.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Сподели неловка ситуация.

Любим филм питаха ли те?
    Любим сериал, следиш ли някакви?

Използвала ли си някого за да постигнеш твоя цел? Замисли се добре, може да е нещо дори дребно, и хубаво се замисли, дали все пак не се е случвало.

Просто питам, че ми е такова настроението.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    jghgh
    Случаят, в който съм се чувствала най-неловко не бих го споделила тук.
    По принцип твъърде често се чувствам неловко.

Mоже би все пак нещо по-конкретно: /не разказвам интересно/
    Първо:
    С бившия ми приятел се бяхме скарали нещо и седяхме в коридора на училище 30 минути и говорихме и точно се сдобряваме, той ме целува и пристига директорката. /принципно не се целувахме по коридора, а и в случая не беше страстно/
    Ведната в кабинета й - заплахи, че ще ни изключи, а-у, но изведнъж промени тона и започна да говори наставнически към мен. Обясни ми подробно, че е недопостимо да позволя на момче да ме целуне на публично място и че оттук насетне съм белязана. Тази целувка ще ми струва скъпо, защото мъжете само лъжат жените, той ще ме зареже до 2 дена и никой повече няма да ме погледне дори и хората няма да искат да говорят с мен, защото съм опетнена.

Беше ужасно неловко, защото всичко беше и пред него, а вече трима от класа бяха изключени и не исках да ги последваме. Не спирах да го дърпам да не си отваря устата, защото никога повече нямаше да говорим с нея тъй или инак и не си заслужаваше, ама беше кофти.

Втора:
    Една сутрин се събудих, а не спях особено облечена, при което поглеждам и някакъв виси на прозореца ми вторачен, щях да умра от срам.

Любим сериал, следиш ли някакви?
    В момента следя само Калифорникейшън.
    Принципно любими Войната вкъщи, Алф, Приятели, От местопрестъплението, Безследно изчезнали и др.

Използвала ли си някого за да постигнеш твоя цел? Замисли се добре, може да е нещо дори дребно, и хубаво се замисли, дали все пак не се е случвало.

За дребни неща тип да взема по-лесна тема за мен по някой предмет ми се е, ама и другата не е била гадна, де.

За по-големи неща не се сещам. Има случай, в който не съм постъпила коректно да го наречем, но то не е било използване.

Помислих си по този въпрос, но не се сетих, ако се сетя нещо, ще допълня.

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    jghgh
    Случаят, в който съм се чувствала най-неловко не бих го споделила тук.
    По принцип твъърде често се чувствам неловко.

Mоже би все пак нещо по-конкретно: /не разказвам интересно/
    ….Ведната в кабинета й - заплахи, че ще ни изключи, а-у, но изведнъж промени тона и започна да говори наставнически към мен. Обясни ми подробно, че е недопостимо да позволя на момче да ме целуне на публично място и че оттук насетне съм белязана. Тази целувка ще ми струва скъпо, защото мъжете само лъжат жените, той ще ме зареже до 2 дена и никой повече няма да ме погледне дори и хората няма да искат да говорят с мен, защото съм опетнена.
    Беше ужасно неловко, защото всичко беше и пред него, а вече трима от класа бяха изключени и не исках да ги последваме. Не спирах да го дърпам да не си отваря устата, защото никога повече нямаше да говорим с нея тъй или инак и не си заслужаваше, ама беше кофти. .
    Това, Ямболиева или Маринкова? Бих заложил на първата при всички положения.

Имаш ли какъв да е трудов стаж дотук? Разкажи(ако да).

Извинявам се, че минавам така транзитно и съотв. нямам по-добри въпроси поне за момента.

Град
    София
    Коя зодия си?
    На колко си?
    Обичаш ли животните?
    Имаш ли куче,коте или някакво друго?
    Имаш ли някакви ценности?
    Какви са те?
    Пушишли?
    Ако пушиш,мислишли скоро да ги спираш?
    И,ако не пушиш,какво ти е мнението за нас пушачите?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Най-щастливия ти миг в живота?
    Нещото, което винаги може да те накара да се усмихнеш?
    Най-големия ти страх?
    Вредните ти навици?

Град
    София
    Лестат
    Ямболиева
    Mаринкова, поне беше "в час". А и движеше доста неща из училище.
    То Ямболиева все за глупосит ми се е карала.
    Един път ме скастри за "непристойно облекло", като нито съм била с потник, каквито ни бяха забранени, а полата ми беше до един пръст под коляното - непредизвикателна. Въпросът беше защо съм си позволила май месец без чорапогащник и със санадали /без ток/.

VaMpiRKaTaaa
    Коя зодия си?
    овен с асцендент лъв
    На колко си?
    21
    Обичаш ли животните?
    Да, страшно много.

