- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гаден проблем .. ;ss
Моя проблем е,че си имам сестра на 4 години,която постоянно си мисли че някой ще дойде и ще я изядеСмисъл всяка вечер преди да заспим иска лампата да е светната,за да не дойде някой дух
![]()
Направо откачам......не мога да се наспя като хората една вечер..през ноща само се буди и ми казва "Како,може ли да спя при теб,за да не дойде някое духче и да ме хване"
![]()
Хора,моля ви кажете ми какво да правя,защото това е всяка нощ и вече ТОТАЛНО се побърквам..как да я накарам да преодолее всичко това
![]()
![]()
Ми или я чакаш да заспи и изгасяш след това лампата или купуваш нощна лампа, която не свети толкова силно. Друг вариант не виждам.
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Психолог![]()
![]()
поговори с нея кажи и, 1е не съществуват духове и тем подобни. друг начин е, НО НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ ЩОТ МОГАТ ДА ОСТАНАТ ТРАЙНИ БЕЛЕЗИ КАТО: заекване, уплаха от доста работи, като си легне сестра ти ти отиди се едно до тоалетна излез пред вратата изчакай 10 сек и огаси лампата и затвори вратата (по възможност да не види) ще има пищене, но може да преодолее страха .
Малките деца са така.
Премести я в друга стая.
Да спи при майка ти.
Заведи я на психолог верно,той ще и помогне до някаква степен.
АЗ пък ще се кефя,ако малката ми сестричка иска да спи при мен.
Ще си я гушкам и мачкам цяла вечер![]()
какъв психолог бе хора,мен ме е страх от кучета и кво да ида на психолог,какво ще вземе куче и ще ми хване ръката и ще гали с нея главата му докато не ми мине страха,малките деца са наивни и глупави,излъжи я тя ще повярва на всичко което кажеш,но да е различно от "няма призраци и духове".поговори с нея и и кажи че се появяват само когато не си е мила зъбките вечер или когато не си е написала домашното през деня с един удар 2 заека,или измисли друго нещо,сигурен съм че като си на зор ще ти дойдат и по-добри![]()
И аз бях така... Сестра ми цяла нощ не заспиваше!
Гледаш ли ужаси вкъщи или нещо такова? Аз веднъж си бях пуснала една игра, тя ме видя и оттам се получи всичко. Чети и някаква книжка преди да легнеш или и пускай филмчета за деца за да мисли за тях като си легне. Постепенно че се оправи, спокойно.
Не ги слушай тия дето говорят за психолози!!!!
който си мисли че работата е песен нищо не разбира от музика!
бате на 4 години е аз съм на 14 и съм така . Постоянно пускам тв-то и си го навивам за 30 мин и брат ми полудява. той неможе да спи на светнато и на шум . Аз спя много леко и при всеки шум се будя и си мисля че ше дойде някой . напълно нормално е . не и се карай ама да ти кажа некой път и с викане става за да разбере че по опасно нещо от тва да я набиеш нема да стане .
ше ме убиешПървоначално написано от monttitty
![]()
![]()
И сестра ми мина през този период. Още до към 5-6 искаше да е светната нощна лампа, или телевизор или врата да е отворена и да свети в коридора. Щорите трябваше да бъдат вдигнати, а това наистина много осветява стаята. Колко сме спорили за това, колко нерви съм пропиляла да й обяснявам че имам да уча, че трябва да се наспя, че не мога да спя на светло. Понякога просто си взимах нещата и отивах в хола, а тогава тя почваше да пищи че е сама в стаята. Имаше период, когата майка ми и баща ми се редуваха да спят при нея. После го съкратиха до 1 път седмично и едвам се отучи после. Има вариант и да си свети с фенерче, но напълно отучване няма. Като беше даже на 7-8 само оставяхме врата открехната и всяка вечер ми казваше "Како, ще ме изчакаш ли да заспя?", което значеше да стоя будна и пред 30 минути да й казвам нещо и ако не ми отговори, значи е заспала и вече и аз мога да спя.. Просто оправия няма, минава само с времето.
Аа и често се събуждаше разплакана от някакви кошмари и просто идваше при мен и почвах да и говоря простотии от сорта на някакви зелени полянки с цветенца и облачета и птички и възглавнички(някаква приистрастена е към тях) и се оправяше.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
то ше исперкаПървоначално написано от monttitty
Ох, вашите методи увреждат по-големия брат/сестра
Страх със страх се гони. Някак си, ако може, 1 седмица я накарайте да заспива на тъмно и т.н. (ще е трудно, препоръчвам да го направиш ваканцията, че има опасност да не спиш доста време ;д), докато види, че няма нищо страшно.![]()