- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Старата любов .... помощ :(
One way to find out![]()
--------------------------------------------------------
Взе ми думите от устата...Първоначално написано от BlueKnife
![]()
По темата: може да иска да е с теб, може и да те разиграва, никой тук няма да знае какво си мисли, но ако ти още имаш чувства към него му признай и може би всичко ще се нареди.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
може би те пита,за да разбере дали имаш все още към него и да му се изяснят нещата,пък после той ще реши дали ще започнете отначало.
Е колко още време ви трябва?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Според мен той още има чувства към теб и за това те пита, за да разбере дали има шанс да продължите по старому. А кой знае - може би по-добре!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ммм.. говорете.. и си изяснете всичко.. така няма да се чудиш повече... ако историята беше по-подробна ,бих ти дала по-адекватен съвет.. как тръгнахте,колко време бяхте заедно,как ви разделиха.. какво г/д си пишете ..
Иначе пробвай да говориш с него - нищо не губиш .. : ))
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Не знам дали само ме изпробва.. беше много сериозен и във въпростите и в отговорите ,които ми даде.
Никога преди не се е шегувал с нещо такова ,но този път не знам..
Всъщност... замисли се.. ти.. както и голямата част от пишещите тук.. вече имаш готов отговор в главата на всичко.. (в твоя случай - иска ти се да има още чувства..) .. и просто искаш хората тук малко или много да го потвърдят,за да се почувстваш по-сигурна и уверена..... за това - по-смело .. говори с него ,кажи му какво чувстваш.. ако и той е така - супер... ако те отреже - не губиш нищо ,тъй като така или иначе го нямаш
..
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Първоначално написано от XxNymphetaminexX
Права си!Просто се чудя защо след толкова време писане,закачане и всякакви намеци той отново ме пита.Много пъти съм му казвала,че с него ми беше супер.Спомняме си всичко от нашата първа среща със смях и шеги.
Ако искаше да ме одреже изобщо нямаше да си пишем ,а ние си пишем по 1-2 часа,понякога повече.Нямаше да ги има намеците,закачките и хубавите комплименти.
преди да се запозная с годеника ми, с бившия ми сме си писали и по 3-4 часа и сме си спомняли.. и сме се смяли..... но като говорих с него и му казах ,че искам да сме пак заедно итнт , той ми каза,че вече всичко е студено и ме приема просто като мн мн близка приятелка,защото все пак го познавам по-добре от всеки друг ( случая тук е друг ,защото той ми отказа от гордост ( напи се веднъж и си призна) , просто,защото преди се държах доста зле с него,а той ме задушаваше и .. абе дълга история.. )
Та,мисълта ми беше - просто пробвай да говориш с него.. наистина най-мн да спечелиш.. говорете.. разбери какво иска... вместо да се чудиш месеци наред ... Дори и отговорът му да е отрицателен - поне ще успееш да продължиш напред... Във всеки случай печелиш от ситуацията - гледай оптимистично на всичко! Успех!![]()
Ейй.. и после да пишеш как е минало![]()
![]()