Сега излизам, по-късно пак.

Супер фен Аватара на Deadlock
    във връзка с това, което сподели..

одобряваш ли училището да поставя ограничения на начина, по който се обличат учениците? в каква степен, как да е регламентирано и т.н, ако да

какво мислиш за униформите?

като интроверт или като екстроверт се определяш?

какво те прави щастлива?

какъв е смисълът на живота? ^^

философията ценна ли е или е загуба на време? тоест животът да се живее ли е, или /и/ да се мисли? ^^

споделяш ли романтичната представа за любовта, която стои над всичко и е по-силна от всичко?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Топ 3 на ценностите ти.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

На кои теми най-обичаш да разговаряш?
    Audio ergo sum

Справедливо ли е да има хора богати като крезове и много бедни хора ? Може ли това да се промени и всички да живеем добре, заедно ?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    харесва ли ти начина на живот на Ханк Мууди ?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    София
    VaMpiRKaTaaa

Обичаш ли животните?
    Имаш ли куче,коте или някакво друго?

Обичам животните и почти нямам период, в който да съм оставала без такова. От 10 години вкъщи си гледам само едно куче. Преди съм имала папагали, канарчета, котка и още едно куче. Първите, обаче не ми доставяха нужната топлина, радвах им се много, играехме си, но не мога да го сравня с това, което дават някои кучета и някои котки.
    Досега най-много съм си обичала сегашното куче, първо, защото вече бях по-голяма, а и второ, защото не е глупаво и общо взето нещата, които трябва да ги разбира, ги с малко обясняване и разговори.
    Има си характер животинката, не ме слуша за всички глупости, което е важно, иначе бих се чувствала като нейн шеф.
    Обичам си я ужасно много и смятам, че ме промени към по-добро. Вече е на 10-години и за съжаление, вероятността юни да отпразнуваме 11-тата е малка.
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3956938_n.jpg

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8058374_n.jpg
    спането на паркет няколко дена е ужасно неудобно!

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1253824_n.jpg

Имаш ли някакви ценности?
    Всеки един човек има, но има такива, но при някои не съотвестват с приетите от обществото като такива.

Пушишли?
    Не, не пуша. Не съм и пробвала дори никога.
    Ако пушиш,мислишли скоро да ги спираш?
    И,ако не пушиш,какво ти е мнението за нас пушачите?

Пушачите са преди всичко хора, така че мнението ми за някого няма да се промени, като разбира, че е пушач /ако преди това не съм знаела/. Естествено и като непушач в някои случаи ме дразни някой да ми пуши право в лицето и да не се съобразява, но хората около мен са разбрани и ако се случи да направя забележка, не го приемат трагично. :Д
    Бих предпочела съпругът ми да е непушач, но и да е, няма да правим драми, ако не ми пуши вътре и се съобразява със семейния бюджет.

Град
    София
    Deadlock
    във връзка с това, което сподели..

одобряваш ли училището да поставя ограничения на начина, по който се обличат учениците? в каква степен, как да е регламентирано и т.н, ако да
    Да, според мен трябва да има ограничения. Ако някои хора не са научени от вкъщи как трябва да се обличат, влизайки в училище, то нека да има правила.
    За мен прекалено разголенето облекло, прекалените екставагантсностти не са за училище, има други места, на които да се носи такова облекло.
    В моето училище обаче се прекаляваше, смятам, че дали едно момиче ще си боядиса косата или момче ще си пусне по-дълга, е личен избор и не е редно да те заплашват заради такива неща, че ще те изключат.
    А да, трябва да се въведат и правила за анцунг стайла, защото после се получават ужасни недоразумения някой да тръгне и в университета по този начин. Mоже би до 8-ми клас да е позволено заради тежките раници, но нагоре и без това се носят доста по-избираемо учебниците, не е проблем, а и може да се измислят шкафчета.
    При нас никой не идва с такава "униформа", но миналата седмица ми разказаха как при правистите имало случаи на изпит да отидат така. Аз се чудя как не ги е срам преподавателие им да са официални, а те да отидат с дрехите за вкъщи.
    Подкрепям и УНСС във въвеждането на такова правило/може и да го отмениха/, но щом значителене процент не се усещат сами, значи трябва да се въведе като правило.

какво мислиш за униформите?
    Нямам категорично мнение, може би е хубаво особено най-елитните училища да имат някакъв елемент, символизираш училището. Проблемът е, че в доста от случаите униформите са ужасни, а на всичкото отгоре и никога не ти стоят като размер точно.

