- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Татуйровка за момче
Здравейте ,мисля да си направя татос.
Бихте ли ме посаветвали къде ? На Предмишницата на ръката ,или на китката?
Къде е по модерно
И ако може дайте някакви примерни татуси.
Искам да е някакъв текст...![]()
И като му мине модата какво ще правиш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Може ли да те помоля да пишеш грамотно?
Бай Дъ Уей, хората май че ако не могат да пишат са твърде малки за татуси...
Извинявай ама не знаеш къде искаш татус, не знаеш какво да пише/изобразява, защо въобще си я правиш? Цял живот ще съжаляваш че на млади години си я направил набързо, за едната мода, а после заличаването е много трудно, да не кажа почти невъзможно..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И аз мисля като другите.
Най-добре сега се откажи и когато(ако) някога намериш нещо,което е важно и означава нещо за теб,товага си направи татус.Не е нужно да е в крак с модата,за да е хубаво и в същото време-важно за теб
Аз лично никога не бих си татуирала нещо,което просто харесвам или ми е направило впечатление
Но твое решение е,все пак.. помисли си добре.
един съвет, не си прави татос на места където не можеш да я прикриеш, защото после доста трудничко ще си намериш работа![]()
За 93-ти набор интересно спелуваш.. (Ако наистина си 93) Пък ако ти не си готов за татуировка, и изобщо не знаеш къде да си я направиш, то просто няма какво да се говори..
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Я кажете сега.ВЯРНО ли е че не било хубаво да си татуираш зодията.Това е глупаво зодията е твоя знак.Тя е нещо от теб такаче мисля че това са глупости.Та аз искам да си туширам зодията.Дайте мнения защо не е хубаво,защото до сега съм чувал ето такива мнения"не било хубаво " ЗАЩО "така съм чувал"Супер тъпо някой казал знай незнай защо не било хубаво и край.Аз мисля че това не е така.
На вратаПросто давам своя идея .. ;]