Цитирай Първоначално написано от Nich
Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
Ако не ти дават, имат тяхното право. Щом още живееш в техния дом и те те издържат трябва да се съобразяваш с техните правила, просто се примири, няма чак тОооОолкОоВаа яки неща в ибей, че да искаш да се комбинираш едва ли не с друг.. Разбирам да беше някой сайт със собствена стока, но в ибей половината неща не са със действителна снимка, поръчвала съм от там и да ти кажа че ако хванеш намаления на някой независимо интернет магазин или реален пак ще имат същите цени, не се подлъгвай по тези дето са 1-2-3 паунда .. Пък в по-големите градове има молове, ако хванеш намаленията на лятната и зимната стока ще вземеш дрехите на пълна безценица, аз например винаги ходя до София през август и февруари..
О да! Сайта е пълен боклук! За това е световно известен и има толкова потребители
Мацка, къде съм казала, че сайта е пълен боклук, я ме цитирай ? Казвах, че просто има и дрехи на по 5-6 паунда, да вярно, но ако хване намаленията на някой магазин, дрехите й ще и излязат на същите пари, да не говорим че няма да ги чака 1-2 седмици да пристигнат, няма да плаща за доставки, мита и тем подобни и ще си ги премери на място А това, че е световно известен, значи има причина. Много хора купуват на едро имитации на Адидас, Пума, Найк.. и ги продават на 3ти лица за двойно по-високи цени, както например правят много от хората в аукро.