- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- офф незнам какво да направя ! ; хх
Здравейтеимам един проблем харесвам си едно момче вече 1 година и половинаа ние сме от различни градове но напоследък започнах да се забивам с друго момче но вчера разбрах че един общ приятел кара момчето което го харесвам от 1 година и половина да тръгнеме....
въпросът ми е : Да тръгна ли с момчето което го харесвам от 1 година и половина или да му откажа защото знам че просто е едно обещание ?
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ !![]()
Нямаше да е зле, ако беше сложила някоя и друга запетайка.
ПТ: Ако е само обещание - няма смисъл.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
тръгни с момчето което харесваш![]()
но ако е само обещание недей да си губиш времетоо
![]()
Ами ако си сигурна, че момчето няма никакви симпатии към теб и е само заради "обещанието" по-добре недей - вероятно няма да се задържите дълго време заедно и после ти ще си тази, която ще страда.
А защо имам в предвид, че няма да се задържите дълго?
1. От друг град е и да това е голям проблем.
2. Момчето ще бъде с теб само за да отбие номера.
Пък на всичкото отгоре после може да стане така, че много да те обиди и да се подминавате като пътни знаци... и все пак имаш глава на раменете ти си прецени.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Толкова много идиоти... толкова малко патрони...
all day... all night... what the fuck?!
Седни си на задника и научи нещо бе , душко ! Аман от необразовани, "влюбени" , НЕДОРАСЛИ патки като теб ! Никой не се вълнува от образованието си , мамка му стара ! Има си време за момчета !
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Аааа или пък - Сънувах прекрасен сън тази нощ ... Всичките вие бяхте наредени на една стена, а аз .. аз имах ужасно много патрони.Първоначално написано от ScarletBite
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вииидин....за мене вече си от Виидин, за мене вече си от Вииидин...![]()
--------------------------------------------------------
точки? запетайки? ..
по темата: няма смисъл да тръгвате. просто обещание ще бъде..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от NomNomNom
++++![]()
![]()
![]()
---
п.т.: Не тръгвай с някой заради едното ходене.. ако го харесваш и той теб - ок.. ама ако само с есваляш с някой за заигравка - няма смисъли без това нищо няма да излезе
![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Дъщерята на умри..Първоначално написано от NomNomNom
![]()
nomnomnom,HE си интересна.
Стига де ,Вамп ... к'во ти е напра'ила ;дПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
Бай дъ уей : Като е от друг град.. какво ти пука? Така и така няма да се виждате кой знае колко![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!