jghgh
Обичаш ли да четеш сладникавички неща, като например статии в Ladyzone тип "Какво той обича", "Как да станеш богиня в очите му", "10 признака че те обича" и всякакви други сладникавички неща написани на сладникавичък език?
Дори не знаех, че съществува такъв сайт. Отворих го и го прегледах, имаше и някои интересни неща, но като цяло са от този тип:
http://www.ladyzone.bg/intimno/story...a_haresva.html
Пълно е с такива обобщавания. Не всички мъже са еднакви и не всички жени. Една жена, ако не се чувства добре в жартиери, а го направи само заради човека до нея, то нищо няма да се получи.
Или пък съветът, че мъжете не искали жена им да е прислужница, е има и такива, които го искат. За всичко трябва индивиуален подход и зависи към какъв партняор се целиш.
Така че тези статии са напълно безсмислени за мен, а и жените ги знаят тези работи за дрехите, готвенето, изненадването със спонтанен секс, какъв е смисълът някакъв сайт да им го казва.

Не виждам нищо лошо да са ти интересни и да ти е приятно да ги четеш/фб интеграция :Д/, на мен просто са ми скучновати.

Вярваш ли в зодии?
Mоже и да има нещо вярно във всичките разположения на планети, но за мен това са по-далечни неща и не се интересувам въобще. Нито си чета хороскопите, нито пък мога да тълкувам. Знам само, че не отговарям на характеристиките, които съм чела за зодията си.
Сигурно би ми било интересно някой по-навътре да ми направи някакъв подробен хороскоп, характеристика, но сама не бих седнала да се занимавам и изучавам или да хвърлям пари за такова нещо. Нищо не се знае, де, и какво може да ми прещрака и да почна да се интересувам.