- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко дни след цикъл..?
Исках да ви попитам колко дни след цикъл е нормално да те боли корема?![]()
![]()
Принципно по време на цикъла - да,а на моменти е доста силно!![]()
Но след цикъл само мен ли не ме боли корема?![]()
нито преди, нито по време, нито след, да чукна на дърво!
![]()
И мен по принцип след цикъл не ме боли, но този месец {свърши ми около 25-26 февруари}.. ами от вчера или онзи ден ме боли, така, все едно още съм неразположена![]()
Нали знаете след цикъл като има друго течение {овулация}. Та, сега има такова, но както никога ме боли корема![]()
Не се притеснявам много, просто реших да ви попитам..
Мерси за отговорите![]()
странно.. ама по същия начин ли те боли както по време на цикъла, слънце?не бях чувала друг като теб.
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Не си задала въпроса коректно, по време на цикъл не боли стомах..Боли ли ви стомаха по време на мензис?
И иначе ме боли понякога, е все пак търпимо е, но когато имам физическо в училище си нося за всеки случай Спазмалгон, при мен помага..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от Kalliaa
![]()
Да, по същия начин..
Мама каза, че са ми изстинали краката {или кръста..}
![]()
![]()
Объркала съм въпросаПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
Да, аз пия No Spa![]()
мене съвсем леко по време на цикъл![]()
Само първият и/или вторият ден - тогава просто не си е за описване.![]()
През останалото време всичко си е наред.
Хм,не знам,не мога да ти помогна.![]()
Аз лично първия ден(понякога и втория),когато ми дойде,се прививам от болки в корема.Ужасно е!Ползвала съм какви ли не хапчета,но в край на сметка установих,че единствено ми минава от парацетамол.![]()
Не си се изразила много добре по въпроса.
Мен понякога ме боли, понякога въобще не ме боли. Различно е!
и мен ме боли корема често ,не само преди да ми дойде .... пия бусколизин - помага :]
Мен обикновено ме боли само преди да ми дойде.По време на цикъла усещам съвсем леки болки.Много рядко се случва да пия някакви хапчета.След цикъл не ме боли корема, но все пак при всеки е различно.![]()
рядко![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
мен ме боли единствено първия ден, тогава пия някакво обезболяващо и то си ми действа за всички останалине, просто останалите дни нямам оплаквания, а след като ми е свършило никога не ме е боляло
![]()
Първоначално написано от krasiveli
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Момичета, от кога стомаха се е преместил толкова ниско долу? Явно съм пропуснала част от този еволюционен процес...
По темата: понякога имам дискомфорт в долната част на корема, обикновено е един ден преди да ми дойде. В 1-вия ден от цикъла ми се случва да имам една тежест в кръста. Като цяло никога не ме е боляло толкова силно, че да пия хапчета.
Мен преди да ми дойде ме боли кръста и отделно корема точно за няколко секунди на ден и по това винаги знам кога точно ще ми дойде.
А първият ден е ад, меко казано. Труп съм, толкова ме боли, че не мога да правя нищо. От болката постоянно повръщам, затова вече хапчета пия преди да ме е заболяло толкова силно. Но не се сещам да ми е дошло и да не съм изпила поне няколко обезболяващи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е, как така. На мен като ми дойде първия ден поне два часа ме боли ненормално много стомаха(освен ако не пия аулин).Първоначално написано от FuckingFreak
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Еми мен ме боли 1-2 дни преди да ми дойде и след като ми дойде ме боли на моментии супер силно, апък на моменти се едно нищо ми няма![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Aми, принципнo минaвaм бeз бoлkи.
Ako щe мe бoли, щe e мaлko и сaмo в първия дeн...
А нормално ли е да те болят бъбреците преди и по време на цикъл![]()
![]()
Мен ме боли само първият ден а ако взема хапчета изобщо нямам проблеми.Продължава около 3-4 дена през това време много рядко се случва да ме заболи отново.
Искрена усмивка и топла прегръдка,може да те накара да забравиш за всичко!