Naive:
Каква искаше да станеш, когато беше малка?
Никога не съм си представяла как ще стана най-добрата в някаква професионална сфера. Нямам и спомени за някакви мечти да ставам някаква, бяха ми интересни много неща, на които майка ми ме водеше и това ми стигаше. Ролевите игри с децата ми бяха насочени към майки и съпруги, но като цяло и те ме отегчаваха. В момента желанията са ми същите. Искам най-вече да изградя добро семейство, това е нещото, което би ме стоплило най-много.

DisturbiaV:
Какво искаш да се промени в форума?
Искам най-вече да почнат да влизат повече по-интересни хора. От известно време ми доскучава, защото голяма част от хората, които пишат тук ги познавам или общувам с тях по някакъв начин. В повечето теми вече ми е ясно кой какво ще напише и не е интересно.
Това е за този раздел, в другите има много неща, които могат да се направят.
Като заговорихме за Секс, мисля, че там може много да се поработи по въпроса как тинейджърите разбират секса, че някои неща трябва да се случват с повече финес. /Има фрапантни случаи, които съм чела от редовни потребителки/. Трябва да се включат и по-компетентни хора, които да изготвят програма как да се покаже на техен език, че презервативите са важни.
Разбира се, ако от техническа гледна точка нещата се бяха подобрили още 2009-та, както беше по-план, щеше да е прекрасно. 10 минути си пускам поста.

С кой от модераторите си по-близка или намираш повече теми за разговор?
От сегашните най-близка съм най-близка с ЛейдиДи, но тъй като сме от различни градове комуникацията не е толкова интензивна. Дееба, първо написах Харли, ама дам....

Кои са итрересните хора,които вече не пишат в форума според теб?
FuckingHOSTILE, aBSOLUTEME, quench, Sindel, bungle, БорнФромПейн и тн и тн. Mного никове могат да се изредят, но няма смисъл вече.

Обичаш ли да готвиш?Какво най-много?
Да, но готвя сравнително рядко. Когато имах приятел готвех доооста по-често, сега не ми е толкова интересно. Така че сега го карам на храни, които аз обичам. - Правя си основно здравословни неща сандвичи с пълнозърнест хляб и без мазнини, спагети, гювечета, варя си овесени ядки с разни работи, таратори, мусаки и сладкиши.
Когато имаш за кого да готвиш е много по-хубаво, стига да не е много претенциозен.

Какво ти липсва в момента?
Mъж, топлина и увереност.

Петък вечер -шумна компания на дискотека или ти и любимия човек(и още 2-3 близки приятели) в къщи гледащи филм с пуканки?
Не съм фен на дискотеките, но обичам да излизам и на шумни места - някой бар, концерт /вече/. Дискотеките също ги обичам, но те са за максимум един път в месеца.
Обожавам и усамотяването с някого. С бившия съм прекаравла и по три седмици на море без други хора.
Така че всичко си зависи от моментното настроение, не мога да избера едно от двете.