- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана заради двама
Здравейте!Искам да ви споделя моя проблем тъй като не съм попадала в подобна ситуация и незнам как да действам.
От доста време си харесвах едно момче,да го наречем К.,стана така,че преди 1 месец се запознахме и се хванахме.Странно се получи,че не беше такъв какъвто си го представях,оказа се доста срамежливо момче,със спокоен и малко слаб характер.Трудно се отпуска пред момичета и е нужно аз да го водя,тъй като явно съм по-опитната.Отначало нещата вървяха ок,но на мен бързо ми доскуча от това еднообразие,аз съм доста буйна натура и ми трябва силен човек отсреща.
Преди няколко дни се запознах с М.той е от типа лоши момчета,симпатичен е,има пари и му се носи слава на плейбой.По принцип не харесвам този вид-използвачи,но нещо в него ме грабна,можеби това,че е авантюрист и умее да предизвиква.
Сега ми е доста объркано,защото не искам да развалям връзката си с К,при условие,че той е много мил и внимателен с мен,а с М. сигурно всичко ще мине за 1 нощ,въпреки това го желая
Както казах незнам какво да правя,попринцип съм сериозен човек и не ми се е случвало да попадам в такова "чуждо" увлечение.
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..