- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- pen friend/Brieffreund
Така... търся си pen friend/Brieffreund. По друг начин казано, искам да си пиша с момче или момиче (по възможност второто) от Англия и/ли Германия.
Идеи откъде мога да открия такова?
Не искам по фейсбуук.
Иначе да, участвам в обмен с едно немско училище, но партньорката ми е пъъъълна крава, така че...
Та, ако сте попадали на сайт, в който всеки желаещ се описва с няколко думи и споменава хобитата си, ще съм ви много задължена![]()
потърси ме на скйап ако имаш желание ..:P
magi193_bs
"Такава съм - не съм идеална,
такава съм - емоционална,
такава съм - не се променям,
за друга никога не се заменям"
От Германия или Англия казах. Не от Бургас.![]()
Хъх както искаш .. живяла съм 9 години в Германия
"Такава съм - не съм идеална,
такава съм - емоционална,
такава съм - не се променям,
за друга никога не се заменям"
^пантерката имаше в предвид, че иска да си пише с някой, на немски или английски.
http://www.aj.cz/penfriends/ -ето, но не знам как действа точно сайта.![]()
Провери ли в гугъл, аз току що открих няколко сайта. Честно казано заинтересова ме с тази тема. Чудесен начин да си чешиш английския или немския.![]()
![]()
![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
englishbaby.com
този сайт ми помага да си упражнявам английския
може да си пишеш с хора от цял свят![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
И каква е вероятноста някой да говори с други човек който не му говори езика?![]()
В тези първите сайтове които излизат от гугъл е пълно с извратеняци, педали и други нещастници. Имай едно на ум, не давай нищо повече от един е-мейл докато не се увериш, че създанието отсреща е нормално.
Не ползвай личен мейл, да не ти го вкарат в някой спам лист.
Аз лично имам доста penfriends, всичките съм ги срещнал по чуждестранни форуми (не такива за запознанства) или в он-лайн игри (когато все още играех).
Нещо не те разбрахПървоначално написано от Nakadah
![]()
vls, аз не искам някой да ми разказва ЗА Германия (знам достатъчно), а да си пиша с някой ОТ Германия. Иначе имам познат полугерманец, с който мога да си говоря и на немски, и на български.
Народе, благодаря за отговорите, ще пробвам сайтовете, дано се ориентирам![]()
BloodyF, ТОЧНО такъв сайт търсих - пригледно направен, с обяви... Тука масово са от Азия, набор 96, но си харесах една Шана от Белгия, набор 93. Има и някво момиче, което се казва Tequila
![]()
И аз си търся penfriend. Искам да си упражнявам английския.![]()
Направих си регистрация в englishbaby.com и ще пробвам да намеря някой.
И все пак , ако намериш нещо интересно го постни. (:
Виж първия сайт, има хора от всякъде, баш тийнейджъри са.
Хах , в englishbaby.com е много добре. Влязох в чата и си писах с хора от - Перу , Китай , Гана , Америка , Тайван , Турция даже.![]()
Аз писах на едно момиче от Белгия (английски), на две от Германия (едната-английски, другата-немски) и на едно момче от Франция (английски) с уникалното име Рафаел![]()
Чакам отговори сега.
Хубавото е, че можеш да си пишеш нещо като блог и разни нейтив спийкъри ти го поправят![]()
Зарибяващо е. Даже една туркиня ме хареса и ми иска имейл.