.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тотална объркване...

Винаги съм била така, с времето имам желание за нещо, а след като не ми обърне желаното внимание се отдръпвам.. Какъв човек съм за бога...??
    Обичам един човек, обичам, обичам, ама взема да ми писва.. Един ден се държи така, друг ден така... Не знам какво да си мисля.. отблъсква ли ме, не го разбирам, може би той е един от хората които са интересни за мен, но просто страни с държанието си... Когато си пишем (доста мразя такива глупости, но е от разстояние и нямаме голям избор..) аз съм супер щастлива, сияя от радост, а когато просто не го чувам, си мисля за него, усещам присъствието му, усмивката му, а понякога ми е безразличен, чувство на приливи, и отливи.. Боря се за него, но понякога ми писва, а не искам да се откажа от него.. Радвам се на хората, които имат кой да ги обича и като си се замисля за моя късмет .. не завист, а просто гадно чувство защо аз не съм на тяхно място.. Вече съм тотално объркана.. толкова много момчета се зарибяват с мен по всевъзможен начин, и то всеки различен.. (егати индивидите ) обърквам се и от тях, защото се чудя защо точно момчето което обичам не се държа така вече (не така идиотски както другите, беше по сладък и нежен начин... ) .. , а вече не се държи така, не студена от него ами някакво безразличие се усеща... знам, че и той си има проблеми, знам че и той е зает, а не ми споделя.. аз искам да сме близки, никога не съм обичала някой да се държи така с мен... Искам да изкрещя пред целия свят, че го обичам и, че бих направила всичко за него, а имам чувството, че него няма да го трогне, не че ще го направя, но някак така го усещам..
    По-принцип пуснах темата, за да си излея пред някой душата, защото вече не смея пред много приятелки да го правя, пък и има такива които са до мен, а не знаеш като им кажеш какво ти мислят... пък и искам да чуя съвет от повече хора, какво да направя, за да спра да мисля за него или просто да продължа да живея с тази тежест в сърцето... не искам да се откажа от него, но уви... писна ми...

Аз съм момиче.
    Бутам врати, на които пише с големи букви ДРЪПНИ!
    Започвам да се смея още повече,
    докато обяснявам на какво съм се смяла до сега.
    Влизам в стаята и забравям какво съм искала от там.
    Казвам, че историята е дълга, когато всъщност не е.
    Влюбвам се прекалено бързо и прекалено силно.
    Да, момиче съм.
    Но съм много повече от това, което виждаш.!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Съчувствам ти. Искаш ли да си поплачкаме заедно
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не знам кво да те посъветвам,защото и аз се обърках.

Град
    София
    пък и искам да чуя съвет от повече хора, какво да направя, за да спра да мисля за него или просто да продължа да живея с тази тежест в сърцето...
    Тва за живеенето с тежестта е най- глупавото, което можеш да направиш... Или му го кажи, или го забрави. Смисъл, тъй като имаш някакви чувства към п ича, няма да ти хареса, ама- ако не се трогне- пичът СЪКС!
    starlight8295

Супер фен Аватара на fen7asy
    1 към 1 .. същата раута съм.. сао дето аз като си постнах историята професорите на форума не я разбраха и ми казаха, че не знам какво искам, което си е и до някъде вярно де.. ама по тая логика и ти не знаеш какво искаш .. + тва не очаквай тук да намериш решение на проблема си.. все пак това е teenproblem
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

хмм същото положение ....
    или го изтриваш от всякъде или просто му досаждаш като му пишеш ....

Успех ако не пиши

Мисля, че те разбирам и ако държиш на него, или поне исакаш да опиташ да бъдеш щестлива с него- според мен трябва всичко това, което го споделяш тук да го кажеш ЛИЧНО НА НЕГО. Колкото и да се изтезаваш няма да постигнеш нищо, докато не споделиш с човека, за който се отнася. Ако си му безразлична ще ти даде кратък и тъп отговор (или направо ще те отреже), а ако те цени истински ще намери начин да оправи нещата.
    Успех!
    Всеки човек умира, не всеки истински живее.

Град
    София
    ЯЯЯ,UMRI прояви съчувствие..
    Или може би ирония и сърказъм...
    СЕ тая...

По темата..авторке,ако го обичаш настинаима начини да му го докажеш...като например,някой път отидеш при него и го изненадаш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си