- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е... shadow4e
Мнение за октоподите? ВЕДНАГА!
Би ли искала да си осиновим малко сладко октоподче?![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Обичаш ли да четеш сладникавички неща, като например статии в Ladyzone тип "Какво той обича", "Как да станеш богиня в очите му", "10 признака че те обича" и всякакви други сладникавички неща написани на сладникавичък език?
Вярваш ли в зодии?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Pwnmaster
Какво мислиш за военните преврати, които стават в Африка?
Разибрам ги хората, че искат промени, искат демокрация, но не съм сигурна доколко са готови за нея.
Със сигурност обаче това, което се случва там трябва да ни вълнува.
1. заради множеството хора, които намериха смъртта си изминалите дни
2. пряко касае България не само заради цените, а и заради хилядите бежанзи, които ако продължават така нещата, ще се наложи да приемем. Дали България ще се справи и по-точно какъв ще е изходът от това.
Все още нямаме и точно позиция какво точно ще се случи. Обсъжданията тепърва започват. Интересно ще бъде да видим дали правителството ще послуша Станишев да постави условие да ни приемат в Шенген, за да приемем бежанците.
Какво учиш?
Стопанско управление в СУ
Любими филми?
Отговарях и не ми се израждат отново.
Съжелявам ако вече си отговорила на тези въпроси. Интересен стол
Няма ли противоречие в това. :Д Благодаря за интереса.![]()
SolemnityOfDeath
Абе фуцк, бе, кви са тия въпроси.
Колко мЪ обичаш?
![]()
Ама много си мил, бе.![]()
А колко колко? Оттук до небето и обратно. :Д Mечкааааа.
ъъъм...masturbation? често ил' не?
Какво е това нещо?Не съм запозната, обясни ми. :Д
Истината е, че никой не ме поглежда, затова се налага доооста често, като честота се изчислява по-сложна формула. Правопропорционална е на снимките, които пускаш тук, умножено по броя пъти, в които седмично чуя със секси глас "лилиум" от теб, разделено на това, че не съм те виждала от 10 дена!![]()
коя те кефи най-много от Калифорникейшън като героиня?
Как коя, бе, Колини! Особено като я имитираме.![]()
Като жена най-много ми харесва Карън - добра майка, добра съпруга, неперфектна, традиционен образ. Образът на Mиа ми беше много интересен в някои моменти, както и този на стирптизьорката Джейми(?)
На външен вид най-много ми харесва Mарси от главните в първите сезони. Карън е яка, ама прическата й разваля всичко, а и тя поостаря. Като цяло обаче повечето не ми харесват толкова в лицата, но в тяло почти всички са пеееерфектни. Няяяям.
Секретарката Дани беше много добра и някои от другите епизиодични също.
WinstonSmith
Мнение за октоподите? ВЕДНАГА!
Как си позволяш да споменаваш думата "октопод". А забраната?! А наказанията?!
Какво може да ми мнението след споделяните картинки и видеа от теб, освен, че като видя и се подмокрям, както казва Чери. :Д
За теб:
http://3.bp.blogspot.com/_I2uQkGxIyk...ks+dot+com.jpg
Би ли искала да си осиновим малко сладко октоподче?
Не, не заслужава тако наказание ти да си му осиновител!
jghgh
Обичаш ли да четеш сладникавички неща, като например статии в Ladyzone тип "Какво той обича", "Как да станеш богиня в очите му", "10 признака че те обича" и всякакви други сладникавички неща написани на сладникавичък език?
Дори не знаех, че съществува такъв сайт. Отворих го и го прегледах, имаше и някои интересни неща, но като цяло са от този тип:
http://www.ladyzone.bg/intimno/story...a_haresva.html
Пълно е с такива обобщавания. Не всички мъже са еднакви и не всички жени. Една жена, ако не се чувства добре в жартиери, а го направи само заради човека до нея, то нищо няма да се получи.
Или пък съветът, че мъжете не искали жена им да е прислужница, е има и такива, които го искат. За всичко трябва индивиуален подход и зависи към какъв партняор се целиш.
Така че тези статии са напълно безсмислени за мен, а и жените ги знаят тези работи за дрехите, готвенето, изненадването със спонтанен секс, какъв е смисълът някакъв сайт да им го казва.
Не виждам нищо лошо да са ти интересни и да ти е приятно да ги четеш/фб интеграция :Д/, на мен просто са ми скучновати.
