.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Ибей?

Град
    In your sick brain.. :)

Ибей?

Някой от вас има ли акаунт в ибей ?
    От известно време разглеждам сайта и си харесах доста неща, но нямам възможност ( да речем ) да се регистрирам.

Ако някой има акаунт .. и аз лудна по нещо, което доста често се случва .. може да се разберем

ebay.co.uk за тези, които не знаят.
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Защо не можеш да си направиш акаунт?!

Град
    Амии.. защото .. не ми дават.
    Те, в смисълл.. уж ми дават, обаче бяха много скептично настроени към моето решение и реших да не ги дразня допълнително.
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Kalliaa
    Амии.. защото .. не ми дават.
    Те, в смисълл.. уж ми дават, обаче бяха много скептично настроени към моето решение и реших да не ги дразня допълнително.
    Не разбра кой не ти дава... но както и да е. Аз не мога да ти помогна. Ако има някой друг дано ти помогне!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Не мисля, че някой ще ти даде акакунта си, по простата причина че дебитните/кредитните карти са свързани с акаунта :P
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Не мисля, че някой ще ти даде акакунта си, по простата причина че дебитните/кредитните карти са свързани с акаунта :P
    Мацка, не си ме разбрала.
    Не да ми дадат акаунта си, а да платят чрез дебитната си карта, а аз да им изпратя парите в кеш. (след което те да ми изпратят стоката )
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не е толкова трудно да се регистрираш , повярвай ми
    не вярвам някой да се навие

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Мацка, не си ме разбрала.
    Не да ми дадат акаунта си, а да платят чрез дебитната си карта, а аз да им изпратя парите в кеш. (след което те да ми изпратят стоката )
    Не мисля, че някой ще се съгласи .

Град
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    хора, ама и вие с предразсъдъците! първо пращам парите, СЛЕД това се поръчват нещата... офф.

А и не си правя акаунт, защото не ми позволяват нашите!
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Супер фен Аватара на cyclops
    Момичета, може ли да се поръчва с дебитна карта или може единствено с кредитна?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    хора, ама и вие с предразсъдъците! първо пращам парите, СЛЕД това се поръчват нещата... офф.

А и не си правя акаунт, защото не ми позволяват нашите!
    слушай родителите си, още си малка за ибей. Като пораснеш тогава.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако не ти дават, имат тяхното право. Щом още живееш в техния дом и те те издържат трябва да се съобразяваш с техните правила, просто се примири, няма чак тОооОолкОоВаа яки неща в ибей, че да искаш да се комбинираш едва ли не с друг.. Разбирам да беше някой сайт със собствена стока, но в ибей половината неща не са със действителна снимка, поръчвала съм от там и да ти кажа че ако хванеш намаления на някой независимо интернет магазин или реален пак ще имат същите цени, не се подлъгвай по тези дето са 1-2-3 паунда .. Пък в по-големите градове има молове, ако хванеш намаленията на лятната и зимната стока ще вземеш дрехите на пълна безценица, аз например винаги ходя до София през август и февруари..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Аз имам няколко въпроса относно сайта, но не си струва да правя нова тема. Та въпросите ми са няколко:
    1. Как става номера с поръчката?
    2.Как се заплаща?
    3.За доставката какви пари се взимат?

Благодаря предварително

Сещам се какво имаш впредвид.
    Според мен се разбери с някой приятел, непознат да го направи, трудно ще намериш тук. Разпитай някой от приятелите ти, все някой (или техните) ще разполагат с visa elektron или друг вид карта за електронно разплащане. Трябва ви само един акаунт в PayPal и сте готови.
    Дано да намериш човек, успех! :]

Повече от фен Аватара на Nich
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ако не ти дават, имат тяхното право. Щом още живееш в техния дом и те те издържат трябва да се съобразяваш с техните правила, просто се примири, няма чак тОооОолкОоВаа яки неща в ибей, че да искаш да се комбинираш едва ли не с друг.. Разбирам да беше някой сайт със собствена стока, но в ибей половината неща не са със действителна снимка, поръчвала съм от там и да ти кажа че ако хванеш намаления на някой независимо интернет магазин или реален пак ще имат същите цени, не се подлъгвай по тези дето са 1-2-3 паунда .. Пък в по-големите градове има молове, ако хванеш намаленията на лятната и зимната стока ще вземеш дрехите на пълна безценица, аз например винаги ходя до София през август и февруари..
    О да! Сайта е пълен боклук! За това е световно известен и има толкова потребители

аз намерих супер вариант и си спестих много неща от които неразбирам нито си направих регистрация, нито ми трабваше да имам кредитна карта, но се опасявам, че ако постна тук линк, ще излезе реклама

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Nich
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    О да! Сайта е пълен боклук! За това е световно известен и има толкова потребители
    Мацка, къде съм казала, че сайта е пълен боклук, я ме цитирай ? Казвах, че просто има и дрехи на по 5-6 паунда, да вярно, но ако хване намаленията на някой магазин, дрехите й ще и излязат на същите пари, да не говорим че няма да ги чака 1-2 седмици да пристигнат, няма да плаща за доставки, мита и тем подобни и ще си ги премери на място А това, че е световно известен, значи има причина. Много хора купуват на едро имитации на Адидас, Пума, Найк.. и ги продават на 3ти лица за двойно по-високи цени, както например правят много от хората в аукро.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Вашите няма как да разберат, че имаш акаунт. Дали ще поучиш пратка от друг град или от друга държава, процедурата е една и съща. Ако си над 14 години си правиш една Виза Електрон и си действаш. Ако те питат вашите казваш, че си поръчала от български сайт. Гледаш да разкараш опаковката, за да не видят, че пратката идва от Англия и това е.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си