като интроверт или като екстроверт се определяш?
    ОТ гледна точка на затвореност или обграждане с по-тесен кръг от хора - интроверт, но пък енергия черпя от външни фактори повече отколото от вътрешни. Често се самоизолирам, но това не ми действа добре и за да се оправят нещата търся външни стимули, които да върнат равновесието. Не си пазя енергията за себе си, а просто така се получава, уж работя по този въпрос да си върна предишното Аз, което повече действаше, ама май не е особено успешно.
    какво те прави щастлива?
    Нещата, които са ми интересни, които споделих в по-преден въпрос. Общуването с хора и животни, да ми показват, че държат на мен.
    Като цяло обаче имам периоди, в които нещата, които ме правят щастлива са в доста широк спектър, просто, защото съм цялостна щастлива.
    Последната една година, обаче имам нужда от доста повече стимули и предимно гореизброените неща ме правят временно щастлива.

какъв е смисълът на живота? ^^
    философията ценна ли е или е загуба на време? тоест животът да се живее ли е, или /и/ да се мисли? ^^

Философията ми е интересна до една степен, замислянето за смисъла на живота не ми е и не се отдавам задълбочено на такива мисли. Животът е да се живее*, хубаво е да си обясняваме някои неща, разбира се, това може да ни обогати, но мен и да ме депресира.

* За да не реши някой, че има противореие с горе написани неща, щ е направя уточнение, че моите теразия идват от въпроси на микро, а не на макро ниво. /Аз постъпила ли съм правилно, еди кой си какво ще направи и тн/.

споделяш ли романтичната представа за любовта, която стои над всичко и е по-силна от всичко?
    Любовта не е по-силна от всичко, има премного неща дори, които могат да я убият, затова трябва да се замисляме за действията и думите си и дали не нараняваме човека до себе си. Разбира се, правим страшно много компромиси, за някои, от които не сме и предполагали, че бихме, но все пак всичко си има граници.
    Не може да очакваме, че само защото някой ни обича ни е простено всичко.
    В този аспект ли питаше?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Какво е чувството да отговориш толкова подробно. на толкова въпроси ?
    n00bs

Какво не харесваш на анцузите?
    Не говоря за екстремални случаи, като това да идеш на изпит с анцуг, но аз примерно, докато бях ученик редовно ходех с анцуг на училище - защо? Ами защото от училище отивах на тренировка или обратното - нямаше къде да мъкна и учебници, и екип, и хавлия, и маратонки + екипировка, че да сложа и анцуг в цялата схема. Сигурно е просташко в очите на някои хора, но пък за други е удобно и разумно решение.

2. Облеклото издава ли какъв е човека?

Град
    София
    w0sh
    Топ 3 на ценностите ти
    Не мога да ти отговоря на този въпрос. Съжалявам.

ArrowsOfDeath
    На кои теми най-обичаш да разговаряш?
    Най-често се напасвам по хората, с които говоря. С близките ми обичам първо те да ми разкажат как са добре ли са, нещо интересно покрай тях.
    Често ми е интересно да си говоря с различни хора и на теми, по които аз не съм се интересувала особено, но ще ми разкажат нещо ново, което не го знам. Mога изключително успешно да си мълча и да слушам с голям интерес.
    Хората около ми се смеят, че много се оживявам на теми за ядене - сладки неща, доставящи ми специално удоволствие :Д, също и си следя мазнини, въглехидрати и белтъчини в някаква степен;
    любовта към животните и още 1-2 неща, ама няма да ги споделя.

Град
    София
    catalogueofanger
    Справедливо ли е да има хора богати като крезове и много бедни хора ? Може ли това да се промени и всички да живеем добре, заедно ?

По-голямата част не са го постигнали несметното си богатство със собствени сили или по честен начин. И особено пък тези, които са го получили в наследство и всичко им е спуснато отгоре, не осъзнават, че някои други не са имали щастието да се родят в семейства, които дори да им осигурят образование и се налага да живеят в крайна бедност. Всъщност не знам как заспиват спокойно като знаят колко хора умират от глад, а те харчат за глупости, подпомагайки лъскавите салони и бутици. Една част правят уж доста благотворителни жестове, но за мен в немалко случаи това се прави за намаляване на данъци, излъскване на имиджа и така колкото да имат после спокоен сън, че нещо са свършили.

Крайната бедност трябва да изчезне. Богати хора винаги ще има, така и трябва да бъде, все пак някои са по-предприемчиви, съвсем нормално е да печелят повече, но трябва да има някакво равновесие.
    В краткосрочен план едва ли нещо ще се промени, тъй като тези като Крез, ни и управляват в момента, непряко, но косвено те определят доста правила и едва ли биха го позволили.

Град
    София
    Лестат
    Видях, че съм ти изпуснала единия въпрос.

