- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите ?
Винаги съм си мислела , че първите крачки трябва да ги правят момчетата. Независимо дали става въпрос за запознанство или целувка. Имам чувството , че точно това ми изиграва много лоша шега . Вие какво мислите ? Това инат ли е или ... Извинявам се предварително ако има такава тема (:
Няма писано правило, че те трябва да са първи .. според мен става както дойде!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Предразсъдъци, предразсъдъци..
Някак чаровно е, когато момиче подхване инициативата, знам ли...
Аз пък смятам, че момчетата трябва да правят първата крачка и особено признанието, че харесват момичето, но няма нищо лошо да се пофлиртува малко за да ги предразположим.![]()
И аз все си мисля, че момчетата е по-добре да правят първата крачка. Не че ми е проблем аз да я направя, обаче тогава ще се чувствам толкова сигурна в себе си, че чак ще ми е скучно...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Истината е, че донякъде ние момичетата правим първата крачка, когато харесваме някого, но го правим несъзнателно или изключително прикрито, че накрая пак си мислим, че те са започнали първи.Например погледчета, усмивки, предизвиквателни движения, цупения на устните, въртене на косата в пръст, etc
![]()
Но за явна първа крачка (флирт) и на мен ми е супер неудобно. Имам чувството че се слагам, или че съм досадна, и че момчето не ме харесва, защото ако ме харесваше, е щял да направи вече нещо... И така, странно ми е аз да съм инициатор, въпреки че се случва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Попринцип да,момчето трябва да е първо,но това не значи момичетата да си стоят само![]()
>>DjBelev<<
Все пак някакъв знак за интерес трябва да има и от женска страна, няма цялото шоу да изнасям сам ?!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ей, тая думичка "трябва"... Няма правила и закони в това отношение.
Аз пък не мисля, че момчето е длъжно да ми сваля звезди или да изнася шоу, както каза потребителят по-горе. Още по-малко докато момичето се прави на недостъпно, защото така "трябвало". Когато харесваш някого му го покажи, кажи му ако трябва. Няма нищо срамно в това.
Точно заради такивата игрички от рода на "Харесвам го ама няма да му кажа, защото той трябва да е първи" произлизат 90% от тийнейджърските драми. Ако бяхте с една идея по-директни щяхте да си спестите много главоболия.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Според мен, трябва момичето да покаже някъв интерес, не може се момчето ... И на мен ми се иска да е първо момчето, ама ... В някой друг живот може и да стане.![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
БРАВО! +15 000Първоначално написано от TheBeliever
Но за съжаление, повечето девойки
не спазват това и трябва да им изнасяме шоу (не че не ме кефи понякога
)
starlight8295
Хубаво е, когато момичето направи първата крачка и получи отсреща същото внимание.Давам пример със себе си - така постъпих веднъж и се оказа, че съм направила впечатление като момиче, на въпросното момче - не спираше да повтаря колко смела постъпка съм направила и колко било хубаво това, в очите на някое момче.Останах доволна от мен си.
Предполагм, също ще е хубаво, ако пък момчето не откликне за намеренията ти.Зависи от теб, зависи от момчето.
Де да имаше подобни "правила" - кой, кого пръв да сваля и т.н и т.н.![]()
Big or small, lies are lies!
Съгласна съм, и аз съм така.Първоначално написано от jghgh
Понякога се пристрашавам и ми е харесвало аз да правя първата крачка. Веднъж не се получи, друг път се получи...
Няма лошо ако действаме първи, на много момчета това им харесва, особено ако момичето е привлекателно. Трябва ни повече самочувствие и самоувереност ;р Ние винаги мислим, че ще излезем лесни и т.н, което е оправдано, защото покрай нас постоянно се говори за такива момичета.
И за финал, че много се олях... на момчетата също им харесва да показват интерес към тях, не сме само ние![]()
Проблема и при двата пола е в страхът от това да бъдеш отхвърлен. Повечето хора ще се измъчват с месеци, но няма да се престрашат да направят нещо и да чуят/видят/усетят едно просто "не".
Иначе няма правила - момичетата може и да си мислят, че много флиртуват и тяхната усмивка и поглед да значат много, но момчетата са темерути и не забелязват такива неща. А после драми, сълзи, сополи...
Няма такова правило.
Това с първата крачка да прави момчето,се е приемало в 19век.
Няма нищо срамно,момичето да направи първата крачка.
Даже на последък стана модерно..
Трябва да действаш,aко искаш нещо..НЕ да седиш и да чакаш.
Няма нищо нередно в това да покажеш симпатии към обект от другия пол по един или друг начин. Важното е да не си играят с чувствата ти.
Е и аз съм съгласна за момчетата,но не е задължително.В днешно време повече действат момичетата.
ами честно казано зависи от момента.... поне за мен е така...
някои пъти се налага аз да правя първата крачка ..
обаче все още има заблудени романтици, които си мислят, че е толкова по нормално момчето да направи първата крачка (визирам себе си)![]()
Но пък и не мисля, че момчетата са длъжни да правят всичко....
незнам....всичко си зависи от момента и как го осещаш
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
Хах ами на мен би ми било по-добре, ако момчето прави първата крачка...Но не е задължително все пак.
![]()
Баш си разбирате, според мен :РПървоначално написано от Rorschach
Но съм съгласна с останалата част от поста си!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
+1Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
Според мен някак по-добре е когато момчето започне каквото и да било , но както дойде . На мен ми се е случвало 1 път и обратното не винаги става както аз искам .
Да нормално е момчетата да започват 1-ви ако момичетата бяха на ниво. Но не, в днешни времена момичетата си въртят момчетата както им отърва (отнася се и в обратна посока), секс е нормално да се прави след 1-2 седмици връзка, тогава даже е късно. Обичаме безкрайно гаджето ни с което се запознахме преди седмица в бара. После очите ни видяха някой друг и "този не е достоен за нас, оня е по хубав". Накрая момчетата не стават и не предлагат вече.![]()
Масовата младеж нито знае какво е любов, нито има морални ценности. А тези който имат малко у глъвътъ с право са се отказали да поемат инициативата вече.
Аз не смятам, че има такова голямо значение кой ще направи първата крачка. Важното е след това как ще се развият нещата. Според мен първата крачка я прави по-несрамежливия от двамата. Доста пъти ми се е случвало това да съм аз.