.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Старата любов .... помощ :(

...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    One way to find out

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на BlueKnife
    ръжда не хваща ;д
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    ръжда не хваща ;д
    Взе ми думите от устата...

По темата: може да иска да е с теб, може и да те разиграва, никой тук няма да знае какво си мисли, но ако ти още имаш чувства към него му признай и може би всичко ще се нареди.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    може би те пита,за да разбере дали имаш все още към него и да му се изяснят нещата,пък после той ще реши дали ще започнете отначало.

Е колко още време ви трябва?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Според мен той още има чувства към теб и за това те пита, за да разбере дали има шанс да продължите по старому. А кой знае - може би по-добре!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Благодаря ви!Ако може и други мнения!

Град
    София
    Изпробвате...

ммм.. говорете.. и си изяснете всичко.. така няма да се чудиш повече... ако историята беше по-подробна ,бих ти дала по-адекватен съвет.. как тръгнахте,колко време бяхте заедно,как ви разделиха.. какво г/д си пишете ..

Иначе пробвай да говориш с него - нищо не губиш .. : ))
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Не знам дали само ме изпробва.. беше много сериозен и във въпростите и в отговорите ,които ми даде.
    Никога преди не се е шегувал с нещо такова ,но този път не знам..

Всъщност... замисли се.. ти.. както и голямата част от пишещите тук.. вече имаш готов отговор в главата на всичко.. (в твоя случай - иска ти се да има още чувства..) .. и просто искаш хората тук малко или много да го потвърдят,за да се почувстваш по-сигурна и уверена... .. за това - по-смело .. говори с него ,кажи му какво чувстваш.. ако и той е така - супер... ако те отреже - не губиш нищо ,тъй като така или иначе го нямаш ..
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    Всъщност... замисли се.. ти.. както и голямата част от пишещите тук.. вече имаш готов отговор в главата на всичко.. (в твоя случай - иска ти се да има още чувства..) .. и просто искаш хората тук малко или много да го потвърдят,за да се почувстваш по-сигурна и уверена... .. за това - по-смело .. говори с него ,кажи му какво чувстваш.. ако и той е така - супер... ако те отреже - не губиш нищо ,тъй като така или иначе го нямаш ..

Права си!Просто се чудя защо след толкова време писане,закачане и всякакви намеци той отново ме пита.Много пъти съм му казвала,че с него ми беше супер.Спомняме си всичко от нашата първа среща със смях и шеги.
    Ако искаше да ме одреже изобщо нямаше да си пишем ,а ние си пишем по 1-2 часа,понякога повече.Нямаше да ги има намеците,закачките и хубавите комплименти.

преди да се запозная с годеника ми, с бившия ми сме си писали и по 3-4 часа и сме си спомняли.. и сме се смяли..... но като говорих с него и му казах ,че искам да сме пак заедно итнт , той ми каза,че вече всичко е студено и ме приема просто като мн мн близка приятелка,защото все пак го познавам по-добре от всеки друг ( случая тук е друг ,защото той ми отказа от гордост ( напи се веднъж и си призна) , просто,защото преди се държах доста зле с него,а той ме задушаваше и .. абе дълга история.. )

Та,мисълта ми беше - просто пробвай да говориш с него.. наистина най-мн да спечелиш.. говорете.. разбери какво иска... вместо да се чудиш месеци наред ... Дори и отговорът му да е отрицателен - поне ще успееш да продължиш напред... Във всеки случай печелиш от ситуацията - гледай оптимистично на всичко! Успех!

Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    преди да се запозная с годеника ми, с бившия ми сме си писали и по 3-4 часа и сме си спомняли.. и сме се смяли..... но като говорих с него и му казах ,че искам да сме пак заедно итнт , той ми каза,че вече всичко е студено и ме приема просто като мн мн близка приятелка,защото все пак го познавам по-добре от всеки друг ( случая тук е друг ,защото той ми отказа от гордост ( напи се веднъж и си призна) , просто,защото преди се държах доста зле с него,а той ме задушаваше и .. абе дълга история.. )

Та,мисълта ми беше - просто пробвай да говориш с него.. наистина най-мн да спечелиш.. говорете.. разбери какво иска... вместо да се чудиш месеци наред ... Дори и отговорът му да е отрицателен - поне ще успееш да продължиш напред... Във всеки случай печелиш от ситуацията - гледай оптимистично на всичко! Успех!

Благодаря ти МНОГО!!!

Ейй.. и после да пишеш как е минало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си