Какъв трудов стаж имам.

Работила съм различни неща, ама не всичко е било съвсем официално, така че малко от нещата ми се водят като истински трудов стаж.
    1. Правих предимно преводчета на чужбински статийки за едно списание
    2. Към една банка трябваше да правя отчети на мобилните консултанти, фактури и ходих по срещи с клиенти, желаещи кредит. /не съм водила аз разговорите/
    3. В една пациентска организация бях основно на телефон, но и всичко с компютър, включае и флаери да изготвям, тъй като никой друг не можеше. :Д Работата беше основно с пациенти и институции, завеждане на жалби и от този род.
    Вече не съм на работа там, но продължавам да се занимавам с някакви неща - без заплащане, ест. Сега другата или по-другата седмица имаме доста безплатни изследвания, които ще се извършат и ще помагам за организирането, както и предните пъти.
    4. От един новинарски сайт ми възлагат определени задачки редовно.
    5. Била съм публика и най-вече сега стажът ми беше да ръководя публиката към определени предавания

Това са по-значителните неща.

Град
    София
    tuzaro
    харесва ли ти начина на живот на Ханк Мууди ?
    Ханк е пич, кефи ме, но този живот не е за мен, не бих си лягала с различни толкова начесто, че чак и да не ги помня. Той самият също не е щастлив от положението, до което се докара. Иска жена си и като на филм сигурно накрая ще си я има отново, ама в реалния живот едва ли такава жена като Карън ще седи да го чака.

Филмът ми харесва, но има две неща, които ме влудяват.
    1. Правят безразборен секс без презервативи, нещо, което не трябва да се показва по този начин по телевизията. Смятам, че е ужасно грешно и че със сигурност влияе лошо на много подрастващи.
    2. Това, че за родителите е ок. 13-годишната им дъщеря да пуши трева.

yakuza
    Какво е чувството да отговориш толкова подробно. на толкова въпроси ?
    Всъщност не очаквах да има толкова въпроси особено след последните столове.

Не знам доколко подробно отговарям, на някои може би отговарям кратичко, но ако някой ще отговаря с една-две думи, то по-добре да не сяда.

Град
    София
    Rorschach
    Какво не харесваш на анцузите?
    Не говоря за екстремални случаи, като това да идеш на изпит с анцуг, но аз примерно, докато бях ученик редовно ходех с анцуг на училище - защо? Ами защото от училище отивах на тренировка или обратното - нямаше къде да мъкна и учебници, и екип, и хавлия, и маратонки + екипировка, че да сложа и анцуг в цялата схема. Сигурно е просташко в очите на някои хора, но пък за други е удобно и разумно решение.

То анцугът на фона на всичкото останало би ти бил най-малкият товар.
    Като се замисля обаче в училище въобще не ми е правило впечатление това и явно има защо. Mай съм се откъснала вече доста от училищните времена и може би наистина няма лошо учениците да ходят и така.
    След училище вече, обаче само в екстремни случаи. Анцугът не е дреха нито за университета, нито за кафето или бара.

Излизам после пак.

Град
    София
    Mалко разкъсано отговарям днес, ама ми казаха да не правя като в началото, а всичко да е в нос пост.

2. Облеклото издава ли какъв е човека?
    1. От гледна точка на ученото по икономическа психология и психология на рекламата
    Преди марките са били кодирани (поставени дискретно някъде от вътрешната страна). Постепенно нуждите на хората се изменят, и ако преди не е било необходимо всеки да знае коя е марката, важно е било качеството и това си е личало, то сега не е така. С навлизането на машинното производство стоките стават все повече и повече и потребителят започва да търси все повече и повече. Дрехите, а и не само те, се превърщат в символи, които те поставят някъде в обществото.

2. Като цяло не съдя по облеколото за хората, но все пак това е първото нещо, което виждаме, така че е нормално още при първия поглед да имаме вече някакви очаквания за човека отсреща.
    Облеклото издава какъв е човекът толкова, доколкото носещият дрехите позволи т.е. дали ще носи стандартни дрехи, ще избере прекалено екстравагантни, или да ходи с анцузи на изпити, интервюта.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    айляк стол се получи майна, ти доволна ли си?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    София
    Ще ти отговаря като мине и утре/ако има още въпроси/. Mоже да ме подкарате с твърде горещи въпроси и да не успея да отговоря на нито един

Какво мислиш за военните преврати, които стават в Африка?
    Какво учиш?
    Любими филми?

Съжелявам ако вече си отговорила на тези въпроси. Интересен стол
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Колко мЪ обичаш?

ъъъм...masturbation? често ил' не?

коя те кефи най-много от Калифорникейшън като героиня?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си