не помня от кога. Щом ти е било толкова възпалено гърлото, е доста вероятно инфекцията да се е разпространила, така че - л е к а р.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си