jghgh
Сподели неловка ситуация.
Случаят, в който съм се чувствала най-неловко не бих го споделила тук.
По принцип твъърде често се чувствам неловко.

Mоже би все пак нещо по-конкретно: /не разказвам интересно/
Първо:
С бившия ми приятел се бяхме скарали нещо и седяхме в коридора на училище 30 минути и говорихме и точно се сдобряваме, той ме целува и пристига директорката. /принципно не се целувахме по коридора, а и в случая не беше страстно/
Ведната в кабинета й - заплахи, че ще ни изключи, а-у, но изведнъж промени тона и започна да говори наставнически към мен. Обясни ми подробно, че е недопостимо да позволя на момче да ме целуне на публично място и че оттук насетне съм белязана. Тази целувка ще ми струва скъпо, защото мъжете само лъжат жените, той ще ме зареже до 2 дена и никой повече няма да ме погледне дори и хората няма да искат да говорят с мен, защото съм опетнена.

Беше ужасно неловко, защото всичко беше и пред него, а вече трима от класа бяха изключени и не исках да ги последваме. Не спирах да го дърпам да не си отваря устата, защото никога повече нямаше да говорим с нея тъй или инак и не си заслужаваше, ама беше кофти.

Втора:
Една сутрин се събудих, а не спях особено облечена, при което поглеждам и някакъв виси на прозореца ми вторачен, щях да умра от срам.

Любим сериал, следиш ли някакви?
В момента следя само Калифорникейшън.
Принципно любими Войната вкъщи, Алф, Приятели, От местопрестъплението, Безследно изчезнали и др.

Използвала ли си някого за да постигнеш твоя цел? Замисли се добре, може да е нещо дори дребно, и хубаво се замисли, дали все пак не се е случвало.

За дребни неща тип да взема по-лесна тема за мен по някой предмет ми се е, ама и другата не е била гадна, де.

За по-големи неща не се сещам. Има случай, в който не съм постъпила коректно да го наречем, но то не е било използване.

Помислих си по този въпрос, но не се сетих, ако се сетя нещо, ще допълня.