Вярваш ли в зодии?
Mоже и да има нещо вярно във всичките разположения на планети, но за мен това са по-далечни неща и не се интересувам въобще. Нито си чета хороскопите, нито пък мога да тълкувам. Знам само, че не отговарям на характеристиките, които съм чела за зодията си.
Сигурно би ми било интересно някой по-навътре да ми направи някакъв подробен хороскоп, характеристика, но сама не бих седнала да се занимавам и изучавам или да хвърлям пари за такова нещо. Нищо не се знае, де, и какво може да ми прещрака и да почна да се интересувам.![]()
Кой стил музика не можеш да слушаш?
Била ли си свидетелка на чудо?
С колко завърши средното си?
Коя част от мъжкото тяло ти харесва най-много?
Някакви фобии имаш ли?
Хареса ли ти "Пyтки по масата"![]()
Audio ergo sum
ArrowsOfDeath
Кой стил музика не можеш да слушаш?
Като стил не се сещам някой конкретно, но често ме изнервят някои прекалено бавни песни и в частност бавната електронна музика.
Била ли си свидетелка на чудо?
Не или поне не съм разбрала.
С колко завърши средното си?
Точният успех не си го помня, но беше 5,90 и нещо без матури, 5,80 и нещо с тях. Имах една годишна петица в девети клас и на матурата по български имах 5 и нещо, ама ми бяха объркали нещо нещата, нямаше и втори проверител и ходих да се разправям. :Д
Mатематика си я взех с 6.![]()
На въпроси за успеха ми през следването няма да отговарям!!!
Коя част от мъжкото тяло ти харесва най-много?
Рамене, ръце, гърди - да са по-мъжествени и това не значи мускулести.
Някакви фобии имаш ли?
Фобия не е ли прекалено силна дума. Имам много страхове като от хората по улиците нощно време, от тъмното, от тълпа и да не ме смажат, от високи скорости, да не остана сама и тн. Ама май не са в графата фобии или пък са.
Хареса ли ти "Пyтки по масата"
Аз я знаех и от преди това, бе. Слушам и такива работи понякога.
http://www.youtube.com/watch?v=ozek7XEk3q8
Има много секси "р".
Путки по масата, пак е прилична, ама тази ми идва в повече...
http://www.youtube.com/watch?v=fL-Bd...eature=related
Извинявай, изпуснала съм ги. Ще ти отговоря довечера, защото сега трябва да поуча за контролно, което е след няколко часа, а след това съм на лекции до 8.
И към другите, задавайте, ако имате последни въпроси. Или тази нощ или утре сутрин ще сложа следващия.
Zashto se razdeli s bivshiq si priqtel? Kolko vreme bqhte zaedno?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Извинявай още един път, не е било нарочно.
Mi6inka
Най-щастливия ти миг в живота?
Надявам се, че предстои. По принцип за такива неща не обичам да определям кое е "най", по някакъв начин се обезценяват останалите неща, пък и в случая всичките са горе-долу на едно равнище, не е като да ми се е родило дете например.
Нещото, което винаги може да те накара да се усмихнеш?
Прегръдка от любим човек, в някои случаи ще му се наложи да се постарае повече, де. Също и някои дребни постижения
Най-големия ти страх?
Да остана сама.
Вредните ти навици?
Не съм много сигурна какво точно се включва в това. От типа пушене, гризене на нокти нямам, но примерно дразня хората, че понякога много се обяснявам. :Д
LetiCherry
Zashto se razdeli s bivshiq si priqtel? Kolko vreme bqhte zaedno?
5 години продължи. Накратко: Той сложи краят, не е имало скандали. Имаше малко наранено его две седмици, но на втората той направи някои доста грозни неща и осъзнах, че няколко месеца по-рано, когато аз сложих край, не трябваше да се връзвам на глупостите за нови опити.
Принципно беше изненадващо решение, защото си живеехме доста мирно и спокойно, а и две седмици преди това за прави конкретни сериозни планове за бебе /за първи път/. Така че мога само да се радвам, че това се случи преди година, а не с бебе на ръце.
Това развитие на нещата ми се отразява и до днес, не съм имала следваща връзка и не знам кога ще съм готова на нова. Дано е скоро, защото имам нужда от някого до мен, особено ми липсва това за заспивам и да се събуждам до някого.![]()
В 99,9% от случаите такъв пост във форум е с ирония и звучи ужасно нереално.
