tuzaroдрастииии
а, кои са интересните хора,които още пишат тук?
Няма да им вдигам излишно самочувствитео и без това на повечето не е малко. Естествено, че хората, които са ми приятели от тук, са ми интересни по един или друг начин, но има и много други хора, които не мисля, че ще имаме някога нещо общо.
На мен ти също си ми интересен, важно е да има различни хора с различни позиции. Тъй като и аз сравнително рядко си я изказвам, не е редно да съдя, но ти съвсем спря и започна да ти се позагубва образът тук. За мен ти си интересен, с изключение на периодите, в които изцяло поддражаваш, но в останалите смятам, че по един или друг начин придаваш цвят. /или поне преди, че вече никакъв те няма/
Rorshach Какво е мнението ти за субтитрите, които са писани от неграмотници?
Могат ли да развалят филм/сериал?
Какво Какво е мнението ти за субтитрите, които са писани от неграмотници?
Могат ли да развалят филм/сериал?
Какво мога да мисля, тъжно е, че някои хора знаят по-добре английски отколкото български. Като цяло смятам, че за неграмотното писане голяма роля изиграва писането на латиница. Разбира се, че когато ти пишеш на латиница, нищо не се променя, но за повечето хора латиницата е свързана с по-малко изисквания и претенции, позволяват си да пишат доооста по-неграмотно и когано това стане ежедневие, се стига честичко до такива субтитри.
Такива субтитри могат да развалят филма, естествено, но обикновено просто ги махам, тъй като отвличат цялото ми влияние и се съсредоточава върху някакви въпроси като - какво става с образованието ни. /И аз не пиша напълно без грешки, особено тук не си проверявам постовете и често ги виждам после нещата, но мисля, че пиша прилично./
Джентълмен или лошо момче?
Тук позволявам да тълкуваш въпроса, както ти прецениш, че е окей, но обясни как си го възприела и следователно да разберем отговора.о
Ще отговарям като се придържам към това определение на джентълмен:
"С течение на времето значението на думата се променя и започва да означава образован, интеигентен и възпитан мъж, облечен елегантно, с изискан говор и маниери. Други негови качества са точността и това, че държи на думата си. По подразбиране джентълменът има достатъчно богатство, за да разполага със свободно време, което да отдава на любимите си занимания. Също така се подразбира, че джентълменът знае как да се държи с жените уважително и галантно."
Истината както за повечето неща е някъде по средата, не бих избрала нито едната като крайност, нито другото.
Не си се представям до някой, който да е облечен елегантно винаги и да има изискан говор и маниери. Аз не съм такава и не ми се влиза в такива роли, че да се харесам на някого. Звучи ми ужасно сухарско и ще си умра от скука.
Лошото момче, което няма пък нормален изказ, а говорила като Джи, налита на бой на всеки срещнат, също не ми е по вкуса.
Искам до мен мъж, който да знам, че ако имам проблем ще ме защити, но и да може да прецени ситуацията кога има нужда, нямам нужда от допълнителни проблеми и да се налага да скачам да се "защитавам" от човека до себе си. Визирам ситуации като на концерта на Пица. /въпреки че ми е само приятел/
Като цяло мисля, че повечето момиче се привличат до някаква степен от по-лошите. За себе си мога да кажа, че и аз съм била само с един, който беше типичното добро момче и ми беше скучно с него.
С това притискане, че хората пишели, нищо не ти отговорих на въпроса... По-късно може да го пооправя и допълня.