Mошно: Спомняш ли си, какво искаше от живота като малка? А какво искаш сега?
И любим въпрос - каква искаше да станеш като по-малка?
Като малка ме вълнуваше да се справям на всичките неща, но които ме водеха. Не исках да съм най-добрата винаги във всичко, но държах винаги да ме възприемат за интелигентно и нелигаво дете и като цяло имах пририотетни неща, които ми бяха важни. Не съм мечтала да съм пони и да летя в небето.
Личностно:
- Сега мечтая за най-доброто семейство, да съм много добра майка, да си имам кучО, коте, заек, порче и прасенце, този път не купено!
- Искам къща край София съботно-неделна и немодерна, която да е с много голям двор, с басейн - малък, с хамаци, с цветна и плодова градина, която да поддържам. Да е на високо и да е с изглед към София, с голяма тераса, на която да се препичаме с мъжО. Да има уютна кухня, в която да не ме мързи да творя и една средно голяма стая с огроооомна спалня с меки завивки.
Задължително е къщата да е съботно-неделна, тъй като София е много важна за мен и не искам да бягам от града, обичам си го.
- Искам мъжът ми да изкарва пари, които да ми позволят, да не работя по 12 часа или на прекалено напрегната работа, за да мога да отделя достатъчно време на семейството си. Искам естествено и да се развивам професионално и да работя в сфера, която ми е интересна.
И по-глобално:
- Сега мечтая повече за много по-нереалистични неща - като да я няма крайната бедност, София да стане прекрасен град не само в сърцето ми, да няма бездомни кучета, хората да станат по-добри и човечни, да не ми се налага да гледам по улиците скитащите пенсионери, принудени да ровят по кофите. Сърцето ми се свива всеки път като видя такова нещо и не мога просто да отида на кафе и да се направя, че нищо не съм видяла. Не мога да подминавам такива неща.
- Искам България да просперира, да докажем, че има млади и мислещи хора, които не сме се самозабравили, пука ни за родината ни и искаме да направим много неща за нея. По-добра социална политика- по-добро образование, по-добро здравеопазване, адекватни вземания на решения за фискалната ни политика и тн.
- Mечтая всички изроди да бъдат заличени от лицето на Земята, да не ми се разбива сънят, защото съм видяла поредната ужасна снимка и за щастие в повечето случаи само на снимка, искам сигурност.
Mного от нещата никога няма да се случат, но не ми пречи да ги искам. Не прекалявам обаче с мечтите, сравнително здраво стъпила на земята съм.
WinterIsComing Най-достойна черта в човешкия характер?
Ще ти отговоря, че човечността, с цялото си разнообразие, което може да се вкара в тази думичка, е най-достойната черта.
Ако желаеш по-разгърнат отговор, кажи. Колко приятеля имаш във фейсбук Cool
Хахаха, ако ме добавиш и ти, ще си 254. Странното, е че на всеки две седмици правя чистка и въпреки това са толкова, очаквах да са по-малко вече.
Nakadah Защо вече не си модераторче?
Звездичките никога не са ми били самоцел. Никога не бих се мазнила, за да получа някакви права или по-точно задължения, защото ако направя това, това означава после да си затварям устата и да се правя, че всичко е наред. Е, аз никога не съм си я затваряла, нямам и намерение. Нямаше и да си ги нося тези звездички с мен в гроба, а фалшиво мазнене само заради тях не ми трябва.
Сама напуснах, свалих си правата, защото има неща над тях и те се наричат - достойнство и самоуважение.