Mного мил пост (но не съм страхотна).![]()
Бебе на тази възраст !? Не мислиш ли, че е било рано ? Що се боцкате директно в слепоочието![]()
n00bs
Е, не на 21, а на 23 т.е. четвърти курс, ама то нещата с бебето се мислят предварително, че има и 9 месеца бременеене и парички да се спестят.
Една приятелка се ожени преди една години и техните ги издържат вече цяла година, на мен в такава ситуация би ми било адски неудобно. Ако ще се женя, ще искам да знам, че имаме финансовата възможност да се издържаме и да се искат пари само при нужда, а не пълна издръжка.
Така са започнали много разводиАз лично мисля, че 24 години са рано, но всеки с разбиранията си. Дано нямам преди 30-35
![]()
n00bs
Според теб ще бъда ли добър баща?![]()
Защо са тия розАви артикули, мое ли да запитам?![]()
iLovePussyJuice
Според теб ще бъда ли добър баща?![]()
Дано не разбираме скоро, още ти е много рано, като пораснеш още малко ще говорим отново. Според мен ще бъдеш, но ако това се случи сега няма да е добре нито за него, нито за теб.
Защо са тия розАви артикули, мое ли да запитам?
Защото обичам розАвото, ама повече цикламнето и лилавото, които май визираш. :Д От известно време се старая да не пазарувам розови неща и май се получава. Пак се хващам за тях, но в последния момент ги връщам. Имам напредък!
Нещо против розовото ли? :Д
Хей)
кои са константите в теб/около теб/в света (ти)?
без какво не можеш? а без какво не искаш?
какви са ценните ти хора (или - какво цениш у близките си; или по 3ти начин - с какво са ценни любимите ти хора)?
колко и как си се променила дотук?
как си с малките разговори?
оставяш впечатление за доста общителен човек, какво различава приятеля от познатия (и кратки описания/функции/длъжности на 2те няма да откажа:Д), или иначе казано - кое превръща познатия ти в приятел?
Blab
ЗдравейАдски изморена съм, а трябваше вече да сложа следващия, така че ще ти отговоря накратко.
кои са константите в теб/около теб/в света (ти)?
Всичко се изменя с времето, дали малко или повече, но се изменя в зависимост от нещата, които ни се случват, от новите контакти и тн.
Нещо любимо не съвсем по темата.
"Животът е като да караш велосипед - за да запазиш равновесие, трябва непрестанно да се движиш." - Айнщайн;
без какво не можеш? а без какво не искаш?
На подобни въпроси отговарях.
какви са ценните ти хора (или - какво цениш у близките си; или по 3ти начин - с какво са ценни любимите ти хора)?
Най-вече с това, че са ми любими, това означа, че по някакъв начин нещо в тях ме привлича и го обичам /въпросното неща/, не е задължително да е осъзнато, по един или друг начин са ми интересни.
Нямам любими хора, с които само да си оплакваме, така че са ми важни и затова, че поддържат усмивката на лицето/поне за някакви периоди от време/.
колко и как си се променила дотук?
Всичко е на етапи, в момента не съм в най-добрия си, но се надявам да излезна и да се превърна отново в онова щастливо момиче, което не му мислеше чак толкова много.
как си с малките разговори?
С малките съм по-добре отколкото с дългите. :Д
оставяш впечатление за доста общителен човек, какво различава приятеля от познатия (и кратки описания/функции/длъжности на 2те няма да откажа:Д), или иначе казано - кое превръща познатия ти в приятел?
То е много субективно, но като цяло с приятелите имате някаква по-силна връзка, чувстваш се по-различно с тях. Не винаги може да се разграничи, но в моменти, когато човек има проблем или е мислил, че умира/за щасите само един път ми се е случвало/ си прехвърля през главата едни определени хора и осъзнава на кои може да разчита. Това не означа, че би потърсил всички, защото понякога точно най-близките не искаме да ги тревожим.
Вече да отговоря и на този въпрос.Първоначално написано от tuzaro
От вас съм много доволна. Наистина не очаквах толкова въпроси. Благодаря за тях.
От себе си не съм толкова. :Д
Следващият:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...525016#8525016
Заемайте се със следващата жертва.
На shadow4e благодарим за безкрайно интересния стол![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last