NomNomNom Филми , книги , истории които са те променили най-много в няква насока ?
Като цяло не мисля, че една книга, един филм могат да ме променят особено, но могат да ме убедят и да ме накарат да прочета допълни неща. При мен нещата се случват като цяло по-постепенно и трудно се поддавам на такива промени на базата на един филм.
Mисля, че форумът също изигра голяма роля в израстването ми колкото и за някой да звучи смешно.
Конкретни истории няма нужда да разказвам, но смятам, че кучето ми ми помогна ужааасно много да стана много по-добър човек. Научи ме на търпение, което преди ми липсваше, на компромиси, на топлина и човечност.
Винаги съм обичала животните и съм гледала такова, но отношението към тях се промени коренно, след като си я купих.. Религиозна принадлежност ?
Определям се като източно-православна, но не съм особено вярваща. При преброявенето писах точно като религия първото и след това "нерелигиозна". Не вярвам във всичките неща, които пеше в Библията, но има едно уважение, което е възпитано в мен. Mисля, че основно в живота си се водя от моя морал и ценности, това, което аз приемам за добро и лошо и в много от случаите това се припокрива с писанията в Библията. Не живея в страх, че Господ ще ме накаже, ако направя едно или друго, а в страх, че съвестта ми няма да ми позволи после да си легна да спя спокойно.
Понякога ми действа успокояващо ходенето на църква и се чувствам добре в нея, въпреки всичките скандали с поповете и особено с тези около нас, в църквата чувствам смирение и откъсване от целия материален свят.
Mоже би доста си противореча, но така ги чувствам нещата.
Какво учиш / си завършила?
Уча в Софийски, стопанско управление на немски.
Кои са ти любите занимания , хоби ?
Ужааасно трудно си задържам вниманието върху едно хоби. Бързо ми омръзват нещата, но последното, което така се задържа по-дълго беше боди-уърк - аеробика. Чувствах се страхотно там, цялата атмосфера, това, че не си сам като при фитнеса, а си с хора, музиката. Връщах се заредена с много енергия. Въобще обичам музиката.
Откакто ме завлякоха и на първия ми от "този род" концерти, те ми станаха ужасно любими. Самото събиране на определен кръг от хора, които ви е събрало едно и също нещо, подплатено с музика, ми харесва ужасно много.
Пейка-парти, вила-парти също са ми много любирми.
Като цяло обаче оставам повече време сама със себе си, тогава обичам да чета книжки /чета много бавно/ или други неща из нета, които са ми интересни, обожавам и да гледам определени сериали.